Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Care este stânca ta?





Fă o pauză.
Oprește-te și ieși din rutina zilnică.
Acum, gândește-te la un scop pentru care muncești din greu și ți se pare că nu ajungi la rezultatul dorit.
Nu fă o lista lungă, alege unul singur.
Întotdeauna când formulezi o dorință, suficient de intens pentru a o transforma într-un scop de atins, în viața ta apar și uneltele cu care să lucrezi pentru a ajunge la rezultatul dorit. Când îți dorești mai mulți prieteni, oamenii din jurul tău par a se retrage, tocmai pentru a te determina să faci un efort ca să-i cunoști mai bine. Când îți dorești mai mulți bani, apar situațiile în care poți să faci ceea ce poți tu face, pentru care să primești banii doriți.
Dar noi nu vedem uneltele pe care le primim și cu care putem lucra pentru a obține ceea ce vrem; noi ne așteptăm să vedem direct rezultatul. Și pentru că nu-l vedem, încă, ni se pare că stăm pe loc.
Am primit următorul mesaj, care a venit ca de obicei la momentul potrivit, exact atunci când eu căutam un răspuns.

“Un om dormea în coliba lui, când dintr-odată, într-o noapte,  camera s-a umplut de lumină și i-a apărut Dumnezeu.  Domnul i-a cerut să facă o muncă pentru el și i-a arătat o stânca mare din fața colibei. I-a explicat că va trebui să împingă piatra zilnic, cu toate puterile sale, ceea ce omul a și făcut zi după zi.
Mulți ani a muncit din greu, de la răsăritul la apusul soarelui, împingea din toate puterile, cu umerii proptiti pe suprafața masivă și rece a stâncii de neclinitit. În fiecare noapte bărbatul se întorcea trist și istovit în coliba lui, simțind că întreaga zi a irosit-o degeaba.
Omul a rămas cu impresia că sarcina lui este imposibil de realizat și că toată munca lui va fi un eșec. Aceste idei l-au deprimat și decurajat pe bărbat. A decis să se roage și să-și spună păsul său, Domnului.
"Doamne, a spus, am muncit mult și greu  și, dup atâta timp, nu am reușit să mișc piatra nici cu jumătate de milimetru. Ce am greșit? De ce am eșuat?" 
Domnul i-a răspuns întelegător:
"Prietene, când ți-am cerut să-mi slujești și tu, ai acceptat, ți-am spus că sarcina ta era să împingi cu toate puterile în stâncă, ceea ce ai și făcut. Niciodată nu am spus că aștept ca tu să o miști. Sarcina ta era doar să împingi stânca. Și acum spui că ai eșuat. Dar chiar asta este realitatea? Privește la tine. Brațele îți sunt puternice și musculoase, spatele e vânjos și bronzat, mâinile îți sunt bătătorite de atâta apăsare, picioarele ți-au devenit solide și puternice. Te-ai dezvoltat mult și capacitătile tale sunt peste ce te-ai fi putut ațtepta să ai.
Adevărat, nu ai mișcat stânca. Dar sarcina ta a fost să mă asculți și să împingi, ca să-ți pui la încercare credința și încrederea în înțelepciunea mea. Ceea ce ai și făcut. Acum, Eu, prietene, voi muta stânca."
Câteodată, când auzim mesajul Domnului, avem tendința să ne folosim gândirea noastră pentru a descifra ce vrea El, când, de fapt, Domnul nu ne cere decât simpla ascultare și încredere în El. Cu toate că noi credem că prin credința mutăm munții, de fapt tot Domnul este cel care îi mută din loc, pentru noi.”

Deci ... care este stânca ta?
Care este rezultatul pe care il aștepți și care ți se pare că este imposibil de obținut?  De ce nu vezi încă rezultatul muncii tale? De fapt, între timp, tu împingi stânca; te pregătești, te antrenezi, pentru ca odată ajuns la scopul propus, să-l integrezi în viața ta, să te bucuri de rezultat și să te simți împlinit.
Distanța în timp și spațiu între formularea scopului și atingerea lui, reprezintă experiența ta de viață care te călește, te transformă pentru a deveni cel care poate fructifica cel mai bine noua situație, în care te plasezi, atingând scopul.
Nu te mai lupta cu scopul tău, nu încerca să muți stânca.
Acceptă efortul și prețuiește-l, pentru că te face să fii cel care poate atinge scopul, cel care va fi pregătit pentru tot ce-i va dezvălui stânca, după ce se va mișca singură, la momentul potrivit. Și asta se va întâmpla atunci când te vei auzi și, te vei asculta pe tine însuți, cel care te-ai ascuns undeva într-un colț al inimii tale. Roagă-l pe acela, să iasă la lumină și, să miște stânca ta, dacă te simți pregătit pentru ce vrei să descoperi dincolo de ea.

Niciun comentariu: