Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 17 iunie 2016

Astrologul Amator - pentru ieseni ... si nu numai.

Va invitam din nou la “masa rotunda astrologica” :
“ASTROLOGUL  AMATOR” – Cum folosim astrologia? – editia a treia, luni 20 iunie 2016.

Va fi in seara solstitiului de vara si a fazei de Luna Plina cu Luna in Sagetator.

Prima editie a avut loc vineri 20 noiembrie 2015, dedicata solstitiului de iarna 2015, iar cea de a doua editie a avut loc in data de 19 februarie,dedicata echinoctiului de primavara.

Ne-am propus ca “Astrologul Amator”  sa fie o punte intre editiile simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, organizat la echinoctiul de primavara (ajuns la a cincea editie anul acesta).
Editia a sasea a simpozionului va avea loc in zilele 18-19 martie 2017 si, va invitam alaturi de noi.

Intalnirile Astrologul Amator au loc intre cele patru momente importante ale ciclului anual – solstitiile si echinoctiile. Ele sunt dedicate utilizatorilor de informatie astrologica, indiferent daca au studiat sau nu astrologia. Prin urmare, nu trebuie sa fiti neaparat astrologi ca sa participati la aceste intalniri care, se adreseaza tuturor, indiferent de nivelul cunostintelor si a experientei astrologice.

Vor fi prezentari scurte, la obiect,urmate de discutii libere (dezbateri) despre cum folosim, concret, astrologia, – informatia (cunoasterea) astrologica  – in viata cotidiana, in derularea si pentru depasirea diferitelor situatii, in construirea experientelor de viata.
Scopul acestor intalniri este sa facem schimb de experienta, sa aflam lucruri noi.

Va invitam deci, la a treia editie Astrologul Amator, dedicata solstitiului de vara din acest an, luni 20 iunie 2016, intre orele 17:30-20:30, la sala de conferinte a hotelului EDEN din Iasi.
Va propunem discutii despre solstitiul de vara – potentialul energetic al momentului, plasarea in schema succesiunii echinoctiilor si solsitiilor in ciclul anual.
Va pregatim si un punct de vedere despre cum putem folosi ciclul retrogradarii planetei Neptun in anul 2016, avad in vedere ca planeta Neptun va intra in miscare aparent retrograda cu o saptamana inainte de momentul solstitiului.

Cei care doresc sa participe la aceasta intalnire sunt rugati sa trimita un mesaj la contact@astromercur.ro

Va rog sa specificati daca doriti sa prezentati ceva din experienta voastra privind folosirea informatiei astrologice - un subiect, in maxim 10-15 minute, foarte simplu si concret, despre cum ati preluat si folosit informatia precum si la ce rezultat ati ajuns.
De asemenea, puteti pregati intrebari, pentru a va lamuri nelamuririle :)

Nu conteaza experienta pe care o aveti sau nu in astfel de prezentari. Vom analiza impreuna, inainte de intalnire,  fiecare subiect ce ar urma sa fie  prezentat - in functie si de experienta fiecarui  “astrolog amator” :)

Participarea este gratuita. In functie de posibilitatile personale, puteti contribui cu o suma simbolica, liber aleasa pentru acoperirea chiriei spatiului in care ne organizam.

Scopul acestor intalniri este de a populariza astrologia, intr-o forma usor accesibila si utilizabila dar, fara a minimaliza profunzimea acestei cunoasteri  care, poate fi un instrument valorors pentru cei care aleg sa o foloseasca.


Inscrierile se fac pana vineri 17 iunie 2016, in limita locurilor disponibile in sala precum si in limita timpului disponibil pentru discutii.

Spor maxim intre timp :)

Niciun comentariu: