Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 4 august 2019

Ciclul Lunii Noi în Leu - august 2019Concluzii Atelier Astro Mercur din data de 31 iulie 2019.
Este disponibila varianta audio a atelierului.  Atelierul se adreseaza tuturor, cunoscatori sau necunoscatori ai teoriei astrologice si, poate fi o forma de antrenament personal, prin care crestem, folosind constient cunoasterea dobandita.
Suntem in ciclul fazelor Lunii pe care l-am inceput cu Luna Noua in Leu, care s-a format pe 1 august. Faza de Luna Plina a ciclului va fi pe 15 august, cu Luna pe gradul 23 Varsator.

Mercur a revenit la mersul direct chiar in timpul fazei de Luna Noua, de pe gradul Soarelui de la faza de Luna Plina a ciclului anterior, gradul eclipsei de Luna. Schimbarea “mersului” planetei Mercur, poate fi intotdeauna, un timp de claritate interioara, daca suntem obisnuiti cu observarea experientelor noastre si, daca folosim intuitia.
Este posibil ca inceputul ciclului acesta sa va fi adus informatii de folos, sau poate ca abia acum le vedeti intr-o varianta de folos pentru voi, sau poate inca le decodificati. Pana la Luna Plina se aseaza toate intelesurile acestui ciclu al retrogradarii planetei Mercur si, daca ati avut rabdare, veti putea lua acum deciziile potrivite. Si, veti putea ajusta deciziile luate cu nerabdare, in timpul retrogradarii sau inainte de retrogradarea planetei Mercur (dupa 20 iunie)

Jupiter in tranzit prin domiciliul sau, Sagetatorul, va trece de la mersul aparent retrograd la mersul direct si, simultan, Uranus (Taur) va trece de la mersul direct la cel aparent retrograd (11-12 august).
Conjunctia Soare-Venus va fi pe 14 august in Leu si, lucreaza foarte intens cu Jupiter, oferindu-ne energia trigonului pe cele doua semne de Foc, Leu - Sagetator, intensificata de conjunctia Luna-Jupiter (10 august) si, de tranzitul Lunii prin semnul Berbecului cand, se va forma o piramida pe semnele de Foc (20 august), in care va lucra si Mercur, ajuns intre timp in trigon cu Jupiter.

Incepem un ciclu care ne stimuleaza sa (re)activam abilitati si resurse interioare creative cu care lucram in procesul de materializare. Am urmarit aceste colaborari planetare planetare pe hartile personale, la Atelierul dedicat acestui ciclu pentru a vedea cum putem folosi timpul si contextul astral.

Poate fi acum un timp potrivit sa experimentam creatia constienta, de la a gandi la a actiona, constienti de constructie si de rezultat. Ar fi minunat sa facem asta oricand si, continuu :)
Timpul Leului este mereu un timp deosebit pentru ca, aduce un puternic imbold de a scoate la suprafata ceva ce n-am reusit inca sa manifestam. Sau poate am reusit, dar nu deplin, sau, poate reusim si mai mult.
In acest ciclu (anul acesta, adica) avem la dispozitie un context astral care stimuleaza si mai mult “exprimarea” omuletului. Timpul si contextul energetic ne ajuta sa lucram constient si sa ne dezvoltam abilitatile si capacitatea cu care vom materializa in continuare. Este un suport pe care il avem la dispozitie o data la 12 ani. De fiecare data altfel. Acum, avem doua nuante energetice deosebite pe care le putem folosi:
-Faptul ca am intrat in a treia etapa a ciclului retrogradarii lui Mercur, timp in care
-Jupiter si Uranus schimba simultan “mersul”, dupa cum am vazut deja.
Mintea noastra, logica, imaginatia care activeaza intuitia, constiinta, sunt intr-o schema de lucru comuna, prin care ne sporim abilitatea de a observa, de a vedea mai mult si de a intelege, mecanismele prin care experimentam viata, prin care construim ceea ce traim.

In acelasi timp, Venus construieste la inceputul ciclului prima cuadratura cu Uranus si stimuleaza dorinta de a ne realinia intr-un mers nou al lucrurilor.

Putem folosi energia acestor zile, pana spre 21 august, mai ales in domeniile de viata care gazduiesc semnele Leu si Sagetator pe harta natala. Ganditi planuri, strategie, discutati, alegeti, actionati. Cu curaj si cu incredere.
Poate fi timpul ideilor curajoase.
Putem modela mai usor, acum, potentialul energetic.
Observati efectul produs de gandirea voastra – puteti observa asta si de la un minut la altul, sau de la o zi la alta, depinde de cum sunteti sau nu sunteti prezenti in proces si, mai depinde de ritmul potrivit pentru derularea experientei fiecaruia.
Efectul, reprezinta modul in care ati miscat energiile, gandind.
Asta facem cand gandim, miscam fluxurile energetice, determinand o anume manifestare, intr-un anume mod si ritm.
Ganditi apoi constienti ca asta faceti, deci, ganditi ca sa construiti ce vreti sa experimentati.
Pastrati starea de constienta si astfel se ridica nivelul de manifestare constienta, instantaneu.
Exersati prezenta, in voi, in situatie, in experienta, in discutie.
Astfel extindeti prezenta, spatial si temporal.

Saltul in constiinta ar presupune si, sa fim mai prezenti, in flux continuu, in derularea vietii, constienti de parcurs si de scop. Daca este acum un timp potrivit pentru a experimenta si pentru a realiza asta, atunci:
Primesc si folosesc toate instrumentele pe care le pot eu gestiona, realizez ceea ce pot eu realiza acum, in planul meu de viata, asa cum m-am pregatit, in ritmul potrivit pentru mine.
Preiau, integrez, valorific, manifest, exprim, potentialul disponibil pentru mine acum.
Cum poate fi si cum poate reprezenta, ceea ce vine catre voi acum, o sansa?

Luna Noua in Leu a lucrat cu trigon la Jupiter si, planetele personale realizeaza acest aspect in luna august. Luna Noua in Fecioara va lucra cu trigon la Uranus si, planetele personale vor face acest aspect inainte si dupa momentul fazei Lunare.
Ceea ce descoperim, descifram, constientizam la nivel spiritual, interior, in acest ciclu, va intra cu Luna Noua in Fecioara intr-un proces de materializare.
Va indemn sa va raportati la drumul vostru, chiar daca nu-l vedeti, sa colaborati cu echipa voastra chiar daca vi se pare ca n-o simtiti, pentru ca, astfel veti simti din ce in ce mai mult si mai clar.
Si acest lucru poate insemna, de asemenea, ridicarea nivelului de constienta – sa simt si sa fiu prezent in ceea ce simt.

Poate va ajuta:

Exercițiu mental - gândirea conștientă.


Amintiti-va ca in puterea cu care va manifestati exista si puterea echipei voastre. Cereti ghdarea si, cand o simtiti folositi-o, pentru ca s-a facut un efort si s-au consumat resurse, pentru ca acea indrumare sa ajunga la voi.

Va invitam alaturi de noi la
Atelier Astro Mercur   la fiecare faza de Luna Noua, la sala sau in varianta audio.
Urmatorul atelier va avea loc pe 28 august 2019, dedicat ciclului Lunii Noi in Fecioara.
Este disponibila varianta audio a atelierului dedicat Ciclului Lunii Noi in Leu care a avut loc pe 31 iulie.
Sunt disponibile in varianta audio toate atelierele din ultimii trei ani si puteti folosi oferta “pachet atelier”.
Inscriere prin formularul urmator:

Exista grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) in care se pot inscrie cei care au participat cel putin la un Atelier Astro Mercur (la sala sau in varianta audio).

Cadoul astrologic al lunii august. Tu oferi in dar o consultatie astrologica in luna august (inclusiv tie, daca vrei) si, primesti gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi in Leu, distribuit in Grupul Astro Mercur- grup online de sustinere in procesul de crestere personala, care functioneaza continuu, lansat in decembrie 2013.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii, pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 15 august 2019, cu Luna  in semnul Varsatorului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. Grupul a fost lansat in decembrie 2013 si, functioneaza continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de crestere personala

Va invitam sa urmariti pagina Astro Mercur


Niciun comentariu: