Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 4 septembrie 2015

Ce facem astazi ? 4-6 septembrie 2015
 Folositi ziua de astazi ca sa va regasiti, daca v-ati ratacit cumva.
Daca (ziceti voi) ca nu v-ati ratacit, poate n-ati observat inca :)
Daca nu va convine ceva, este posibil sa fi ajuns in alt peisaj, sa fiti pe langa drumul vostru.

In vremurile acestea, ratacirea poate dura si cateva minute … sau cateva zile.
Sau ne putem rataci de mai multe ori,in acelasi décor si, ni se pare ca suntem pe unde avem noi treaba, fara sa facem ce avem noi de facut, de fapt.

Zilele acestea este posibil sa intalnim situatii care ne ajuta (sau ne obliga) sa „evoluam”, sa crestem printr-o transformare, facand transformarea, prin renastere-reinnoire. Suna cam teoretic dar cam asta facem oricat de nesemnificative ni s-ar parea evenimentele.

Tentatia de a respinge calea potrivita acum, poate fi mare.
Aceasta tentatie poate functiona intreaga luna septembrie.
Avem un moment critic zilele acestea dar, intreaga luna septembrie ne solicita tenacitate si rabdare, este important sa ne manifestam cu prudenta si sa fim constienti ca este posibil sa facem un pas in evolutie. Este posibil ca lucrurile sa nu fie foarte clare, tocmai pentru a alege noi (sau nu) claritatea si masura in care ne implicam – in ceea ce facem, in alegerile facute, in oportunitatile pe care le vedem.

Putem vedea perioada urmatoare ca pe o calire emotionala prin care recunoastem si transformam impulsul, - stare pe care teoria o descrie prin „stapanirea instinctelor”.
Poate ca a stapani nu este chiar solutia potrivita, pentru ca ar presupune un efort permanent si, deci, folosirea atentiei, a altor resurse. Facand transformarea starii, eliberam „problema” si, chiar daca in anumite momente va reapare, vom realiza din nou transformarea.

Reevaluati ce este important.
Descoperiti si recunoasteti ce v-a acaparat atentia, fara sa fie un reper potrivit pentru voi, acum.
Reorganizati reperele, daca par dezorganizate.
Regrupati-va.
Regasiti-va.
Cu bucurie maxima inainte :)

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta nu este un slogan ci un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (si este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la Luna Noua care se va forma duminica 13 septembrie, in semnul Fecioarei pe gradul 21. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site-ul Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: