Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 3 august 2017

Atelier Astro Mercur - Nodurile Lunare și împlinirea personală




  “Calea pe care traim implinirea” 

Un atelier in care va propun sa vedem cum ati ales si cum ati mers pe calea voastra pana acum, precum si, care sunt preocuparile voastre, in legatura cu alegerile pe care vreti sa le faceti, sau pe care simtiti ca ar fi potrivit sa le faceti, acum.

O astfel de autoanaliza poate fi potrivita in orice moment al vietii. Insa, vremurile pe care le traim accentueaza importanta constientizarii mersului de drum.
In ultimii ani am lucrat cu noi insine (fie ca recunoastem sau nu acest lucru) si, chiar am facut schimbari. Daca nu le-am facut inca, este posibil ca presiunea schimbarii sa fie foarte mare, chiar acum.

Vara aceasta si toata toamna, planurile energetice ne sustin, ne stimuleaza, ne provoaca si, pana la urma ne preseaza sa iesim din amorteala, sau din asteptare, sa ne folosim curajul sa alegem ceva si, sa lucram cu ceva-ul acela, sa experimentam. Sa lasam usile inchise, inchise. Sa vedem usile deschise si sa trecem niste praguri.

Alegerile noastre ne ofera diferite variante de a trai experientele de viata. Unele alegeri participa la generarea experientelor, altele construiesc modul in care traim experientele, modul in care traversam si folosim timpul.
In momentele de bilant, dincolo de “plus” si “minus”, traim un anume grad de implinire.

Calea care ne poarta catre implinire, ne ofera niste momente de reasezare pe drum. Pot fi momente de cotitura prin alegerile pe care le facem, sau de implicare prin curajul pe care il manifestam, sau de intelepciune prin increderea cu care ne urmam indemnul interior.

Cunoasterea astrologica ne arata toate aceste momente si, ne arata si cum sa le folosim. Aceste momente se deruleaza intr-o anume succesiune, in cicluri care functioneaza intr-o logica a cunoasterii si a cresterii omuletului.


Vom vedea aceste cicluri si vom recunoaste cresterea.


Modul de lucru :

-Fiecare participant va primi si va lucra pe schema personala a ciclului Nodurilor Lunare, schema ce va fi realizata pentru primele patru cicluri (patru reveniri ale Nodurilor Lunare la pozitia din harta natala) - pana spre varsta de 75-76 ani.
-Pentru ciclul in curs, fiecare participant va putea urmari momentele semnificative ale ciclului.
-Vom vedea semnificatia generala si varianta personalizata a simbolismului Nodurilor Lunare.
-Vom urmari modul de lucru cu ciclul Nodurilor Lunare, pentru a intelege sensul si importanta alegerilor facute precum si ale momentelor care urmeaza sa ne solicite sa alegem din nou.
-Vom urmari modul de lucru cu momentele importante in care pozitiile natale ale Nodurilor Lunare au fost si vor fi stimulate prin ciclurile planetare, precum si prin tranzitele planetare peste aceste poziti  – de la planetele lente, pana la planetele personale.
-Fiecare particpant va primi un calendar personalizat, al acestor momente cheie, din trecut precum si din viitor, in corelare cu schema personala de lucru.

Atelierul va avea loc pe data de 2 octombrie 2017.
Vom lucra cu doisprezece participanti.

Inscrierea se face pana la data de 27 septembrie, pentru ca este un volum destul de mare de lucru pentru pregatirea materialelor personalizate, Inscrierea presupune transmiterea datelor necesare la intocmirea materialelor de lucru (data, locul si ora nasterii) la adresa contact@astromercur.ro .

Va asteptam la sala de conferinte a hotelului EDEN, Iasi :
Luni, 2 octombrie 2017,
17:30 - 20:30, cu prelungiri eventual, daca este cazul.
Participare – 100 lei.
Participantii la intalnire vor avea acces gratuit la inregistrarea audio a atelierului.

Pagina facebook a atelierului Astro Mercur :

Spor maxim intre timp.

Niciun comentariu: