Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 25 martie 2014

Ce facem astazi ? 25 martie 2014

Orice schimbare incepe cu alegerea schimbarii. Fie ca o facem constient sau inconstient, undeva in interiorul nostru se naste intentia si dorinta de a alege “altceva”.

Am intrat in noul ciclu anual al Pamantului iar Luna Noua in semnul Berbecului (30 martie) va deschide calea materializarii, din ce in ce mai vizibile, a schimbarilor pe care am ales sa le facem.
Putem privi aceasta saptamana dintre echinoctiu si Luna Noua ca pe o pregatire la linia de start, ca pe un “joc de glezne” simultan cu refocalizarea asupra scopului ales.

Daca va uitati la experientele voastre de viata, veti observa ca intotdeauna, concentrarea atentiei asupra scopului creste increderea in reusita – tocmai pentru ca aducand in mintea noastra scopul ca rezultat atins, indepartam atentia de la orice forma de ingrijorare si/sau lipsa de incredere.

Teama de rezultat ne saboteaza. Stim asta si totusi ne lasam atrasi in starea aceasta, in care ne ingrijoreaza mai ales modul in care vom traversa experienta.

Este important sa acceptam si poate chiar reusim sa intelegem ca, intreaga noastra fiinta este setata sa se mobilizeze in fata fiecarui exercitiu (lectie de viata) cu maximul de resurse disponibile care, reprezinta tot ce avem nevoie. Avem totul “la purtator”.
Modul in care folosim aceste resurse creeaza conditiile in care se deruleaza experienta de viata.

Intelegand ca, in fiecare moment suntem pregatiti exact pentru experienta in care ne aflam, care se deruleaza sub ochii nostri si prin noi, devenim capabili sa ne folosim resursele in varianta optima.
Construim astfel rezultatul optim, care genereaza in continuare experienta optima si, reluam procesul in mod continuu. Rezultatul cumulat este tocmai “evolutia” personala.

Totul poate fi privit ca o curgere continua, dintr-o experienta in alta, de la un rezultat la urmatorul necesar, intr-un flux al sincronicitatilor optim pentru fiecare dintre noi.

In aceasta primavara insa, ritmul curgerii se accelereaza iar noi ar fi potrivit sa tinem pasul, alegand permanent “ceva-ul” momentului, din ceea ce ni se ofera.
A ne opri acum (a nu alege nimic) ar insemna sa blocam fluxul.
Iar un potential se dezvaluie incepand cu momentul alegerii. Astfel ca un potential nou se dezvaluie cand alegem noul, altceva sau altfel decat am ales anterior, rezultatul construindu-se prin noi si prin implicarea noastra. (despre "A alege - cand? cum? de ce?")

In aceste zile pana la Luna Noua de duminica (gradul 10 Berbec, la ora 20:44) ar fi potrivit :

-          Sa facem o recapitulare a dorintelor noastre, a rezultatelor la care am ajuns si a ceea ce am construit in continuare, din acele rezultate.
-          Sa consideram ca fiind “rezolvat” si “arhivat” tot ce constatam ca nu mai reprezinta “actualitatea” orientarii noastre.
-          Sa alegem directiile de implicare pornind de la punctul in care ne aflam acum.

Intervalul de timp terestru al semnului Berbecului este perioada in care noi revenim asupra faptului ca “suntem” pur si simplu si, reevaluam impulsul, actiunea, traind de fapt “trezirea”, din nou, pe un nivel nou de constiinta de sine.
Iar Luna Noua in semnul Berbecului ne aduce conditiile potrivite pentru a ne “trezi” din rutina personala si pentru a alege cine suntem acum – ceea ce vom manifesta in continuare.

Va invitam sa cititi o analiza a saptamanii urmatoare, 
in articolul preluat de Revista Avantaje.

Suntem in faza de descrestere a Lunii.
Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: