Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 30 august 2017

Ce facem astăzi? - ciclul Lunii Noi in Leu (2)

 Astazi am incheiat primul sfert al ciclului fazelor Lunii pe care l-am inceput cu Luna Noua si eclipsa totala de Soare, de pe 21 august, in Leu pe gradul 28,53 la ora 21:30. (a doua faza de Luna Noua in Leu de anul acesta).

Am intrat intr-un flux energetic foarte dinamic care ne sustine si ne indeamna sa ne manifestam, din plin, din toate puterile cu toate resursele.
Faza de Luna Noua si eclipsa ne-au oferit un mediu energetic care ajuta orientarea omului pe calea lui. Si ne invita sa intelegem acest lucru simplu, pragmatic dar cat mai larg posibil.

Sectorul de pe harta natala care a gazduit faza de Luna Noua (29 Leu) reprezinta domeniul de viata prin care experimentam marea deschidere pe care o traim cu totii acum. Acest domeniu de viata este sustinut in dezvoltare/relansare prin colaborarea Uranus (Berbec) – Nod Nord (Leu) - Saturn (Sagetator). Cele trei sectoare de viata lucreaza impreuna. Folosim resursele noastre pe care le menifestam prin cele trei directii pentru a realiza un mare pas inainte.
Energia colaborarii Saturn – Uranus (cu care lucram pana in anul 2019) a fost foarte mult activata acum, prin faza de Luna Noua si prin tranzitul planetelor personale pe finalul semnului Leu. Intelesurile se vor organiza frumos la revenirea planetei Mercur in mers direct (5 septembrie) cand va trece din nou peste punctul eclipsei de Soare. Vom putea deslusi mai mult din trairile cu care am insotit faza de Luna Noua  si vom avea claritate in legatura cu planurile cu care am lucrat atunci.

Acest ciclu potenteaza abilitatile noastre creative iar sarcina noastra poate fi acum de a deveni constienti ca, orice facem, reprezinta un rezultat al nostru, o creatie a noastra. Orice facem, materializam, exprimam potentialul nostru creativ, indiferent de natura efortului precum si a rezultatului.

De asemenea,  acest ciclu stimuleaza foarte mult capacitatea noastra de a intelege creatia si creativitatea altfel. Pentru a folosi deplin potentialul, este important sa privim altfel procesul de creatie-materializare, sa ne asumam rolul instrumentului care suntem si, sa acceptam up-gradrea acestui instrument.
Ne va fi mult mai repede, mai bine, daca vom aduce toate ideile pe care le avem, foarte inalte, intr-un mod pragmatic in existenta noastra cotidiana.

Ce manifestati chiar acum ?
Ce materializati, chiar acum ? ... prin starea pe care o aveti, prin modul in care va oferiti atentia ... de la simplu la complex :)
Ce alegeri face omul nou (care sunteti) pentru a construi altfel, dupa cum el insusi a devenit altfel ?
Cum priveste omul nou lumea sa si viata sa?

Nu aveti pretentia de a intelege logica indemnului interior, neaparat, inainte de a-l urma.
Pare important acum sa ne miscam, daca primim indicii.
Este un timp foarte potrivit pentru a percepe puterea gandului si a cuvantului, pentru a intelege cum putem folosi constient aceasta putere. Si, pentru a intelege ce inseamna asumarea acestei puteri.

Va invitam alaturi de noi la 

Varianta audio :  detalii 
Inscriere pentru varianta audio:


Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 6 septembrie2017, cu Luna in semnul Pesti. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor maxim !

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur  te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica. (grup on-line de crestere personala)
Niciun comentariu: