Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 23 mai 2013

Raspuns : Mihaela, 23 mai 2013 - despre cariera



   Deja te afli intr-o perioada importanta pentru tine din punct de vedere al carierei.
Pana la urmatoarea aniversare cred ca ar trebui sa te asezi cumva pe un drum sau sa consolidezi pozitia in care te afli, sa iti asumi niste sarcini noi sau sa iti asumi un drum nou.
Acest lucru este cu atat mai important mai ales ca anul acesta incepi un nou ciclu jupiterian, care presupune o deschidere a unui nou capitol pentru urmatorii 12 ani, sau dezvoltarea unui anumit capitol deja ales ca foarte important pentru tine.

Zona in care poti sa te organizezi tine de comunicare (eventual scrisa), de indrumare – cursuri, scoala, cumva intuitiva, care sa presupuna un proces de transformare al celor cu care intri in contact.
Este important sa accepti si sa folosesti mesajul intuitiv.

Este posibil sa para ca nu exista un astfel de potential, pentru ca in acelasi timp ai de facut un anume efort in familie, sau pentru familie, sau poate trebuie mai intai sa inchei un capitol din trecut. Acest lucru se deruleaza fie undeva departe, fie in stransa legatura cu aspectul spiritual al fiintei tale. Si acest efort poate avea un efect de izolare de lume, de planul social sau, poate te poarta printr-o experienta generatoare de un anume tip de “pierdere”, de imagine sau de impact asupra mediului social. Aceasta pierdere poate fi, eventual, doar aparenta, poate fi doar o experienta necesara pentru o anumita transformare interioara, sau pentru o reglare de conturi energetice.

Este important sa-ti clarifici parteneriatele si sa gasesti puterea de a intelege fiecare relatie in nota ei particulara si, de a darui fiecaruia sustinerea afectiva de care are nevoie si pe care o poti tu manifesta.
Eu cred ca primesti o indrumare printr-un anumit partener – fie de afaceri fie de cuplu. Ar fi potrivit sa urmaresti cu atentie daca se intampla acest lucru si sa vezi ce ai de inteles si cum te ajuta acest partener (sau poate nu numai unul).

In continuare, dupa aniversarea urmatoare, zona muncii este dinamizata dar, in conditii de asumarea responsabilitatii pentru ceea ce alegi sa faci. Orice demers aleatoriu si lipsit de sustinerea seriozitatii si a responsabilitatii poate fi blocat.
De asemenea este important sa participi constient la procesul tau de transformare, sa primesti si sa transmiti informatia pe cai intuitive si, sa restructurezi sistemul tau de valori.
Indiferent ce faci, in orice perioada din viata ta, este important pentru tine sa construiesti relatii frumoase si sa inveti tot ce poti din toate parteneriatele tale.

Astept vesti bune :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: