Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 10 iunie 2014

Ce facem astazi ? 9-12 iunie 2014






Stim deja ca prima jumatate a acestui an a fost declarata perioada schimbarilor.
Saptamana aceasta intram in ultima “linie dreapta” – daca n-am intrat deja, in functie de cum arata harta natala a fiecaruia dintre noi.

Zilele urmatoare pot fi foarte dinamice si ar fi potrivit sa nu ne agitam mai mult decat ar fi constructiv sa o facem. Planeta Marte (revenita in mers direct de pe 20 mai) intra din nou in interactiune stransa cu cuadratura Uranus-Pluton. Marte reface cuadratura cu planeta Pluton imediat dupa Luna Plina de vineri si opozitia cu Uranus pe 25 iunie.


Este important sa gestionam cu calm si intelepciune orice posibila confruntare.
In acelasi timp, ar fi intelept sa urmarim potrivirea lucrurilor si sa intervenim constient cu intentia si starea noastra in derularea experientelor.

Daca largim putin viziunea supra acestor influente astrale, atunci aceasta perioada poate fi privita ca o etapa foarte importanta pentru evolutia noastra, etapa care ar putea fi in legatura cu experientele din perioada sarbatorilor de Paste si, mai dinainte, de la finalul anului trecut.
Daca reusim sa facem astfel de conexiuni, putem gasi un inteles al curgerii evenimentelor si vom avea puterea sa facem schimbarile necesare, acum.

Astfel, putem privi intreaga perioada, de la sfarsitul anului trecut si pana la sfarsitul lui iulie, ca pe un proces de revolutie personala si, ar fi potrivit sa-l valorificam la maxim, prin decizii si implicare in acele domenii din viata noastra care sunt supuse schimbarii, sau in care ne dorim sa facem schimbari.
Pentru a reusi asta este important sa ne focalizam atentia si gandirea asupra procesului.

Poate sa para obositor acest exercitiu permanent de observare a gandirii.
Este suficient insa sa alegem sa facem asta si sa stabilim ce observam si ce pastram in atentia noastra.
Sa alegem continuu intre subiectele care reprezinta si cele care nu reprezinta “treaba noastra”.

In felul acesta vom traversa mai usor perioada urmatoare si vom construi cat mai mult din ceea ce vrem noi sa construim, pentru ca dupa o lunga perioada de aparenta nemiscare, incepem sa ne miscam – sau incepem sa vedem cum se misca lucrurile.
Poate unii dintre voi nu aveti probleme arzatoare in desfasurare. Sau poate nu le-ati identificat, poate trec pe langa voi si nu le acordati atentie. Cei mai multi insa traiesc schimbarea, constient sau inconstient.
Este important sa avem incredere si, sa stim ca producem efecte.

Intreaga saptamana trairile noastre sentimental-afective pot fi foarte intense, trecand dintr-o extrema in cealalta, de la luciditate si constientizarea blocajelor emotionale la superficialitate si imaturitate.
Tocmai nevoia de securitate sentimentala si stabilitate poate genera temeri care nasc tensiunea. Daca reusim sa ne pastram detasarea, putem valorifica un moment favorabil, eventual reusim sa asezam niste baze noi pentru viitor.

Inca de la inceputul saptamanii, planeta Neptun intra in mers aparent retrograd si va reveni in mers direct pe 19 noiembrie. Acest interval de timp este posibil sa ne aduca experiente prin care ne vom lamuri asupra segmentului de viata pe care se suprapune acest tranzit (semnul Pesti intre gradele 7,35 si 4,47). Este un timp potrivit pentru a identifica eventualele confuzii.

In aceasta perioada este posibil sa apara tendinta de a respinge unele aspecte ale realitatii, de a respinge anumite responsabilitati, pentru care sa consideram ca nu suntem inca pregatiti. Ar fi potrivit sa ne invingem temerile si sa ascultam indemnul sufletului.

Cei care sunt preocupati de evolutia lor spirituala, pot folosi aceasta perioada de mers aparent retrograd al planetei Neptun pentru a-si clarifica si largi viziunea asupra propriului proces evolutiv. Pot intelege si mai bine sensul acestui proces, precum si al etapei pe care o traverseaza acum.

Cu totii insa, vom traversa experiente de viata care ne vor solicita o reevaluare a “credintei”.
Este important sa ne lamurim asupra conceptului, precum si asupra criteriilor prin care ne raportam la acest concept. Pana in luna noiembrie, intr-un fel sau in altul, fiecare dintre noi vom reveni asupra a ceea ce inseamna pentru noi “puterea credintei”, ca traire, dar si ca instrument folosit in propria evolutie.

Este posibil ca unii dintre noi sa se lase atrasi in stari de confuzie sau sa cedeze in fata diferitelor vicii.
Pentru a folosi aceste influente la un nivel cat mai inalt ar fi potrivit sa facem un efort pentru a ne construi motivatii spirituale si pentru a realiza o perfectionare spirituala in perioada urmatoare – iesind din tiparul teoretic-filozofic, experimentand cu convingere conexiunea cu planurile energetice, intuitia.

Pana in luna noiembrie influenta planetei Neptun ne va indruma intr-un proces de reevaluare a legaturilor noastre cu planul spiritual (divin) precum si a conceptelor despre spiritualitate.
Pentru fiecare dintre noi, experientele de viata necesare pentru a ne apropia de aspectul spiritual al fiintei noastre, sau pentru a descoperi o noua (sau mai larga) intelegere a acestui aspect, se vor derula in acel segment de viata peste care se suprapune in astrograma natala, intervalul tranzitat de planeta Neptun in mers aparent retrograd (semnul Pestilor, intre gradele 7,35 si 4,47).
Vom intelege ca puterea credintei (convingerii personale) nu prea poate fi cuantificata, ci doar traita.

Suntem in a doua saptamana a ciclului lunar curent, in faza de crestere a Lunii, pana vineri dimineata (ora 07:11) cand se formeaza faza de Luna Plina, la gradul 23 in semnul Sagetatorului.

Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.



Intre timp, folositi-va Lumina :)

Spor si succes !
 

Niciun comentariu: