Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 16 decembrie 2016

Ce facem astazi? - solstitiul de iarna 2016


 Ne apropiem de momentul solstitiului de iarna (21 decembrie) si de zilele Craciunului cand, se perfecteaza colaborari astrale cu un potential deosebit.

Aduc aici fragmente din buletinele si discutiile din Grupul Astro Mercur, din aceasta perioada, spre folosul celor carora li se potrivesc :


“In zilele Craciunului se perfecteaza colaborari astrale cu un potential deosebit, in a caror energie plutim deja de ceva timp : trigonul Saturn (Sagetator) – Uranus (Berbec)si opozitia Jupiter  (Balanta) – Uranus (Berbac).

Cu energia Saturn-Uranus mai lucram inca doi ani, dar, acum se formeaza primul aspect exact.
Si, putem deosebi doua nuante de lucru cu fluxurile energetice, in planul mental :
-asumarea “noului” nivel al constiintei, pe care il tot descoperim de cativa ani, ceea ce duce si la
-un inteles nou al curgerii timpului si constientizarea simultaneitatii, dupa cum reusim sa percepem si sa intelegem, fiecare.

Cunoastem deja teorii despre relativitatea timpului.
Ne-ar fi de folos acum, sa ne gandim putin dar foarte serios, la folosirea timpului, ca la orice alt instrument.
Pe 19 decembrie intra si planeta Mercur in miscare aparent retrograda, ceea ce, in contextul existent, ne-ar ajuta sa ajungem la intelesuri neasteptate, daca ne propunem sa descifram ceea ce putem intelege acum.

Va indemn sa abordati experientele de viata, care se deruleaza simultan, constient, cu viteze de lucru diferite – oricum cam asta facem. Acum va propun se deveniti constienti de acest lucru, sa deveniti constienti de cum folositi timpul, simultan in mod diferit pe diferite directii.
Poate ca suna ciudat.
Observati simultaneitatea pe segmente mai mici de timp, care poate fi inteleasa ca o “simultaneitate extinsa” – pentru ca, simultan ar insemna in acelasi timp, in fiecare unitate de timp. Eu insa va propun sa va uitati la o inlantuire de faze simultane – in functie si de experientele pe care le aveti in derulare.

Ce vreau sa spun de fapt, la modul foarte general :
Va indemn sa treceti constient de pe un ritm pe altul, in planul creatiei – in planul energetic, acolo unde operam cu gandul si cu starea.

Am vorbit pana acum despre “ritmul potrivit”, despre timpul potrivit, raportandu-ne la cursul vietii, sau al unei experiente.
Din punct de vedere al simultaneitatii implicarii noastre, (plus ideea simultaneitatii lumilor, dimensiunilor si ce-o mai fi pe acolo) exista un ritm potrivit diferit, in experiente diferite.
Va indemn acum sa construiti o viziune a fluxului sincronicitatilor compus dintr-o infinitate de fluxuri ale sincronicitatii, fiecare experienta derulandu-se in fluxul propriu, armonizat in fluxul cumulativ.

Exercitiul pe care va indemn sa-l faceti, ar fi sa treceti constient de la un ritm potrivit la altul, dintr-o experienta in alta.
Atentie : fara a pune presiune pe un ritm sau altul.
Doar activam si sustinem constient un ritm sau altul si, pe toate simultan.

Ar fi ideal sa fim in pace si armonie orice am face.
Cum ar fi sa devenim constienti de efortul particularizat si de implicarea specifica pe fiecare directie si, sa facem asta cu gratie – ceea ce ar presupune a lucra simultan cu mai multe fluxuri ale sincronicitatilor, sincronizate intre ele.

[ca si cum am trece de pe o masina pe alta si ne adaptam la bord si la pedale, fiind tot in trafic dar, circuland in regimuri diferite, lasand fiecare masina intr-o deplasare “teleghidata”, cand conducem alta].

Ne indreptam catre intelesuri noi (pentru noi) ale timpului si simulteneitatii.
Vorbind si experimentand, gand dupa gand, ne pregatim pentru marile descoperiri.
Timpul pe care il traversam acum ne sustine sa-l intelegem altfel :)
Va indemn sa pastrati constienta canalului curat si perfect, care sunteti.
Acest lucru sustine oricare din variantele posibile de lucru.
Va indemn sa iesiti, dupa cum va amintiti si puteti, din timpul liniar, in ideea de a nu va mai raporta neaparat la date calendaristice cand lucrati energetic, in general si, in aceasta perioada, pana in luna martie.
Miscati-va constient ca sunteti in flux, constient ca va potriviti in flux – chiar daca nu stiti cum si cand se face potrivirea. Stiu doar ca :

Sunt in fluxul optim pentru mine –particularizat si cumulat.

Extindem acum constienta conectarii precum si a conexiunilor multiple – catre sursa care sunt de fapt, catre ceilalti (celelalte surse) si, astfel catre SURSA (sursa surselor) care genereaza planul (planurile) in care operam acum – am avut in vedere aici simultaneitatea existentei planurilor, lumilor, dimensiunilor ... dupa cum aveti propria imagine in acest subiect.

Va indemn sa fiti prezenti.
STITI  ca sunteti in fluxul sincronicitatilor.
Aveti incredere in ce simtiti.
Va descurcati in orice situatie (fara sa va intrebati cum).
Chemati echipa energetica.
Aveti constienta lucrului in echipa.
Sunteti purtatorul de cuvant al echipei, in planul fizic.”

Pana la sfarsitul anului, este posibil sa traim un timp deosebit, in care chiar putem duce gandirea la alt nivel - nu va ganditi neaparat la lucruri spectaculoase, la un salt instant ... dar, observati-va gandind si, peste un an mai stam de vorba :)
Aveti curajul sa faceti alegeri, daca simtiti un indemn.
Faceti-le in interior, “eu-cu mine”, daca nu e musai sa le faceti publice, exersati alegerea, ajustarea si renegocierea.
Suntem in prima faza a ciclului retrogradarii planetei Mercur (de pe 2 decembrie). Urmeaza faza miscarii aparent retrograde care, aduce constientizari si posibilitatea renegocierilor (19 decembrie-8 ianuarie), apoi urmeaza perioada ajustarilor si a definitivarii situatiilor, pana data viitoare.
Chiar daca nu va preseaza nimeni si nimic sa luati decizii, acum, puteti face exercitiul - gasiti ceva lasat in asteptare, in urma, ce ar putea fi lamurit si asezat la locul lui.Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii,  pana la faza de Luna Noua care se va forma pe 29 decembrie, in semnul Capricorn. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !


 Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: