Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 24 septembrie 2017

Ce facem astazi ? - Ciclul Lunii Noi in Fecioara.
 Am intrat in ciclul Lunii Noi in Fecioara, cu faza de Luna Noua de pe 20 septembrie.
Energia ciclului stimuleaza procesele mentale (de analiza si constientizare) iar energia echinoctiului de toamna (22 septembrie) sustine deschiderea inimii, astfel incat sa gestionam optim procesele mentale.
Pe acest fond, avem la dispozitie fluxul energetic care se naste din colaborarea Jupiter (Balanta)-Uranus (Berbec), in conditiile in care planeta Pluton revine la mersul direct (28 septembrie, ziua primei cuadraturi Soare –Luna) si, tocmai am iesit din ciclul retrogradarii planetei Mercur (24 iulie - 19 septembrie).

Va indemn sa va uitati la voi, cei care erati in perioada 2011-2013, la viata voastra de atunci, la experientele pe care le-ati derulat intre timp.
Cum le vedeti astazi?
Cum va vedeti astazi?
Cum va simtiti acum?
Cum ganditi acum, fata de cum gandeati atunci, in acelasi tip de situatie ... sau poate ca nu mai exista in realitatea voastra acelasi tip de situatie. Poate o vedeti pe alaturi. Cum o priviti acum?
Ce anume a devenit posibil, intre timp? – avand atunci teama (convingerea) ca ar fi imposibil.

Uitati-va la rezultate, sub diferite forme ale rezultatelor – poate nu le-ati vazut inca pe toate, pe acelea care au devenit vizibile, pentru voi.

Ce anume ati reusit si, deja s-a integrat in “normalitatea” vietii voastre – ceva ce atunci parea de neatins sau, poate parea un scop pe termen mult mai lung.

Am intrat atunci intr-un flux de regenerare, de transformare majora, tocmai pentru a putea realiza schimbarile cu care am negociat intre timp, fiecare.
Anul acesta am parcurs un exercitiu de deschidere (si mai mult) a mintii care, poate fi privit ca si “concluziile” ultimilor sase-sapte ani.
Iar zilele urmatoare, pana la Luna Plina (5 octombrie) se pot contura intelesuri valoroase pentru noi.
Pe masura ce planeta Jupiter va tranzita semnul Scorpionului (din 10.10.2017), capacitatea noastra de cercetare si constientizare se va extinde foarte mult si, vom valorifica intelesurile.

Uitati-va in urma avand constienta efortului depus.
Bucurati-va de rezultat. Folositi-l, in continuare.
Vom vedea mai clar, la vremea solstitiului de iarna si, in continuare in ianuarie.
Viziunea noastra asupra posibilitatilor noastre de manifestare si deci, de materalizare, se largeste tot mai mult si, devenim din ce in ce mai priceputi in a folosi procesul gandirii, in conditii si intre repere noi.
Viziunea genereaza realitatea.
Iar mediul energetic in care operam acum, extinde foarte mult viziunea noastra, daca lasam sa se “intample” asta. Daca abordam cu curaj imposibilul. Si, avem deja experienta transformarii imposibilului in posibil.

Prin urmare, cine si cum ati devenit intre timp?
Recunoasti, daca nu ati observat inca.
Iesiti din raportarea la cine erati, in experientele altui timp.
Folositi si manifestati energia pe care o aveti acum la dispozitie.
Folositi ciclul acesta, al Lunii Noi in Fecioara, ca sa va repozitionati, constient, in realitatea rezultatelor voastre, a cresterii pe care ati realizat-o intre timp, pe care o simtiti deja.
Si cresterea este un instrument.
Folositi-o.


Va invitam alaturi de noi, in programul Astro Mercur 

18 octombrie 2017, 17:30 - 20:30
Iasi, Hotel Eden

25 octombrie 2017, 17:00 – 21:00

Iasi, Hotel Eden


Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 5 octombrie 2017, cu Luna in semnul Berbec Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor maxim tuturor!

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica. (grup on-line de crestere personala)


Niciun comentariu: