Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 20 august 2015

Astrologie Karmica - astrologie si reincarnare
Astrologia s-a dezvoltat de-a lungul timpului pe mai multe directii, studiind si particularizand anumite domenii din viata omului.
Una dintre ramurile astrologiei este Astrologia Karmica si, este foarte importanta, daca accesam cunoasterea astrologica ca pe un instrument pe care il folosim in evolutia noastra.

Fiecare este liber sa accepte sau nu existenta unui mecanism al reincarnarii.
Intentia noastra este sa descifram mecanismul si sa-l folosim, constient si constructiv, alaturi si impreuna cu cei care il accepta.

Cunoasterea pe care ne-o ofera Astrologia Karmica ne ajuta sa ne intelegem anumite tendinte de actiune in aceasta viata si, mai ales ne ajuta sa gasim mortivatiile care stau la baza manifestarii acestor tendinte. Putem intelege de ce ne descurcam mai bine pe o anumita directie si de ce ne impotmolim pe alte directii, de ce functioneaza foarte bine anumite relatii si de ce nu functioneaza altele.

Dar toate acestea reprezinta doar o teorie.
Cei care o accepta ca fiind posibil adevarata, lucrand cu informatia pot dobandi experienta proprie si pot ajunge la rezultate care sa le aduca intelesurile pe care le cauta, sau ce putin pe acelea potrivite fazei de lucru in care se afla.

O postare despre karma, despre folosirea experientei karmice, din arhiva Astro Mercur :

Si o invitatie la un curs “Astrologie si Reincarnare” (mai mult decat Astrologie Karmica) sustinut la

Iasi, 12-13 septembrie 2015,
Cluj – Napoca, 19-20 septembrie 2015,

de profesor Firicel Ciarnau 

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta nu este un slogan ci un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (si este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii, pana la Luna Plina care se va forma sambata 29 august, cu Luna in semnul Pestilor pe gradul 6. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site-ul Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea. (grup on-line de dezvoltare personala)

Niciun comentariu: