Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 23 decembrie 2017

Ce facem astazi? - Ciclul Lunii Noi in SagetatorRezumat Atelier Astro Mercur – Ciclul Lunii Noi in Sagetator / Detalii Varianta audio

Sa va fie de bine solstitiul si sa traiti din plin cele douasprezece nopti magice.
Bucurati-va de darurile primite, folosindu-le.

Suntem in ciclul fazelor Lunii pe care l-am inceput cu Luna Noua in Sagetator, pe 18 decembrie - timpul solstitiului de iarna, care marcheaza inceputul unui ciclu anual nou.
Traim acum, intre solstitiu (21 decembrie) si Boboteaza (6 ianuarie) un timp de maxima interiorizare, fiecare dupa cum il tin puterile precum si curajul, de a privi in sine si de a recunoaste, nivelul real al implinirii personale.
Suntem sau nu suntem multumiti?
Si, de ce suntem multumiti? Sau, de ce nu suntem multumiti, impacati, impliniti?
Poate reevaluam motivatia si argumentarea.

Exercitiul care ne stimuleaza si ne ajuta in analiza este sustinut energetic de ciclul retrogradarii planetei Mercur, care se deruleaza intre 15 noiembrie-10 ianuarie. In acest ciclu al retrogradarii, Mercur construieste aspecte constructive cu perechea Saturn (Sagetator/Capricorn) – Uranus (Berbec) si cu Nodul Nord (Leu), precum si aspecte care ne testeaza, cu Neptun (Pesti) si Lilith (Capricorn). Avem la dispozitie energia cu ajutorul careia facem alegerile potrivite, pana la urma. Testul pe care il aduce exercitiul presupune sa recunoastem o viziune noua si sa avem curajul sa ne raportam la repere noi, in situatia cu care alegem sa lucram precum si, sa avem incredere in perceptia noastra, in viziunea noastra asupra situatiei, asupra experientei.

In aceste zile, chiar in timpul sarbatorilor, este posibil sa apara, mai clar si mai presant ca alta data, intrebari legate de sensul si simbolismul spiritual al experientelor noastre de viata. Este posibil sa ne simtim motivati si mobilizati, sau este posibil sa fie nevoie sa ne mobilizam, reasezand motivatiile care genereaza mobilizarea, fiecare dupa cum isi gestioneaza parcursul propriu.

Observati-va argumentarea.
Cu cat mai mult argumentam, cu atat mai sigur ascundem o indoiala.
Si, tocmai asta facem acum, depasim/transformam indoiala.
Stim ca pentru a face alegerile potrivite, este important sa lucram simultan cu planul mental si cel afectiv (mintea si inima). Ne antrenam sa facem liniste in mintea noastra, in conditii normale de viata – si in meditatie, dar si in timpul interactiunii cu ceilalti. Dupa un timp de antrenament, reusim sa instalam linistea in orice moment si, sa o pastram, sa ne pastram in liniste. 
In linistea mintii se naste si curge dialogul interior observat si dirijat prin intrebari punctuale, la obiect, imediat si continuu, in derularea experientei/ situatiei.
Astfel percepem mai mult si mai clar si, stim.
Stim ce este de facut, apoi descoperim ca stim cum si cand facem ce este de facut.

Va indemn ca pana la Luna Plina sa exersati instalarea linistii si, faceti alegerile potrivite, cu atitudinea potrivita.
Spor la pregatiri de sarbatori si, odihniti-va.
Mai vorbim pana colindam.


Va invitam sa oferiti celor dragi cadoul astrologic (promotia lunii decembrie).

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 2 ianuarie 2018, in semnul Capricorn. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor maxim tuturor!

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: