Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 20 iulie 2010

“Karma” – instrument de lucru.



Oamenii s-au obisnuit sa perceapa karma ca pe o greutate pe care o porti in spate. Se vorbeste adesea despre datorii karmice ce trebuie platite, despre lectii si relatii karmice ca despre obstacole greu de depasit. De regula, cand abordam probleme karmice, gandul si analiza ne poarta catre greseli de alta data - din alte vieti, in care fie ca am ales, fie ca am gandit sau am actionat “gresit”.

Va propun sa luam in calcul si karma pozitiva. Sa echilibram focalizarea atentiei noastre. Sa privim si realizarile noastre, nu numai asa-zisele greseli.

Ce se intampla de fapt cand karma intervine in viata noastra?

Daca vrei sa patrunzi in lumea astrologiei, ar fi potrivit sa accepti faptul ca tu esti mai mult decat ceea ce vezi cu ochii. Tu esti de fapt o constructie energetica, organizata in structuri, campuri, programe, legaturi energetice si … alte “componente” pe care omul nu a reusit inca sa le “vada” stiintific.

Ar mai fi potrivit sa accepti ca totul este energie – lucru pe care fizica cuantica deja l-a demonstrat - si, sa-ti amintesti ca energia se transforma. Deci tu esti in continua transformare.
Si, daca vrei sa abordezi teoriile karmei, ar mai fi potrivit sa accepti si ideea reincarnarii, ideea vietilor succesive, prin care sufletul tau acumuleaza experienta necesara evolutiei.

Daca esti pregatit sa accepti aceste idei, chiar daca nu le putem explica complet stiintific – raportandu-ne la ce stie si poate explica stiinta omenirii astazi – atunci poti incerca sa descifrezi intelesurile astrologiei si ale karmei.

Din punct de vedere energetic, atunci cand karma intervine in viata noastra se produce o compensare energetica. Daca privesc energia karmica, ca pe un depozit al resurselor eneregetice rezulatate din experientele mele, atunci, interventia karmei in viata mea, s-ar traduce prin eliberarea acestor resurse si potrivirea lor in realitatea mea. Energia care sunt eu aici si acum, rezoneaza cu energia karmica, determinand in viata mea o anume situatie, experienta, actiune, un anume rezultat.

Acest lucru se petrece fara sa fim constienti. Starea noastra interioara, care se naste din alegerile pe care le facem, determina propria vibratie energetica, care prin rezonanta atrage in viata noastra oameni, evenimente si resurse, toate acestea reprezentand de fapt instrumentele cu care construim realitatea proprie.

Dar, daca am face toate astea constient?
Daca am accesa constient, resursele energetice rezultate din karma pe care am construit-o?

Atunci cand ne propunem sa intelegem si sa indreptam karma asa-zis negativa, facem o analiza a greselilor si a rezultatelor obtinute si, actionam acum, in sensul constientizarii si corectarii acestora.

De ce sa nu procedam in mod similar si cu karma “pozitiva”? Putem accesa constient energia karmica “pozitiva”, o putem aduce in viata noastra atunci cand avem nevoie de ea, - asa cum pastram alimente in congelator si, le scoatem de acolo si le folosim dupa cum avem nevoie.

Pentru compensarea greselilor de alta data este necesar sa ne iertam pe noi insine pentru a putea corecta acum, manifestarea efectelor acelor alegeri.
In mod similar, putem sa simtim si sa manifestam recunostinta pentru ca, alta data, am facut alegeri potrivite, generand astfel efecte constructive in viata noastra, acum.

Rezultatul este pe masura recunostintei noastre fata de acest dar energetic – recunostinta fata de partenerii de lectie, alaturi de care am construit experientele respective si, recunostinta fata de noi insine, cei care am ales la momentele respective, solutiile potrivite.

Astrologic vorbind, fiecare planeta reprezinta un anumit tip de energie si ne arata, prin pozitia pe care o ocupa in tema natala, o anume experienta dobandita deja precum si o anume lectie de invatat.
Astfel, influentele astrale ne ajuta, prin cunoasterea astrologica, sa ne accesam memoria astrala si sa extragem acele informatii de care avem nevoie aici si acum, pentru realizarea programului pe care ni l-am propus in aceasta viata.

Putem alege sa folosim constient acest instrument - “energia karmica” – pentru a rezolva diferite probleme si pentru a materializa ceea ce ne dorim, in realitatea noastra.

Un comentariu:

Gabs spunea...

Interesanta abordarea pozitiva a karmei. Intr-adevar, multi asociem 'karma' cu greutatile pe care le avem de infruntat in viata. Ar fi bine daca am putea sa constientizam si partea 'pozitiva' legata de karma. Am pus 'pozitiv' in ghilimele pentru ca la o adica toate notiunile astea de bun/rau, pozitiv/negativ sunt create doar de fiecare dintre noi - deci sunt subiective.