Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 6 august 2016

Ce facem astazi? – cum folosim timpul Leului.

Sinteza (rezumatul) pegatirilor pentru luna august 2016.
Extrase din buletinele si din forumul de discutii ale  Grupului Astro Mercur.
Luna august, la randul ei, ne pregateste pentru luna septembrie 2016.

Suntem in ciclul Leului, pe care l-am inceput  cu faza de Luna  Noua de marti 2 august 2016, ora 23:45, pe gradul 10 Leu. Acest ciclu ne poate conduce catre o viziune noua asupra mintii noastre.
Marile transformari (schimbari) se nasc dintr-un mod nou de a gandi.
Teoretic, astrologic, avem sustinerea energetica pentru a depasi niste bariere mentale, prin largirea imaginii de ansamblu, prin transformari majore la nivel de conceptii de viata, de filozofie a vietii.
Este important sa lasam schimbarile sa se desfasoare.
Vom vedea apoi importanta lor.

Nu putem cantari acum, cu mintea de acum, valoarea mintii noi, de dupa schimbare.

Este important sa nu facem scenarii.
Preluam informatia si o lasam sa se aseze, sa aduca si intelesul.
Si, intre timp o folosim.
Faceti diferenta intre graba din nerabdare si mersul rapid, cu calm.

Va indemn sa aveti si sa dezvoltati constienta simultaneitatii.

Poate ca n-o sa traim in stare de alerta, pandind alte planuri si alte lumi.
DAR, obisnuindu-ne cu o anume setare, o vom induce la nivel profund si, vom functiona folosind setarea, ca pe un automatism – ca la condusul masinii cand, nu ne gandim sa apasam pedalele, o facem “automat”.

Pentru a folosi din plin energia aspectelor astrale,in urmatoarele doua cicluri care ar putea fi cu adevarat extrem de importante (si vom vedea traindu-le) va indemn sa va orientati atentia catre :
-simultaneitatea derularii realitatilor noastre, ale tuturor.
-simultaneitatea derularii vietilor noastre in diferite alte planuri – lumi – universuri - ... si ce-o mai fi pe acolo.
-simultaneitatea derularii tuturor vietilor noastre pe linia trecut-prezent-viitor, abordarea acestei linii intr-un prezent continuu.

Nu incepeti cu “Cum?” – Cum fac asta? ... Cum ar fi posibil asta? ... etc.
Doar ganditi posibilitatea, plimbati ideile :) ... lasati-le sa se aseze dupa cum sunteti pregatiti si antrenati sa primiti informatia,
STIIND ca
folositi 100% creierul si toate structurile energetice ale constructiei voastre, cu randamentul optim.
Si amintiti-va ca determinarea si convingerea face mai mult decat toate cuvintele.
Treceti faza de Luna Noua cu aceasta deschidere catre simultaneitate, orice alte planuri mai aveti si orice alte tehnici mai folositi, ... lasati fondul sa se extinda astfel.

Inteleg ca simultan exista, in lumea noastra, cel putin realitatile tuturor oamenilor care traiesc pe Pamant - aici poate fi de folos ideea de intersectie a multimilor din matematica, daca va mai aduceti aminte. Aceste realitati au zone comune intre ele si toate impreuna. Dar fiecare are particularitatea ei care curge independent (liber) de celelalte. Aceasta intelegere ne ajuta sa lucram cu ideea de control si sa ne eliberam de fapt de control. 

Si, simultan pot exista mai multe (sau infinit) straturi ale realitatii, care sunt organizate pe densitati diferite ale energiei (ceea ce intelegem ca ar putea fi dimeniunile) din care rezulta nivelurile vibratorii diferite. 
Pe aici pe undeva intervine notiunea de Univers - dar eu nu vreau sa limitez intelegerea, deci nu fixez aceasta idee intre niste repere, nu vreau sa stabilesc ce contine Universul sau, unde se plaseaza acele straturi-dimensiuni. 
Astfel ca, simultan inteleg ca exista si mai multe Universuri ... si chiar ideea de infinit poate sa aiba mai multe intelesuri astfel ca zic doar "mai multe".

Si, simultan poate exista orice nu-mi dau inca seama, orice nu percep inca, la orice scara dimensionala (de marime si intelegere), spatio-temporala.
Cu cat mai larg las sa existe aceste intelesuri, cu atat mai mult ajung sa vad, mai repede si mai clar. Daca ma uit doar la ceea ce consider eu ca este problema mea, cum mai vad si cum mai primesc potentialul "restului"?

Potentialul cu care operam noi, se naste din surse pe care logica noastra nu le poate inca integra. Ca sa primesc si ca sa gestionez, il las liber de orice reper al intelegerii mele. Accept (cu intelegere si nu cu neputinta) ca exista si il pot folosi, chiar daca nu-l inteleg si nici nu-l controlez.

Vedem si intelegem dupa cat alegem sa folosim.
Fiecare se plaseaza pe un anumit nivel de lucru, dintr-o anumita etapa, chiar acum.
Cine stie ce mai descoperim maine, dar, pana maine facem ce intelegem ca putem face astazi.

Nu va blocati inaintarea acceptand adevarurile  in forma “asa este”.
Pentru ca intotdeauna este mai mult decat “asa este”.

Ca un mod de gandire altfel, potrivit acestor zile :
Lucrurile se potrivesc mai usor daca omul nu forteaza intelesul, sau daca omul nu plaseaza situatia in intelesul propriu.
Faceti exercitiul prin care aveti incredere sa nu ganditi despre o situatie in derulare – sa nu faceti nici un scenariu, sa stiti ca se construieste optim orice si in fiecare moment.

Ar fi de folos sa va amintiti un moment in care ati descoperit o schimbare care s-a produs in voi.
Momentul in care ati observat pur si simplu ca va comportati altfel, sau ca ganditi altfel sau, ca va simtiti altfel, diferit fata de inainte, intr-o anume situatie, intr-un anume tip de experienta.
Ne-ar fi de folos acest lucru, ca sa ne sporim increderea ca suntem parte din procesul de schimbare si ca, ea, schimbarea, se produce chiar daca noi nu vedem clar toate fazele procesului, daca o alegem.

Va indemn sa fiti prezenti si sa STITI ca sunteti in fluxul sincronicitatilor, sa aveti incredere in ce simtiti precum si, ca va descurcati in orice situatie (fara sa va intrebati cum).


Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii, pana la faza de Luna Plina care se va forma pe18 august, in semnul Varsatorului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: