Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste influente, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste influente ale momentului interactioneaza cu aspectele din tema natala.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat va apartine si nu poate nimeni sa-l “prezica” din moment ce voi il determinati.


sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Care este stanca ta?

Fa o pauza.
Opreste-te si iesi din rutina zilnica.
Acum, gandeste-te la un scop pentru care muncesti din greu si ti se pare ca nu ajungi la rezultatul dorit.
Nu fa o lista lunga, alege unul singur.
Intotdeauna cand formulezi o dorinta, suficient de intens pentru a o transforma intr-un scop de atins, in viata ta apar si uneltele cu care sa lucrezi pentru a ajunge la rezultatul dorit. Cand iti doresti mai multi prieteni, oamenii din jurul tau par a se retrage, tocmai pentru a te determina sa faci un efort ca sa-i cunosti mai bine. Cand iti doresti mai multi bani, apar situatiile in care poti sa faci efortul pentru care sa primesti banii doriti.
Dar noi nu vedem uneltele pe care le primim si cu care putem lucra pentru a obtine ceea ce vrem; noi ne asteptam sa vedem direct rezultatul. Si pentru ca nu-l vedem, inca, ni se pare ca stam pe loc.
Am primit urmatorul mesaj de la o prietena, care a venit ca de obicei la momentul potrivit, exact atunci cand eu cautam un raspuns.

“Un om dormea in coliba lui, cand dintr-odata, intr-o noapte,  camera s-a umplut de lumina si i-a aparut Dumnezeu.  Domnul i-a cerut sa faca o munca pentru el si i-a aratat o stanca mare din fata colibei. I-a explicat ca va trebui sa impinga piatra zilnic, cu toate puterile sale, ceea ce omul a si facut si dupa zi.
Multi ani a muncit din greu, de la rasaritul la apusul soarelui, impingea din toate puterile, cu umerii proptiti pe suprafata masiva si rece a stancii de neclinitit. In fiecare noapte barbatul se intorcea trist si istovit in coliba lui, simtind ca intreaga zi a irosit-o degeaba.
Omul a ramas cu impresia ca sarcina lui este imposibil de realizat si ca toata munca lui va fi un esec. Aceste idei l-au deprimat si decurajat pe barbat. A decis sa se roage si sa-si spuna pasul lui Domnului.
"Doamne, a spus, am muncit mult si greu  si dupa atata timp, nu am reusit sa misc piatra nici cu jumatate de milimetru. Ce am gresit? De ce am esuat?" 
Domnul i-a raspuns intelegator:
"Prietene, cand ti-am cerut sa-mi slujesti si tu ai acceptat, ti-am spus ca sarcina ta era sa impingi cu toate puterile in stanca, ceea ce ai si facut. Niciodata nu am spus ca astept ca tu sa o misti. Sarcina ta era doar sa impinge stanca. Si acum spui ca ai esuat. Dar chiar asta e realitatea? Priveste la tine. Bratele iti sunt puternice si musculoase, spatele e vanjos si bronzat, mainile iti sunt batatorite de atata apasare, picioarele ti-au devenit solide si puternice. Te-ai dezvoltat mult si capacitatile tale sunt peste ce te-ai fi putut astepta sa ai.
Adevarat, nu ai miscat stanca. Dar sarcina ta a fost sa ma asculti si sa impingi, ca sa-ti pui la incercare credinta si increderea in intelepciunea mea. Ceea ce ai si facut. Acuma Eu, prietene, voi muta stanca."
Cateodata, cand auzim cuvantul Domnului, avem tendinta sa ne folosim gandirea noastra pentru a descifra ce vrea El, cand, de fapt, Domnul nu ne cere decat simpla ascultare si incredere in El. Cu toate ca noi credem ca prin credinta mutam muntii, de fapt tot Domnul este cel care ii muta din loc.”

Deci, care este stanca ta?
Care este rezultatul pe care il astepti si care ti se pare ca este imposibil de obtinut?  De ce nu vezi inca rezultatul muncii tale? De fapt, intre timp, tu impingi stanca; te pregatesti, te antrenezi, pentru ca odata ajuns la scopul propus, sa-l integrezi in viata ta, sa te bucuri de rezultat si sa te simti implinit.
Distanta in timp si spatiu intre formularea scopului si atingerea lui, reprezinta experienta ta de viata care te caleste, te transforma pentru a deveni cel care poate fructifica cel mai bine noua situatie in care te plasezi, atingand scopul.
Nu te mai lupta cu scopul tau, nu incerca sa muti stanca.
Accepta efortul si pretuieste-l, pentru ca te face sa fii cel care poate atinge scopul, cel care va fi pregatit pentru tot ce-i va dezvalui stanca, dupa ce se va misca singura, la momentul potrivit. Si asta se va intampla atunci cand te vei auzi si, te vei asculta pe tine insuti, cel care te-ai ascuns undeva intr-un colt al inimii tale. Roaga-l pe acela, sa iasa la lumina si sa miste stanca ta, daca te simti pregatit pentru ce vrei sa descoperi dincolo de ea.
Trimiteți un comentariu

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner