Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 10 noiembrie 2019

Ce facem astazi? 9-11.11.2019Am traversat anul acesta un peisaj energetic care ne-a activat foarte puternic procesul de “trezire”. Si, ca sa reusim in acest exercitiu, am fost ajutati sa ne extindem “prezenta”, prin redescoperirea si recunoasterea perceptiei, din ce in ce mai larga si mai profunda.
Suntem acum pe un maxim energetic de activare.
In intervalul 7-9.11. colaborarea Saturn (Capricorn)/Neptun (Pesti) a atins maximul energetic, activata fiind si de Luna si Soare. Urmeaza momentul 11.11 care, ne incarca constructia energetica cu instrumentele (energiile) necesare fiecaruia si tuturor, impreuna, pentru a manifesta nivelul de trezire atins si, potentialul spiritual posibil a fi gestionat. Acest potential poate fi inteles si prin capacitatea de a opera cu instrumentele energetice dincolo de logica planului fizic, pentru a produce efecte in planul fizic.
Acest context astral este alimentat de energia fazei de Luna Plina de pe 12 noiembrie.
Exercitiul si “trairea” acestor zile sunt translate in constientizarie potrivite fiecaruia, in intervalul 12-13 noiembrie cand se deruleaza maximul de profunzime al exercitiului - Mercur in miscarea aparent retrograda, in echipa cu Soarele, lucreaza cu perechea Saturn-Neptun. Vom mai avea un timp de concluzii la finalul lunii noiembrie, cu o noua extindere a logicii omuletului, catre 10-12 decembrie.

Cu aceasta sustinere energetica vedem mai clar in interior, descoperim puncte sensibile si intelegem mai mult si mai larg cum sa le transformam. Ne recapatam (reactivam) puterea interioara, crestem increderea in abilitatile noastre, in puterea de a materializa.

Va indemn sa va uitati in jur, stiind ca sunteti conectati cu ceea ce vedeti.
Si va indemn sa va uitati la voi, stiind ca sunteti conectati cu sursa din interior, prin care sunteti conectati cu ceea ce vedeti.
Va mai indemn sa va amintiti ca ati dobandit intelepciune, traind.
Revin aici la prima tema transmisa pentru atelierul Lunii Noi:
Cum ati crescut spiritual anul acesta?
Ce posibilitati au aparut in viata voastra in acest sens?
Cum ati folosit posibilitatile?
Alegeti si construiti din energia intelepciunii dobandite.
Concluzii de la atelierul Lunii Noi in ScorpionEste disponibila varianta audio a atelierului
Atelierul se adreseaza tuturor, cunoscatori sau necunoscatori ai teoriei astrologice si, poate fi o forma de antrenament personal, prin care crestem, folosind constient cunoasterea dobandita.


Poate va ajuta:

Exercițiu mental - gândirea conștientă.


Amintiti-va ca in puterea cu care va manifestati exista si puterea echipei voastre. Cereti ghdarea si, cand o simtiti folositi-o, pentru ca s-a facut un efort si s-au consumat resurse, pentru ca acea indrumare sa ajunga la voi.
Va invitam alaturi de noi la
Atelier Astro Mercur   la fiecare faza de Luna Noua, la sala sau in varianta audio.
Urmatorul atelier va avea loc pe 26 noiembrie 2019, dedicat ciclului Lunii Noi in Sagetator.
Este disponibila varianta audio a atelierului dedicat Ciclului Lunii Noi in Scorpion care a avut loc pe 28 noiembrie. Sunt disponibile in varianta audio toate atelierele din ultimii trei ani si puteti folosi oferta “pachet atelier”.
Bazele culturii generale astrologice – Un set de doua ateliere care reprezinta un ghid practic pentru utilizarea informatiei astrologice. Teorie astrologica aplicata pe harta natala proprie.

Inscriere prin formularul urmator:

Exista grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) in care se pot inscrie cei care au participat cel putin la un Atelier Astro Mercur (la sala sau in varianta audio).

Cadoul astrologic al lunii noiembrie. Tu oferi in dar o consultatie astrologica in luna noiembrie (inclusiv tie, daca vrei) si, primesti gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi in Scorpion, distribuit in Grupul Astro Mercur- grup online de sustinere in procesul de crestere personala, care functioneaza continuu, lansat in decembrie 2013.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii, pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 12 noiembrie 2019, cu Luna in semnul Taur. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. Grupul a fost lansat in decembrie 2013 si, functioneaza continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de crestere personala

Va invitam sa urmariti pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: