Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 9 mai 2017

Ce facem astazi ? 9 -19 mai 2017


Suntem deja in energia Nodului Nord in semnul Leului, pe care o experimentam pana in noiembrie 2018.
Acest tip de energie sustine anul acesta un potential deosebit pentru a ne asuma capacitatea de materializare – nu mai folosesc cuvantul “creatie” :) ca sa nu vi se para prea inalt acest concept.
Maine, noaptea, avem prima faza de Luna Plina in aceasta energie iar in zilele urmatoare, este posibil sa ajungem la informatii si/sau situatii care ne ajuta sa vedem ce inseamna capacitatea de materializare si cum o folosim cu ...  spor maxim.

Ciclul pe care l-am inceput cu Luna Noua in Taur (26 aprilie) ne orienteaza catre o abordare practica a cunoasterii. Suntem sustinuti sa aplicam, sa folosim, atat cat am acumulat fiecare.
Am ajuns in zona spatio-temporala in care practica devine foarte importanta. Pentru unii poate deveni mai importanta dect acumularea. Cumva, acumularea in lipsa folosirii acumularilor, nu mai este de ajuns pentru mersul inainte.

Practica presupune exprimare, cu efect in materializare.
CREATIE” – spus intr-un cuvant.
Dar acest cuvant ne poate scoate din sensul practic al lucrurilor si ne poate orienta catre sensuri filozofice. Cei care s-au acomodat deja cu cuvantul, cu sensurile lui precum si cu practica, pot ridica acum, constient, nivelul de lucru, pana unde-i tin puterile.

Cei care inca filozofeaza pe tema creatiei si a micului creator, ar putea fi plasati, brusc, in procesul creatiei prin experiente care sa desteleneasca gandirea si viziunea.
Exercitiul este de durata si l-am detaliat anterior aici pe faze de experimentare.

Acum suntem intr-o faza de profunzime a exercitiului, de constientizare a resurselor si a capacitatii de folosire a resurselor. Ne putem da seama ce putem face. Si se simte si imboldul de a face.
Este important sa ne pastram in constienta puterii personale, ca mod de a face, prin exprimare, prin dezvaluirea resurselor. Fara comparatii si fara a judeca resursele, ale noastre sau ale altora.
Fiecare dintre noi are responsabilitatea fata de propriile resurse, pentru ca nimeni altcineva nu le poate dezvalui, exprima, valorifica.

Folositi echipa si construiti constient – de la mersul pe starda pana la constructia de OZN-uri :)

Va invitam alaturi de noi la atelierele Astro Mercur

si


Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 11 mai 2017, cu Luna in semnul Scorpionului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !


Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: