Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 5 noiembrie 2010

Luna Noua - 6 noiembrie 2010


 Sambata, 6 noiembrie, la ora 6.55 dimineata va fi “luna noua”.
Ce inseamna luna noua? Auzim destul de des aceasta expresie si exista multe sfaturi pentru ce sa faci sau sa nu faci la momentul de luna noua.

Ce se intampla de fapt, in spatiu? De ce vedem luna plina, de ce o vedem cum creste si descreste, de ce nu vedem luna noua? 

Pana aici totul tine de astronomie, de miscarea corpurilor ceresti in spatiu. Este vorba despre pozitia relativa a Lunii fata de Soare, rezultata din combinarea miscarii de revolutie a Pamantului cu miscarea Lunii in jurul Pamantului.

Astrologic vorbind, se produce conjunctia Soare-Luna. Daca Luna se afla intre Soare si Pamant, pe aceeasi axa, se produce si o eclipsa de Soare. Pe parcursul anului, in fiecare luna se produce conjunctia Soare-Luna, iar uneori, foarte rar, se intampla sa se produca doua astfel de fenomene in perioada aceluiasi semn zodiacal, in primul si in ultimul grad.

Momentul de Luna Noua marcheaza un nou inceput de ciclu al fazelor lunii, care are influenta asupra vietii pe Pamant, datorita fortei de gravitatie a Lunii. Dupa acest moment de Luna Noua, (cand Luna nu se vede pe cer) se spune ca Luna incepe sa creasca, imaginea Lunii pe cer aparand si crescand pana la momentul de Luna Plina, cand Luna se vede intreaga pe cer – faza despre care vorbim alta data.

Din punct de vedere energetic, acest moment este foarte potrivit pentru a gandi un nou inceput, pentru a face planuri noi, sau pentru a gandi noi strategii pentru proiectele la care lucram deja. Este un moment potrivit pentru a pregati mental si emotional, terenul pentru noile actiuni, pe care este bine sa le demaram incepand cu a doua sau chiar a treia zi dupa Luna Noua, cand deja faza de energie minima este depasita.

In urmatoarele doua saptamani pana la Luna Plina, este o perioada de crestere energetica – ceea ce incepem sa “construim” acum creste, mai bine si mai frumos. Este perioada in care, metaforic vorbind, orice seminte sadim, vom avea recolta bogata. In zilele cu luna in crestere plantam in gradina, sau schimbam pamantul florilor din vase; ne tundem daca vrem sa creasca parul mai repede; ne putem ingrasa mai usor, daca ne dorim asta; in functie si de celelalte aspecte astrale, este bine sa semnam contracte, sa facem investitii, sau publicitate, sa stabilim noi contacte, daca nu exista indicii care sa arate influente negative in aceste directii.

Ciclul fazelor lunii are o aplicabilitate practica extraordinara in viata de zi cu zi, si este foarte simplu si usor de probat aceasta influenta energetica. Celebrul Papillon (personajul din cartea cu acelasi nume de Henri Charriere, carte care descrie o experienta reala) s-a folosit de efectele acestui ciclu lunar, alegand noaptea de luna noua pentru a evada din inchisoare, pentru a profita de intuneric.

Acest moment de Luna Noua, ne propune o perioada in care avem ocazia sa traim experienta propriei transformari; si este vorba despre o transformare ce ne va orienta si mai bine pe drumul nostru in viata. Propriul program de evolutie ne trage de maneca si ne arata directia in care ar fi potrivit sa mergem, ca sa ne fie cel mai bine. Primim o atentionare dar in acelasi timp primim si tot ajutorul de care avem nevoie, mai ales sub forma de informatii, sfaturi, sprijin prin comunicare, cel mai adesea intuitiva.

Este alegerea fiecaruia sa primeasca ajutorul acestor influente astrale si sa se lase plasat la locul potrivit in momentul potrivit, sau sa se lupte cu ele.

Niciun comentariu: