Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 20 noiembrie 2019

Luna Nouă în Săgetător - Atelier Astro Mercur
Atelierul se adreseaza tuturor, cunoscatori sau necunoscatori ai teoriei astrologice si, poate fi o forma de antrenament personal, prin care crestem, folosind constient cunoasterea dobanditaFiecare participant urmareste explicatiile pe harta natala proprie. La fiecare intalnire prezentam foarte scurt si concis informatiile de baza necesare pentru a intelege mecanismul indrumarii astrologice. Invatam sa ne orientam pe o astrograma.

 De data aceasta vom avea musafiri la atelier. Prietenii nostri de la Centrul de Cercetari Astrologice Astrouranias din Chisinau, vor participa la atelierul nostru, in cadul proiectului ”Podul de stele”, lansat in vara acestui an, prin care, ne-am propus sa facem un schimb de cunoastere si de experienta in domeniul astrologiei.
Delegatia de la Chisinau ne va impartasi un studiu despre orientarea profesionala, cu exemple concrete si discutii pe hartile participantilor.
Apoi va participa alaturi de noi la Atelierul Astro Mercur si, vom analiza ciclul fazelor Lunii pe care il vom incepe cu Luna Noua in Sagetator, ultimul din acest ciclu anual, pe care il vom incheia la solstitiul de iarna.
Facem un schimb de experienta in practica astrologica.

Atelier va avea loc in ziua Lunii Noi, pe 26 noiembrie.
 Faza de Luna Plina va fi pe 12 decembrie, cu Luna pe gradul 20 Gemeni.
Este ciclul care ne aduce solstitiul de iarna - 22 decembrie, cand Soarele intra in semnul Capricorn.
Planeta Jupiter va intra de asemenea in Capricorn si, va colabora cu Uranus din Taur – trigonul perfect se va forma dupa Luna Plina, pe 15 decembrie. Vom analiza ciclul Jupiter- Uranus care a inceput in anul 2011, pentru a vedea cum stimuleaza programul nostru de viata.
Planeta Neptun revine la mersul direct, la cateva ore dupa faza de Luna Noua.
Si, Chiron revine la mersul drect, la cateva ore dupa faza de Luna Plina (12 decembrie).
Planeta Mercur isi va incheia ciclul miscarii aparent retrograde pe 7 decembrie. Am urmarit inlantuirea ciclurilor retrogradarii planetei Mercur din toamna anului 2018 si, acum putem formula niste concluzii.

Vom urmari dinamica acestui ciclu al fazelor Lunii pe hartile natale personale, pentru a vedea cum putem folosi timpul si contextul astral, constructiv, aplicand cunoasterea astrologica.
Pentru cei interesati,  in ultima jumatate de ora a programului dezvoltam o sectiune a atelierului privind utilizarea practica a informatiei astrologice, avand in vedere si alte chestiuni care pot sa nu aiba legatura cu contextul astral al ciclului curent. Intreg atelierul prezinta utilitatea practica a informatiei astrologice dar, ne rezervam jumatate de ora in care putem aborda orice subiect, dupa cum apar intrebarile, chiar si in afara tematicii anuntate.

Tema pentru acasa :)   temele nu sunt obligatorii dar va pot fi de folos.
Tema nr. 1: Cum va miscati cu ”Mercur direct”? Deja vedeti cum puteati aseza gandurile (si cuvintele) altfel, in unele chestiuni pe care le-ati derulat in acest ciclu al retrogradarii (11.10/31.10-20.11/07.12). Poate faceti o analiza asupra acestei perioade si, o puteti extinde pe intreg anul, pana spre luna noiembrie 2018.
In ce mod au revenit anumite tipare de analiza, de discutie, de decizie, de manifestare (exprimare) si, cum le-ati modelat? Ce ati transformat?
Cine sunteti acum, raportandu-va la cine erati in toamna anului trecut?
Concluziile se mai aseaza pana spre 10 decembrie si, intre timp, puteti potrivi nepotrivirile.

La atelier vom vedea si azele acestui exercitiu pe care l-am derulat in ultimul an.

Tema nr. 2 presupune o recapitulare pe un interval mai lung de timp pentru ca, ne uitam la ciclul Jupiter-Uranus. In luna decembrie ne bucuram de energia frumoasa a trigonului Jupiter-Uranus. Jupiter va intra in semnul Capricornului si, inainte de colaborarile cu Nodul Sud, Saturn si Pluton, de anul viitor, ne insufleteste viziunea si ne deschide aripile inainte de solstitiul de iarna, tocmai ca sa ne descurcam mai bine anul viitor.
Va invit sa va intoarceti in perioada iunie 2010-ianuarie 2011 cand, a inceput ciclul Jupiter-Uranus prin conjunctia in trei pasi : iunie 2010 pe gradul 1 Berbec, septembrie 2010 pe gradul 29 Pesti cu ambele planete in mers retrograd si, ianuarie 2011 pe gradul 27 Pesti cu ambele planete in mers direct.
Daca in perioada aceea, in functie de varsta, ati trait un inceput de etapa sau poate un restart, aveti acum ocazia sa miscati lucrurile intr-un mod semnificativ.
Poate fi alt subiect, alt plan de lucru, alta viziune. Ideea ciclului ar fi sa va largiti continuu orizontul, sa vedeti mai mult, sa indrazniti mai mult. Cum vedeti acum, fata de cum vedeati atunci, domeniul de viata unde a fost conjunctia? Ce puteti descoperi si ce puteti face, acum, in cele doua domenii de viata pe care le stimuleaza cele doua planete? – Taur-Capricorn, gradul 3.

Va invit la Atelier Astro Mercur, marti 26 noiembrie, de la ora 17:30, la Hotel Eden, sau in varianta audio (inregistrarea intalnirii), sa descifram impreuna oportunitatile pe care ni le aduce noul ciclu, precum si exercitiile pe care le-am putea avea fiecare, de rezolvat.
La fiecare intalnire prezentam foarte scurt si concis informatiile de baza necesare pentru a intelege mecanismul indrumarii astrologice. Invatam sa ne orientam pe o astrograma.
Fiecare participant urmareste explicatiile pe harta natala proprie. Setul de materiale de lucru mai cuprinde harta Lunii Noi, harta Lunii Pline, centralizatorul cu informatii despre planete, semne si case astrologice. Dinamica aspectelor astrale este astfel prezentata incat poate fi accesibila si celor care nu cunosc teoria astrologica.

Va invitam la sala de conferinte a hotelului EDEN :
Marti 26 noiembrie 2019,
17:30 - 20:00, cu prelungiri eventual, daca este cazul.
Participare – 50 lei.
Participantii la intalnire au acces gratuit la inregistrarea audio a atelierului.

Inscrieri pentru participarea la sala se fac pana luni 25 noiembrie, spre seara.
Pentru cei care participa pentru prima data, inscrierea se face prin formularul urmator, cu completarea datelor necesare pentru a putea intocmi materialele de lucru:
Sau prin mesaj, mail, telefon, pentru cei care au mai participat si la alte ateliere.
Inscrierea va fi confirmata. In cazul in care nu primiti un raspuns de confirmare va rugam sa reveniti pentru transmiterea datelor personale.

Pentru cei care nu sunt din Iasi sau care nu se potrivesc in programul atelierului, este disponibila si varianta audio a intalnirii. Solicitarea variantei audio se poate face oricand, aceasta fiind disponibila dupa sustinerea atelierului. Cei care solicita varianta audio inainte de intalnire, pot transmite intrebari legate de teoria astrologica sau de modul in care o folosim, la care vor primi raspuns in cadrul atelierului.

Detalii despre varianta audio a atelierului Astro Mercur, inclusiv “oferta pachet atelier” :
Fisierul si materialele de lucru vor fi transmise in seara atelierului. Impreuna cu materialele atelierului (harti si inregistrare) este transmisa si o descriere a modului de lucru, cu informatiile necesare pentru a putea urmari prezentarea (fisier audio separat).

De aseamenea, exista grupul Atelier Astro Mercur - Bazele CGA (cultura generala astrologica) la care se pot alatura cei care au participat cel puin la un atelier Astro Mercur, fie la sala, fie solicitand varianta audio.
Acest spatiu ofera posibilitatea de a dezvolta ideile abordate la ateliere, de a continua discutiile si de a va raspunde la intrebari, in masura in care doriti acest lucru.

Scopul atelierului este sa identificam pe harta natala, sectoarele de viata stimulate precum si in ce mod sunt acestea stimulate, de faza de Luna Noua precum si, de dinamica ciclului pe care il traversam.
Ne propunem sa vedem ce instrumente putem folosi, cu spor maxim, ca sa participam activ in procesul de crestere personala.
Descifram potentialul disponibil, astfel incat, sa-l folosim constrctiv.

Prin urmare pot participa la atelier si cei care stiu precum si cei care nu stiu teoria astrologica.
La fiecare atelier reluam pe scurt modul de citire a hartii. Interpretarea este rezultatul studiului si experientei. Dar a sti sa citim harta ne ajuta sa urmarim dinamica ciclului si, sa folosim acest mecanism, daca intelegem cum functioneaza – si asta facem la atelier, urmarim si descifram mecanismul interactiunilor energetice, in fluxul dinamicii contextului astral.

Atelierele se organizeaza inainte de faza de Luna Noua, sau cel tarziu in ziua Lunii Noi, tocmai pentru a putea sa formulam concluzii in legatura cu ciclul care se incheie (indiferent daca participantii au fost sau nu prezenti la atelierul anterior) si, pentru a ne putea pregati, fiecare in linistea proprie, pentru ciclul urmator.
Urmarim inlantuirea ciclurilor fazelor Lunii, precum si a ciclurilor planetare, in schema larga astrala, cu particularizari pe segmente scurte, medii si lungi, de timp.

Ritmurile astrale se impletesc intr-o logica mai inalta si, noi traim in aceasta colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate in curgerea energetica sau, ne putem potrivi ritmul propriu in succesiunea ritmurilor cosmice.
In cadrul Atelierului Astro Mercur ne propunem sa intelegem si sa folosim colaborarea energiilor planetare astfel incat sa participam, activ si constient, la construirea fluxului sincronicitatilor cu care, operam fiecare dintre noi.
Spor maxim intre timp.

Niciun comentariu: