Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 9 octombrie 2017

Ce facem astazi? 9 octombrie 2017





Am pornit un mesaj scurt catre grup si, intre timp m-am adaptat la un mesaj mai lung, catre toti cei care il pot folosi.

Eu inteleg ca astazi (si zilele urmatoare) avem la dispozitie o energie foarte puternica, cu care putem ajunge la niste constientizari si care ne sustine sa alegem sa facem niste lucruri, care sunt de facut, care fac parte din programul nostru de viata, prin care, manifestam ceea ce suntem, prin care scoatem la suprafata stralucirea interioara, chiar daca nu vedem acum cat de puternica este aceasta stralucire.

De fapt, stralucirea creste pe masura ce noi credem in ea si o aratam prin ceea ce alegem sa manifestam (sa facem, sa traim, sa aratam).

Dar, zilele acestea, se creeaza contextul in care cu fermitate si curaj, asezam intelesurile intr-o alta ordine, care ne ofera o imagine mai larga si mai clara asupra experientelor noastre ... daca ne uitam la ele :) ... fiecare dupa cum simte potentialul si alege sa se implice.
Poate fi vorba despre a accepta sa recunoastem ca gandim deja altfel, ca simtim altfel, ca sentimentele noastre se transforma, ca putem vorbi altfel sau ca deja vorbim altfel si, ca putem opera altfel cu toate aceste instrumente.

As folosi cuvantul asumare :)  ... dar deja este pe lista mea de “cuvinte de inlocuit”, pentru ca se foloseste mult prea mult in situatii care nu sunt neaparat potrivite sensului sau si, cred ca pentru multi dintre noi a devenit un automatism, fara sa mai activeze si nivelul de constienta, care sa-i confere puterea deplina.

Daca va puteti intoarce la sensul acestui cuvant, cam despre asta ar putea fi vorba, zilele acestea.
Asumarea presupune a proba prin atitudine si prin modul de implicare in experientele de viata, constienta asumarii. Nu este vorba doar despre a intelege ce ai de facut. Este vorba despre a alege si a te manifesta  in sensul si contextul respectiv.
Cand facem ceva altfel, manifestam un nivel nou de creativitate.
Si, probabil ca ati facut asta de multe ori deja.
Ati vazut cum este, stiti cum este sa treci de pe un nivel pe altul, al creativitatii.
Anul acesta insa, trecerea ar putea fi mult mai spectaculoasa.
Si suntem in energia asumarii acestui potential.
Acest lucru presupune sa-l recunoastem si sa-l folosim.
Pana nu folosim, nu valorificam.

Valorificarea maxima ar putea fi atunci cand folosim puterea noastra creativa in mod obisnuit, in mod curent, in viata noastra zilnica, ridicand experientele pe un nivel mai inalt de implinire, ajungand la finalul zilei mai impacati ai mai bucurosi. Nu asteptati ocazii speciale ca sa va oferiti capacitatile si puterea personala.
Faceti ceva diferit acum.
Ganditi altfel situatia din fata voastra.
Vorbiti altfel, chiar acum.
Adaptati-va  atitudinea chiar acum si, actionati dintr-o stare noua.
Priviti-va altfel partenerii de experienta, cum vreti voi altfel, dar mai frumos :)
Si alegeti.
Alegeti ce faceti, ce ganditi, ce vorbiti.
Alegeti cu cine faceti, cu cine vorbiti.
Alegeti la fiecare modificare de peisaj, la fiecare modificare a schemei de lucru.
Alegeti si in fiecare minut, daca sunteti intr-o astfel de curgere care se adapteaza rapid. Sau daca starea voastra se transforma intr-un astfel de ritm.
Alegerile noastre modifica construirea experientei.
Alegeti pe masura ce vedeti ce construiti – uneori ceea ce se construieste, difera de ceea ce credem noi ca de fapt construim. Descoperim, alegem, construim, mai intelegem, mai alegem si mai construim ...
Si stralucim :)
Asta faceti chiar acum.
Ce oferiti mediului energetic? Ce puneti in “oala comuna”? cu ce ganduri, sentimente, emotii, contribuiti la materializarea din acest moment? De cate ori pe zi, sunteti constienti de contributia voastra?
Toate acestea sunt detalii curente, obsnuite, din punct de vedere energetic, la care ne gandim de fapt foarte rar, in acest mod, al contributiei personale in experienta comuna.
Cum arata stralucirea voastra?

Sporiti-o cu spor maxim.

Va invitam alaturi de noi in programul Astro Mercur 


18 octombrie 2017, 17:30 - 20:30
Iasi, Hotel Eden

25 octombrie 2017, 17:00 – 21:00
Iasi, Hotel Eden


Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii,  pana la faza de Luna Noua care se va forma pe 19 octombrie 2017, cu semnul Balanta. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor maxim tuturor!

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: