Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 25 noiembrie 2010

Ce facem astazi ? 25-27 noiembrie 2010




Suntem AICI !
 25.-26.11.2010 – cum interactionam cu influentele astrale ?

Astazi mintea noastra deja stresata de aspectele astrale din ultima perioada se agita mai mult ca de obicei si ne poarta atentia in ritm alert de la un subiect de inters la altul, fara sa ne lase sa ne concentram suficient  de mult pentru a formula concluzia potrivita. Gandul zboara in viteza de la un semn de intrebare la altul, fara sa astepte si raspunsul potrivit.
Nu va lasati pacaliti, reveniti constient asupra problemei pe care vreti sa o rezolvati acum si lasati-le pe celelalte in asteptare, pentru ca fiecare are momentul ei potrivit de abordare, moment in care si solutia cea mai buna este mai usor de vazut.
De maine primim un ajutor pentru cateva zile si se produce o usoara ameliorare a tensiunii din plan mental; astrele ne aduc un strop de fantezie, si ceva mai multa intuitie iar comunicarea poate sa fie mai usoara, asta daca ne plasam pe vibratia inalta a influentelor astrale; daca suntem “inchisi”, suparati (indiferent de motiv) avem toate sansele sa ne plasam pe vibratia joasa a influentelor astrale si atunci toate darurile de mai sus se transforma in confuzie mentala.
Daca vrem sa ne mentinem in tandem cu mersul lunii ar fi bine sa urmam indemnul celor doua luminarii (Soarele si Luna), care prin colaborarea lor “energetica” ne transmit un imbold catre intelegerea mai profunda si/sau mai clara a efectelor actiunilor noastre; astazi putem descoperi, cum sa perfectionam modul de lucru in desfasurarea planului (proiectului) nostru, astfel incat intr-o etapa ulterioara sau in cazul reluarii aceleiasi actiuni sa obtinem un rezultat si mai bun.
In continuare raman valabile atentionarile privind “calirea emotionala”, posibil chiar in cadrul familiei.
Rabdare si intelegere, asta trebuie sa exersam, pentru binele vostru si al celorlalti, pentru antrenamentul mental si emotional din aceste zile; amintiti-va ca rabdarea va face mai puternici si mai intelepti.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: