Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 16 august 2019

Luna Nouă în Fecioară - Atelier Astro Mercur



Atelierul se adreseaza tuturor, cunoscatori sau necunoscatori ai teoriei astrologice si, poate fi o forma de antrenament personal, prin care crestem, folosind constient cunoasterea dobandita.
Ciclul fazelor Lunii urmator va incepe cu Luna Noua in Fecioara vineri 30 august, ora 13:37.
Vom analiza acest ciclu, ca potential si exercitiu personal, la Atelier Astro Mercur, miercuri 28 august.
Faza de Luna Plina va fi pe 14 septembrie, cu Luna pe gradul 21 Pesti.
Planeta Saturn (Capricorn) isi va incheia perioada de retrogradare, la cateva zile dupa Luna Plina (19 septembrie).
Apoi, pe 21 septembrie, se va forma al treilea aspect exact de anul acesta, al cuadraturii Jupiter (Sagetator) – Neptun (Pesti).
Conjunctia Saturn – Nod Sud (Capricorn) se va forma a treia oara la grad perfect pe 28 septembrie, chiar la faza de Luna Noua in semnul Balantei. Saturn si Nodul Sud au lucrat in acest aspect inca din luna martie si vor mai lucra pana la final de noiembrie. Vom urmari aceasta colaborare, cu cei trei pasi, pe harta natala.
Incepem un ciclu care ne stimuleaza sa experimentam spiritualitatea practica, aplicata constient in exercitiul personal si, in procesul de materializare. Este ciclul fazelor Lunii care ne aduce echinoctiul de toamna. Vom urmari dinamica ciclului pe hartile natale personale, pentru a vedea cum putem folosi timpul si contextul astral, constructiv.

Va invit la Atelier Astro Mercur, miercuri 28 august, de la ora 17:30, la Hotel Eden, sau in varianta audio (inregistrarea intalnirii), sa descifram impreuna oportunitatile pe care ni le aduce noul ciclu, precum si exercitiile pe care le-am putea avea fiecare, de rezolvat.
La fiecare intalnire prezentam foarte scurt si concis informatiile de baza necesare pentru a intelege mecanismul indrumarii astrologice. Invatam sa ne orientam pe o astrograma.
Fiecare participant urmareste explicatiile pe harta natala proprie. Setul de materiale de lucru mai cuprinde harta Lunii Noi, harta Lunii Pline, centralizatorul cu informatii despre planete, semne si case astrologice. Dinamica aspectelor astrale este astfel prezentata incat poate fi accesibila si celor care nu cunosc teoria astrologica.

Va invitam la sala de conferinte a hotelului EDEN :
Miercuri  28 august 2019,
17:30 - 20:00, cu prelungiri eventual, daca este cazul.
Participare – 50 lei.
Participantii la intalnire au acces gratuit la inregistrarea audio a atelierului.


Tema pentru acasa :) Tema nr. 1 pentru atelierul de miercuri  28 august. Temele nu sunt obligatorii, dar va pot fi de folos, chiar daca nu participati la atelier in nici una din cele doua variante – la sala sau in varianta audio. Va invitam insa alaturi de noi. La sala discutam pe marginea experientelor pe care le derulati in cadrul “temelor” si, acest lucru poate fi de folos si celor care opteaza pentru varianta audio. Puteti face si un raport scris :)  daca va ajuta, doar ca sa vedeti lucrurile mai limpede .
De data aceasta tema presupune o reluare a temelor din ianuarie si iunie. Facem recapitalarea temelor :) pentru ca, vom lucra acum din nou cu energia cuadraturii Jupiter-Neptun – am ajuns la pasul 3. Primul aspect perfect s-a format pe 13 ianuarie iar al doilea pe 16 iunie.
Reluam deci cele doua teme.
Mai intai pe cea cu care am lucrat la Atelierul Lunii Noi din Capricorn, in ianuarie si, peste cateva zile pe cea din iunie:

“Tema presupune o recapitulare pe un interval mai lung de timp. Va invit sa va intoarceti in anul 2009, - mai, iulie si decembrie. A inceput atunci ciclul curent Jupiter – Neptun, cu conjunctia celor doua planete in trei pasi, in cele trei luni, gradul 26 Varsator.
Acest ciclu lucreaza destul  de subtil, pentru deschiderea noastra spirituala.
Cum ati trait un astfel de proces in acest ciclu Jupiter-Neptun?
Anul acesta vom avea la dispozitie energia celei de a doua cuadraturi a ciclului, in trei faze, incepand cu 13 ianuarie cand se formeaza primul aspect exact. Ne orienteaza catre adevarata cunoastere, printr-o abordare in ambele sensuri, rational si intuitiv.

Daca ne uitam in urma, etapa pe care am inceput-o in 2009 ne-a adus in anul 2012 teste majore  de destelenire mentala si indemnul de a avea incredere in vocea interioara. Lucram atunci si cu cuadratura Uranus – Pluton in incercarea de a initia schimbarile potrivite.
Deschiderea catre mecanismele superioare ale mintii noastre, acele mecanisme care folosesc gandirea intuitiva, s-a facut prin zona de pe harta noastra care gazduieste semnul Pesti. Pe parcursul ciclului Jupiter-Neptun, inceput in 2009, fiecare domeniu din viata noastra ne-a oferit experienta cresterii, prin acest tip de exercitiu, pe masura ce a fost tranzitat de Jupiter, in nuanta semnului respectiv.
Ciclul acesta se va incheia in aprilie 2022, cand va incepe un ciclu nou.
Ne vom uita in urma, urmarind pe harta natala cum au lucrat aceste planete, ca sa putem lucra mai usor si cu mai mult spor anul acesta cu energia cuadraturii Jupiter-Neptun (aspectul major al anului).

In exercitiul personal ne poate fi de folos sa urmarim ciclurile planetare, precum si punctele de pe harta natala pe care le stimuleaza. 

Tema nr. 2 pentru atelierul de miercuri  28 august. Reluam dupa cum spuneam temele din ianuarie si din iunie – aici este tema din iunie, cand am lucrat cu pasul 2 al cuadraturii Jupiter - Neptun:
“De data aceasta tema presupune sa reveniti asupra lunii ianuarie (avand in vedere experientele derulate intre timp, - acum avand la dispozitie si experientele de dupa iunie,  intervalul iulie-august) .
Care au fost “limitele” cu care v-ati intalnit? (in ianuarie si, cum le vedeti acum)
Ce ati considerat atunci ca “nu se poate”?
V-ati oprit? Le-ati folosit?
Ce “pachet” de potential spiritual ati descoperit?
L-ati folosit/practicat? Intre timp?
Zilele ramase pana la Luna Noua sunt zile de mobilizare interioara si chiar pentru actiune, sau cel putin pentru alegerile care va mobilizeaza si va angajeaza in fluxuri ale schimbarilor cu care lucram. In ianuarie eram orientati pentru a vedea directiile noi pe care le activase deja Uranus, pe harta natala si deci, in programul personal de viata, pentru fiecare dintre noi. Acum suntem intr-un flux dinamic, de miscare si potrivire a lucrurilor.
Daca privim informatia astrologica prin mecanismul care o genereaza, putem intelege cum sa folosim mecanismul. Miercuri seara la Atelier, ne vom uita, (fiecare participant pe harta natala) la zonele care ne cer efort si, vom vedea ce instrumente avem la dispozitie ca sa lucram cu spor maxim.

Indemnul este valabil si pentru cei care opteaza pentru varianta audio a atelierului – pana la momentul ascultarii, rezolvati tema pentru acasa :)

Inscrieri pentru participarea la sala se fac pana marti 27 august, spre seara.
Pentru cei care participa pentru prima data, inscrierea se face prin formularul urmator, cu completarea datelor necesare pentru a putea intocmi materialele de lucru:
Sau prin mesaj, mail, telefon, pentru cei care au mai participat si la alte ateliere.
Inscrierea va fi confirmata. In cazul in care nu primiti un raspuns de confirmare va rugam sa reveniti pentru transmiterea datelor personale.

Pentru cei care nu sunt din Iasi sau care nu se potrivesc in programul atelierului, este disponibila si varianta audio a intalnirii. Solicitarea variantei audio se poate face oricand, aceasta fiind disponibila dupa sustinerea atelierului. Cei care solicita varianta audio inainte de intalnire, pot transmite intrebari legate de teoria astrologica sau de modul in care o folosim, la care vor primi raspuns in cadrul atelierului.

Detalii despre varianta audio a atelierului Astro Mercur, inclusiv “oferta pachet atelier” :
Fisierul si materialele de lucru vor fi transmise in seara atelierului. Impreuna cu materialele atelierului (harti si inregistrare) este transmisa si o descriere a modului de lucru, cu informatiile necesare pentru a putea urmari prezentarea (fisier audio separat).

Pentru cei interesati,  in ultima jumatate de ora a programului dezvoltam o sectiune a atelierului privind utilizarea practica a informatiei astrologice, avand in vedere si alte chestiuni care pot sa nu aiba legatura cu contextul astral al ciclului curent. Intreg atelierul prezinta utilitatea practica a informatiei astrologice dar, ne rezervam jumatate de ora in care putem aborda orice subiect, dupa cum apar intrebarile, chiar si in afara tematicii anuntate.

De aseamenea, exista grupul Atelier Astro Mercur - Bazele CGA (cultura generala astrologica) la care se pot alatura cei care au participat cel puin la un atelier Astro Mercur, fie la sala, fie solicitand varianta audio.
Acest spatiu ofera posibilitatea de a dezvolta ideile abordate la ateliere, de a continua discutiile si de a va raspunde la intrebari, in masura in care doriti acest lucru.

Scopul atelierului este sa identificam pe harta natala, sectoarele de viata stimulate precum si in ce mod sunt acestea stimulate, de faza de Luna Noua precum si, de dinamica ciclului pe care il traversam.
Ne propunem sa vedem ce instrumente putem folosi, cu spor maxim, ca sa participam activ in procesul de crestere personala.
Descifram potentialul disponibil, astfel incat, sa-l folosim constrctiv.

Prin urmare pot participa la atelier si cei care stiu precum si cei care nu stiu teoria astrologica.
La fiecare atelier reluam pe scurt modul de citire a hartii. Interpretarea este rezultatul studiului si experientei. Dar a sti sa citim harta ne ajuta sa urmarim dinamica ciclului si, sa folosim acest mecanism, daca intelegem cum functioneaza – si asta facem la atelier, urmarim si descifram mecanismul interactiunilor energetice, in fluxul dinamicii contextului astral.

Atelierele se organizeaza inainte de faza de Luna Noua, sau cel tarziu in ziua Lunii Noi, tocmai pentru a putea sa formulam concluzii in legatura cu ciclul care se incheie (indiferent daca participantii au fost sau nu prezenti la atelierul anterior) si, pentru a ne putea pregati, fiecare in linistea proprie, pentru ciclul urmator.
Urmarim inlantuirea ciclurilor fazelor Lunii, precum si a ciclurilor planetare, in schema larga astrala, cu particularizari pe segmente scurte, medii si lungi, de timp.

Ritmurile astrale se impletesc intr-o logica mai inalta si, noi traim in aceasta colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate in curgerea energetica sau, ne putem potrivi ritmul propriu in succesiunea ritmurilor cosmice.
In cadrul Atelierului Astro Mercur ne propunem sa intelegem si sa folosim colaborarea energiilor planetare astfel incat sa participam, activ si constient, la construirea fluxului sincronicitatilor cu care, operam fiecare dintre noi.
Spor maxim intre timp.

Niciun comentariu: