Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 18 iunie 2016

Ce facem astazi ? Crestem :)






 Suntem in miezul unui efort de transformare personala.
Pentru unii dintre noi senzatia ar putea fi cea din “punctul mort” din alergare, moment dincolo de care te simti foarte usor si in stare sa alergi “la infinit” :)
Sigur ca depinde de fiecarecum traieste acest exercitiu si, poate ca ar fi potrivit sa nu cautam retete, metode, o cale de iesire din ceea ce ar putea reprezenta “punctul mort”, pentru fiecare dintre noi ci, sa ne sporim increderea.
Este foarte posibil ca unii sa nu simta presiunea, fie pentru ca ignora exercitiul (constient sau inconstient), fie pentru ca au eliberat-o deja, sau au inteles cum poate fi eliberata, constructiv (de asemenea, constient sau inconstient).
Reorientarea catre sine ar putea fi cheia zilelor pe care le traim acum, pana dupa Luna Plina si solstitiul de vara (luni 20 iunie).

Astazi Luna va sensibiliza crucea pe semne mutabile – Mercur deja a intrat in orbul admisibil, iar Luna va face la noapte conjunctie cu Saturn (Sagetator), simultan cu perfectarea cuadraturii Saturn (Sagetator)– Neptun (Pesti), ambele in mers aparent retrograd.
Eu va indemn sa iesiti din teorie – pe cei care cunoasteti teoria astrologica, dar si din orice teorie de spiritualitate, de dezvoltare personala.
Chiar daca ideile de fond pot fi aceleasi ca in alte momente in care s-au mai manifestat anumite aspecte, ciclul Saturn-Neptun este oricum destul de mare iar repetarea aspectelor in aceleasi semne se face la foarte mare distanta in timp – n-am cercetat sa vad cand s-a mai produs aceasta cuadratura in aceleasi semne, oricum a fost inainte de observarea planetei Neptun. Dar, nuantele acestui aspect, pe care il traim acum, sunt cele ale mileniului trei :)

Prin urmare, astazi este foarte posibil sa simtiti un declic interior, care, se poate produce chiar cu “suferinta” – in masura in care suntem foarte prinsi in realitatea obiectiva ....
Luand in considerare procesul de materializare a realitatii, asa cum se poate vedea si in astrologie, potentialul este ceea ce cuprinde (uneste) totul si, din potential , prin coagulare (segmentare, limitare) se naste realitatea, experienta, rezultatul efortului depus.
Pentru a valorifica mai mult din potentialul disponibil, pentru a construi mai mult in realitatea fizica, pare potrivit sa nu ne uitam la “realitate”, ci la potential, pentru ca potentialul este mult mai cuprinzator si mai dens (de fapt, infinit) decat ceea ce se vede (exista) si, de acolo, din potential se formeaza-naste ceea ce generam prin alegere-atentie-intentie-focusare-stare.

Cum ar fi sa ne gandim in mod obisnuit la aceste idei ... atunci cand facem gesturi  “banale”, precum si atunci cand facem lucruri pe care le-am vrea noi sa fie marete :)
Cum ar fi sa avem o astfel de gandire in mod curent, o astfel de formare mentala cu care, sa incepem sa ne privim altfel, pe noi precum si rezultatele noastre, in mod continuu, nu doar in momentele de meditatie, de observare constienta, de focalizare constienta, de “lucru cu sine”.
Potentialul este sursa din care ne alimentam noi si din care alimentam (umplem, ocupam) realitatea noastra fizica. Si, ceea ce ne ajuta sau de incurca in folosirea si valorificarea potentialului este perceptia noastra. Pentru ca, accesam ceea ce consideram ca putem accesa, din care, primim ceea ce lasam sa vina, din care valorificam ceea ce avem curaj sa alegem.

Lasati ziua de astazi sa va arate tot ce aveti de vazut :)
Lasati-va potriviti in fluxul sincronicitatilor fara sa ganditi potrivirea ...
Primim un potential extraordinar, eu cred ca nici nu putem intelege acum ce facem intre timp, deci, participati constructiv la schimbarile interioare.
Nu cereti exteriorului sa va aduca neaparat ceea ce vreti.
Pregatiti-va pentru ceea ce vreti.
Deveniti cumva, pentru ceea ce vreti.
Stiu ca suna cam teoretic, dar faceti voi sa nu fie doar teorie.
Observati devenirea.
Se deruleaza un proces la nivel energetic-emotional-mental care va aduce rezultate vizibile in planul fizic, foarte repede.
Uitati-va la voi, inauntru, stiind ca acolo se produc trasformari, mutatii – depinde pana unde ne duce intelegrea, acest cuvant. Eventual, uitati-va cu bucurie pentru ca realizati transformarea :)

Va indemn sa folositi constructiv energia acestor zile (a cuadraturii Saturn-Neptun, mai ales ca apare in context conjunctia Jupiter-Nod Nord (Fecioara) si  deja a intrat in orbul admisibil si Mercur (Gemeni), refacandu-se crucea pe semne mutabile). Eu revin la analiza pe nivelul acela inalt in care lucram constient cu influetele in ideea de a le folosi – fata de nivelul pe care suntem parte pasiva-inconstienta in experienta.
Astfel, fie ca avem un subiect sau domeniu de viata in atentie, fie ca nu avem, ne putem propune sa primim inspiratia, sa ne lasam ghidati si :
Sa depasim niste repere conventionale de gandire, de analiza, de interactiune energetica cu planurile subtile, sa acceptam sa fim orientati catre “inainte”.
Sa facem un pas catre nivelul urmator, indiferent cum intelegem fiecare acest nivel.

Fara “Cum?”  :) 
Pur si simplu ... Stiu ca sunt instrumente invizibile cu care interactionez si care se pozitioneaza continuu in forma optima, (fluxul sincronicitatilor) pentru a extrage din potential ceea ce ma ajuta sa “evoluez”, adica sa-mi fie mai bine.
Le las sa faca asta si stiu ca materializez – ceea ce aleg si simt ca ma implineste – fie ca pot defini, fie ca nu pot defini punctual.
Cumva, sunt ideile de baza ale procesului de materializare, cele care functioneaza raportandu-se la starea noastra, indiferent de gradul nostru de constienta si, le putem aseza mai bine si mai usor intr-un inteles potrivit pentru noi, in aceste zile, pentru a deveni constienti de proces si, pentru a ni-l asuma.
Asumarea creste nivelul valorificarii.

Ceea ce intelegem-descoperim acum ne va fi de mare folos in septembrie cand colaborarea Saturn-Neptun se va reface cu planeta Saturn in mers direct.
Pana atunci, avem in fata fenomenul astronomic si energetic al solstitiului de vara, de care ne bucuram dupa cum ne tin puterile, pe fiecare.


Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii, pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 20 iunie, cu Luna in semnul Sagetatorului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: