Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Ce facem astazi ? Luna Plina -21 noiembrie 2010

Luna Plina

21.11.2010 – cum interactionam cu “Luna Plina” ?
Faza de Luna Plina se produce duminica 21 noiembrie la ora 19.27. Luna este rotunda, intreaga, pe cer, si se afla in opozitie cu Soarele.  Ambele luminarii ne ofera acest aspect astral pe ultimul grad al zodiilor pe care le strabat acum – Luna in Taur si Soarele in Scorpion.
Influenta energetica se simte insa cu cateva ore inainte (14-18 ore) dar si dupa acest moment. Emotiile se manifesta la un nivel maxim. Este bine sa fim constienti, sa ne amintim acest lucru atunci cand suntem  provocati sau cand avem tendinta de a ne razboi cu toata lumea – mai ales acum cand Soarele se poate sa ne transmita ultimele zvacniri ”scorpionice”, pe fondul unor aspecte astrale care predispun la cearta, poate chiar scandal, sau macar la manifestarea unor nemultumiri.
Deci, rabdare, toleranta, nu va certati, nu raspundeti la provocari – amintiti-va ca partenerul de discutie poate sa fie mai sensibil la influentele astrale ale momentului, iar voi aveti un atuu in faptul ca sunteti constienti de interactiunea cu vibratia cosmica.
La faza de Luna Plina, daca Luna, Pamantul si Soarele sunt pe aceeasi axa, se produce o eclipsa de Luna. Acum este un moment de energie maxima dupa care incepe faza de descrestere a Lunii. In urmatoarele doua saptamani, influenta energetica a lunii ne ajuta sa inchegam actiunile demarate in faza de crestere. Unele proiecte se pot incheia, sau, altfel spus acum e o perioada potrivita sa facem totul pentru a le finaliza cu succes, iar in cazul altora, putem face pasi importanti pentru concretizarea planurilor in sensul dorit.
Urmeaza doua saptamani in care tratamentele medicale sau alternative (mai ales) au efect sporit; efortul pentru a slabi are un rezultat mai bun, oricum e bine ca o cura de slabire sa inceapa in perioada de descrestere a lunii; in aceasta perioada ne tundem daca vrem ca parul sa creasca mai incet; este vremea strangerii recoltei (sau a inceperii stransului recoltei) indiferent la ce roade ne referim – fie ca este vorba de agricultura, gradina, sau un ghiveci cu plante, sau fie ca e vorba de roadele oricarui proiect sau oricarei actiuni intreprinse. In aceasta perioada pot veni laude mult asteptate sau recunoastrea unor merite sau a unor eforturi depuse. Asa ca e bine sa facem ceva pentru asta, nu doar sa le asteptam.
Spor si succes !

Niciun comentariu: