Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 9 aprilie 2013

Luna Noua in semnul Berbecului – 10 aprilie 2013








   Urmatoarea faza de Luna Noua se formeaza miercuri 10 aprilie in semnul Berbecului, la ora 12.35, pe gradul 20,40. 
Dupa perioada de maxima si profunda introspectie pe care am trait-o in “etapa Pesti”, cu opt prezente astrale in semnul Pestilor si cu retrogradarea planetei Mercur, acum, Luna Noua alaturi de planetele Venus si Marte in semnul Berbecului ne transmite un indemna catre a actiona.

In acel sector de viata care, gazduieste pe harta natala gradul 21 Berbec, pentru fiecare dintre noi se deschide o cale noua sau, descoperim o noua varianta in care ne putem parcurge calea.
Dupa ce ne-am scufundat in cele mai intunecate cotloane ale mintii si sufletului nostru, si am cercetat “intunericul” intr-o noua lumina a intelegerii noastre, am inceput sa ne ridicam si sa mergem inainte inca de la intrarea planetei Marte in semnul Berbecului. In continuare, ne-am despotmolit pe masura ce Soarele si Venus au iesit din semnul Pestilor si si-au inceput tranzitul prin Berbec.

Acum, influentele astrale ne impulsioneaza sa mergem mai departe, dar, intr-o stare de “traind altfel”, pentru ca planeta Pluton isi va incepe mersul aparent retrograd dupa faza de Luna Noua (pe 12 aprilie), dupa ce la inceputul lunii aprilie a construit cuadraturi cu planetele personale din semnul Berbecului si, cumva, a declansat in viata fiecaruia dintre noi o schimbare de atitudine si de perceptie a lumii.

Mercur  tocmai a iesit din zona de retrogradare si ne atrage intr-un nou ciclu de exercitiu mental. Influenta energetica a planetei Mercur ne lanseaza prin faza de Luna Noua intr-o experienta de expansiune a comunicarii intuitive, prin depasirea unui anumit tip de provocari pe care ni le ofera logica, asa cum o intelegem noi acum.
Este posibil sa trecem printr-o reorganizare a relatiilor prin lectii de comunicare, care, ar fi potrivit sa aiba ca si rezultat, reconcilierea, prin depasirea orgoliului si a prejudecatilor.
Ne intalnim in curand (daca nu ne-am intalnit deja) cu un moment de mare sinceritate fata de noi insine, in care avem ocazia de a vedea anumite aspecte ce se cer a fi prelucrate si rearmonizate in propria structura, pe un nivel mai inalt, sau intr-un mod mai frumos.

Situatiile prin care vom trece ar putea avea un aer de “neinteles” si este important sa recunoastem limitele logicii cu care suntem obisnuiti si, sa avem curajul sa privim dincolo de ele.
Luna Noua poate deschide o etapa de pionierat la scara larga, in “folosirea gandului” si in recunoasterea mesajului intuitiv – pentru cei care sunt deschisi catre aceste orizonturi mentale.

Ar putea fi momentul unor alegeri personale care, vor genera un anume mod de interactiune sociala.
Instrumentele care ne imping catre alegerile necesare, vin catre noi din exterior iar indrumarea interioara ne ajuta sa le vedem in adevarata lor postura. Daca vom analiza experientele in termenii logicii curente este posibil sa ratam momentul transformarii – pentru ca in functie de cum facem aceste alegeri, trecem sau nu trecem prin transformarea aferenta procesului de crestere.

Gandul lucreaza permanent si modeleaza continuu experientele de viata.
Noi traversam aceste experiente si le reconstruim, la fel, cu aceleasi rezultate, sau din ce in ce mai frumos, sau mai interesant, mai “elaborat”, cu rezultate care ne ofera implinirea – daca avem timp si disponibilitatea de a observa si de a trai bucuria implinirii.

Prin urmare incepem lectia practica de “folosire a gandului”, constienti fiind de motivatie precum si de scop, rezultatul fiind o regandire pe termen lung, in flux continuu, a interactiunii cu “ceilalti” – in functie de ce inseamna aceasta pentru fiecare dintre noi. Perioada pe care am treversat-o in februarie – martie ne-a ajutat sa ne lamurim interior, pentru ca acum, stiind cine suntem si ce vrem, sa ne valorificam potentialul (redescoperit, inteles si asumat) in exterior.

Entuziasmul care ne cuprinde acum poate fi foarte puternic, astfel ca poate deveni generator de tensiune interioara. Este important ca in continuare, sa ne stabilizam intentiile si, este important sa nu raspundem la provocari, ci, sa le privim ca pe niste “exercitii de rezolvat” si sa cautam solutia cea mai eleganta, care lamureste partile implicate.

Intram in faza de crestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.

Un mod de lucru cu energia Lunii Noi in semnul Berbecului :

Este Prima Luna Noua din ciclul anual al naturii.

Semnul Berbecului reprezinta potentialul si primul impuls , precum si, entuziasmul si curajul de a-l valorifica. Este momentul potrivit pentru a ne redescoperi, pentru a ne uita cu mare atentie la noi si la viata noastra.
Este un moment potrivit pentru a cauta anumite raspunsuri, la anumite intrebari :

Cine sunt eu, acum?
Si cine devin prin ceea ce fac?
Ce aleg in continuare?

Putem incerca sa lucram cu energia Lunii Noi in semnul Berbecului formuland un algoritm care sa ne reprezinte pe noi in acest moment, fiecare dupa cum simte, dar care sa scoata la iveala intentia profunda a fiecaruia. Acest lucru este potrivit sa se faca dupa momentul fazei de Luna Noua.
“Imi recunosc si si imi asum intreg potentialul pe care sunt pregatit sa-l valorific acum,
prin deciziile pe care le iau eu insumi, eliberat de orice influenta,
si prin actiunea constienta de a sustine aceste decizii.”

Intre timp, raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: