Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 24 aprilie 2017

Ce facem astazi ? Tema pentru acasa :)
Tema pentru acasa :)  cu termen pâna miercuri si, pâna la anu' 

Pana la atelierul de miercuri, 26 aprilie, dedicat ciclului Lunii Noi in Taur – recapitularea procesului de schimbare, pe care l-am trait in vremurile cuadraturii Uranus-Pluton (2012-2015).
Am inteles ? Am ales?
Am acceptat sarcinile noi? ... din procesul schimbarii, din ultimii ani?
Vrem? Ne place?
Facem ceva deja? In sensul pe care l-am perceput noi ca ar fi potrivit?

Dincolo de alegere, traim implicarea, care de fapt implineste alegerea.

Pe unde suntem in acest proces?
Exercitiul asumarii noului se deruleaza in etape iar acum, suntem in miezul constientizarilor care ne arata rezultatele efortului nostru.

Am intrat in exercitiul asumarii, usor si aparent pe nesimtite, inca din decembrie 2015 [cand traiam ultimele imbolduri transante ale cuadraturii Uranus-Pluton]. Am depasit o faza ceva mai vizibila in martie 2016. Prima confruntare clara, am traversat-o anul trecut in decembrie, iar acum avem ocazia sa si vedem pana la capat ce presupune asumarea deplina a schimbarilor pe care le facem.
Vom reveni in exercitiu in noiembrie si apoi din nou in august anul viitor.

Dupa perioada 2012-1015 cand am lucrat in procesul initializarii schimbarii, am intrat apoi in faza de implementare, prin constientizarea implicarii, depline, in alegerile facute si, anul acesta, energia acestui exercitiu este la nivelul maxim. Urmeaza sa finalizam integrarea schimbarilor in viata noastra, pana spre jumatatea anului 2019.

Prin urmare, eventuale corelatii intre situatii, idei, ganduri, experiente, imbolduri, chemari, derulate/aparute in etapele descrise, pot fi de ajutor in potrivirea intelesurilor.
Ar fi de folos sa descifram o evolutie a lucrurilor in funtie de implicarea noastra in alegerile pe care le-am facut, de la atitudine, motivatie, pana la mersul in pas vioi ... sau in jurul cozii :)

Va indemn sa reluati intrebarile de mai sus, precum si intrebarile voastre, daca sunt mai multe si/sau altele. Lasati raspunsurile sa se arate singure si recunoasteti-le. Simplu, in cat mai putine cuvinte.Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 11 aprilie 2017, cu Luna in semnul Balanta. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !


Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: