Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 13 martie 2015

Ce facem astazi ? 12-20 martie 2015
 Pana la echinoctiul de primavara traversam o perioada de “haos organizat” in modul optim pentru fiecare dintre noi, astfel incat sa finalizam experiente si lectii cu care am crescut pana acum.

Deja primim noua programa scolara si, urmeaza sa incepem alte cursuri – nu numai alte lectii dar si un alt mod de a invata, deci, un alt mod de a trai.
Probabil ca cei mai multi dintre noi asteapta de mult timp (sau poate ca unii nu mai au sperante) sa vada marile schimbari din viata lor. Vestea buna ar putea fi ca ei le traiesc, chiar daca nu vad mare lucru :)

In aceste zile care se deruleaza pana la echinoctiu ar fi potrivit sa fim mai ales disponibili pentru a ne adapta la ce apare ca si experienta, sau macar oportunitate de a experimenta, in realitatea noastra. Primim foarte multa informatie in structurile noastre, urmeaza sa o si descifram si sa o folsim, dar altfel decat ni se pare acum ca stimcum ar trebui folosita.

Ar putea fi mai important sa folosim situatiile in care suntem atrasi, decat sa ne irosim in nemultumire sau in nevoia de a intelege cum am ajuns acolo.
Daca ar fi sa va treziti intr-un suvoi de apa, prioritatea zero care v-ar solicita atentia si tot efortul ar fi sa plutiti … sa nu va scufundati … eventual sa innotati … sa va potriviti in curgerea apei ca sa va pastrati puterile sau, ca sa va schimbati directia la momentul potrivit.
Oricare din variantele acestea presupun “a folosi apa” in care sunteti.

Folositi haosul … el pare haos daca ne fixam in pozitia in care suntem, daca respingem curgerea.
Nu asteptati sa intelegeti logica haosului, ca sa-l folositi.

Dupa echinoctiul de primavara intram in alte ritmuri, putem alege sa functionam altfel.
Va fi foarte greu sa functionam la fel, sa gandim la fel si sa ne raportam la noi si la lume la fel ca pana acum.
Se schimba timpul si de fapt schimbam noi modul in care percepem timpul, intelesul timpului.
Este impostant sa schimbam focalizarea de pe cum vedem curgerea timpului pe cum modelam segmentele de timp, pana cand vom reusi sa nu mai simtim segmentarea.
Aceasta modificare de perceptie poate genera haos, dar dimensiunea (intensitatea) haosului prin care trecem fiecare depinde de disponibilitatea noastra de adaptare la curgerea evenimentelor.

Cand haosul se va dezvalui sub o noua organizare a spatiului si timpului, de fapt, nu-l vom mai privi ca haos si vom intelege ca a fost exercitiul necesar in segmentul potrivit de timp, asa cum se desfasoara pentru fiecare dintre noi.

Astazi experimentam a doua cuadratura Luna-Soare (pe faza de descrestere) in ciclul fazelor Lunii in care se produce ultimul aspect exact al cuadraturii Uranus-Pluton, pe un fond astral care declanseaza si sustine expansiunea logicii, din forma pe care o acceptam noi astazi, catre o noua forma, cu care vom opera in noile conditii ale timpului de dupa echinoctiul de primavara.
Pana la urmatorul echinoctiu, de toamna, vom restabili ordinea “logica” intr-o noua forma si la un alt nivel, fiecare dupa cum alege si dupa cum il tin puterile.
In aceste zile, este posibil sa vedem sau chiar sa simtim foarte clar care este directia potrivita, sa stim exact ce avem de facut, fiecare. Sau doar sa simtim imboldul interior, foarte intens, chiar daca nu ne explicam logic ce se intampla in mintea si in sufletul nostru.

Astfel ca revenim acum la o postare care s-a construit in anul 2013, in miezul haosului generat de cuadratura Uranus-Pluton, cu intentia de a relua ideea materializarii – pentru ca procesul de materializare reprezinta de fapt ceea ce facem noi in mod curent, continuu, non-stop, fie ca stim sau ca nu stim ca asta facem.

Avem curaj, avem putere si, avem si inspiratia de a le folosi in modul cel mai potrivit pentru noi.
Sa le folosim, daca sunt la indemana  :)

Despre cuadratura Uranus-Pluton si procesul de materializare :


Intre timp FOLOSITI-VA Lumina :)  - aceasta nu este o lozinca.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Spor si succes !
Va invitam sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea.

Va invitam in comunitatea Astro Mercur (grup on-line de dezvoltare personala)

Niciun comentariu: