Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 6 mai 2013

Cerul sărbătorilor de Paște.









Contextul astral al acestor zile este în rezonanță cu tema spirituală a momentului – acceptarea, iertarea, detașarea și … iubirea, după puterile fiecăruia. Vremurile sunt cu adevarat magice, chiar dacă realitatea fizică pare “imposibilă” pentru foarte mulți dintre noi.

Perioada corespunzătoare postului Sfintelor Paști, poate fi  înteleasă ca un timp terestru al testării limitelor. Omul, își stabilește singur propriile limite, în funcție de propriul sistem de valori dar mai ales în funcție de încrederea în sine însuși. Planul divin ne arată în fel și chip că nu există limite, că putem fi ceea ce alegem să fim și putem face ceea ce alegem să facem, dacă intenția și motivația noastră nu lezează liberul arbitru al nimănui.
Dacă postrul Crăciunului ne oferă ocaziile și condițiile restructurării interioare și a reevaluării priorităților, postul Sfintelor Paști ne-a provocat să ne depăsim blocajele. Cu cât mai temători suntem și mai neîncrezători în propriile forțe, cu atat mai dure ni se par a fi lecțiile acestei perioade. În Săptămâna Mare mai ales, au ieșit la suprafață acele nepotriviri din viața noastră care acum pot fi reașezate  pe făgașul potrivit, prin depășirea temerilor lăuntrice.

Anul acesta testul de rezistență și curățenia de primăvară a început mult mai devreme, încă din februarie-martie, când am negociat energetic cu aglomerarea planetară din semnul Peștilor și, am trecut prin reorganizarea mentală propusă de retrogradarea planetei Mercur tot în semnul Peștilor. Influențele astrale ne-au plasat în situații care să ne ajute să reconsiderăm și să reconstruim relația cu propriul sine, să regândim modul în care funcționează echipa dintre om și sufletul său. Pentru că toate celelalte demersuri pe care le facem în viața noastră, de la cele mai simple la cele mai complicate, se sprijină pe această relație și pe modul în care ea funcționează.

Acum cerul ne testează mai mult ca niciodată, capacitatea de a manifesta iubirea, fără judecată, fără a cântări nimic nici pro nici contra. Acesta este de fapt testul permanent al vieții noastre pe planeta Pământ, dar acum este posibil ca lecția să ne surprindă, printr-un consum emoțional foarte puternic, care să capete un aspect exploziv. Depinde de fiecare cum dirijează această energia emoțională și fizică – putem alege să o folosim constructiv.
Este posibil să simțim impulsul forței creative dar, în egală măsură ne poate acapara și ambiția care poate deveni o provocare.
Este important să accesăm și să folosim, cât mai conștient, capacitatea de înțelegere și de comunicare.
Se poate produce acum o extindere a conștiinței, dintr-o dată sa vedem foarte clar tiparul de gândire în care am bătut pasul pe loc și, să ieșim de acolo, să lăsăm instinctul să devină forța mentală care să ne poarte către rădăcina adevărului propriu.

Zilele de sărbătoare sunt premergătoare fazei de Lună Nouă în semnul Taurului din 10 mai (ora 03:28) când vom avea și o eclipsă de Soare. Prin urmare traversăm o perioadă de eliberare – curățare energetică care, ar fi potrivit să ne ajute să ne clarificăm interior cu privire la motivațiile noastre, la scopul ales precum și cu privire la folosirea înțeleaptă a instrumentelor disponibile. Poate fi o perioadă de regenerare mentală, dacă ne deschidem către cilculația liberă a informației, filtrată dar nesupusă judecății limitelor prestabilite.

Niciun comentariu: