Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 3 martie 2018

Ce facem astazi? – 3-18 martie 2018
Faza de Luna Plina ne sustine intr-o intelegere mai larga si/sau mai inalta a lucrurilor, a situatiilor cu care negociem chiar acum, sau, pe care le-am derulat in trecut si putem ajunge acum la un rezultat mai bun, mai “intreg”.
Putem vedea o situatie in alta lumina, intr-o intelegere mai inalta.
Avem o imagine de ansamblu mai clara si o concluzie conturata.
Putem vedea si detalii pe care nu le vazusem inca, detalii care apar dintr-odata in fata noastra sau care erau acolo dar nu le dadusem atentie.
Putem considera faza de Luna Plina ca un val energetic pe care il avem la dispozitie, pentru a ne misca pe directia potrivita catre materializarea aleasa.
Este important sa folosim valul, stiind ce facem.

Faza de Luna Plina in Fecioara a amplificat destul de mult toate aceste posibilitati teoretice.
In jumatatea a doua a acestui ciclu, pe care l-am inceput cu Luna Noua in Varsator, este posibil sa traversam o etapa de analiza si alegeri, in care sa confirmam si/sau sa ajustam alegeri facute deja.
Avem la dispozitie o energie care ne ajuta sa facem o repotrivire in grafic sau pe drum.

Putem folosi constient aceasta energie, provocand situatiile pe care dorim sa le potrivim mai bine decat le-am potrivit deja. Sau, putem fi disponibili pentru a alege sau a confirma alegerile noastre, in situatiile in care mediul energetic ne va solicita sa facem asta.

Este foarte valoros acest interval de timp, pentru ca avem ocazia de a ne repozitiona in flux sau de a ne confirma directia de mers, in conditiile in care suntem foarte bine sustinuti prin indrumare si, prin ridicarea nivelului nostru de perceptie a indrumarii pe care o primim.

Zilele acestea (4 martie) are loc conjunctia Mercur-Venus cu Chiron in Pesti (tripla conjunctie) in conditiile in care Chiron va iesi din acest semn anul acesta – va intra in semnul Berbecului in aprilie, la Luna Noua.
Simultan, in aceeasi zi Soarele va face conjunctie cu Neptun, in Pesti.
Iar conjunctia Soare-Chiron va fi pe 18 martie, dupa Luna Noua in Pesti (17 martie).

Nu am mai avut o astfel de colaborare Mercur-Venus-Chiron, pe intreg parcursul lui Chiron in Pesti.
Si, aceasta este ultima interactiune a lui Chiron cu planetele personale in energia de tip Pesti.
Pe nivelul inalt al energiei, putem considera ca suntem intr-un flux continuu de inspiratie.

Putem primi informatii care pot fi foarte valoroase pentru noi.
Astfel, putem intelege “cum” sa actionam.
Este cum-ul acela pe care il percepem cand suntem pregatiti sa actionam.
Pregatiti din toate punctele de vedere – nu doar din punctul nostru de vedere :)

Fluxul constientizarilor este continuu si noi lucram continuu cu acest flux.
Exista insa etape si momente in care colaborarea noastra cu acest flux este mai intensa, si/sau mai stabila, descarcam mai multa informatie, cu o viteza mai mare de receptie/absorbtie, pentru ca suntem ajutati si stimulati sa ridicam nivelul de interactiune cu mediul energetic.
Si ciclul Lunii Noi in Varsator este o astfel de etapa de lucru.
Iar partea a doua a ciclului ajunge la maximul de intensitate a procesului de transfer de informatie.

Ceea ce am lansat, setat, preselectat la inceputul ciclului ne-a purtat intr-o inlantuire a constientizarilor care, ajunge la un maxim de manifestare in preajma celei de a doua cuadraturi Soare-Luna, pe 9 martie.

Folositi zilele urmatoare pentru a antrena perceptia, pentru a exersa adaptarea starii interioare la ceea ce vine ca imbold.
Oricat de mult lucrati ca sa dezvoltati organizarea mentala, capacitatea de concentrare si/sau o metoda practica de lucru cu sine sau in procesul de interactiune, implicarea voastra pe orice directie are la baza perceptia mediului si asupra exercitiului.
Si, zilele urmatoare ne ofera posibilitatea sa experimentam perceptia, din interior, din “centrul” care suntem. Simultan, mintea si starea sunt angrenate in procesul indrumarii.

Aceasta nu este o nuanta a unor zile.
Este o inchidere de etapa pe care am inceput-o in februarie 2011, cand au avut loc primele conjunctii ale planetelor personale (Soare, Mercur, Venus si Marte) cu Chiron, in Pesti.
Au fost sapte ani in care, in fiecare primavara am facut un pas inainte in dezvoltarea abilitatilor noastre de a lucra cu indrumarea  de tip spiritual.
A fost o etapa de sapte ani in care am dus colaborarea cu ghizii nostri, pe nivelul “urmator” spiritual, pe care il vom dezvolta in urmatorii 40 de ani.

Primiti mesajele care sunt pentru voi, stiind ca vin pe cai diferite.
Nu va luptati cu mesagerii :)
Lasati-i sa-si faca treaba si sa va aduca informatiile.
Le veti integra in logica voastra, intr-o prima faza, pana la vara, de la echinoctiul de primavara pana la solstitiul de vara, stiind ca logica voastra se extinde, continuu, daca o lasati.

Pentru cine doreste sa urmareasca conjunctiile planetelor personale cu Chiron in Pesti :
Chiron a intrat in Pesti in februarie 2011 si am avut atunci la dispozitie energia colaborarii Soare-Mercur-Marte-Chiron pentru patru zile (20-24).
In februarie 2012, am avut Luna Noua in Pesti in conjunctie cu Chiron.
In februarie 2013 : Luna-Mercur-Marte-Chiron.
In martie 2016 : Soare-Mercur-Chiron.
In ianuarie 2017 : Marte –Venus-Chiron.
In martie 2018 : Venus-Mercur-Chiron si Soare –Chiron la Luna Noua in Pesti (17 martie)

Poate va ajuta materialulGandirea intuitiva”.


Va invitam alaturi de noi la
 14 martie 2018, 17:30 - 20:30
Iasi, Hotel Eden

Ofera in dar o consultatie astrologica in luna martie si primesti gratuit materialul audio lunar, al Grupului Astro Mercur , dedicat ciclului Lunii Noi in Pesti pe care il vom incepe pe 17 martie.

Pana pe 9 martie te poti inscrie in Grup Astro Mercur pentru o perioada de sase luni cu o reducere de 50%.


Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii,  pana la faza de Luna Noua care se va forma pe 17 martie 2018, in semnul Pesti. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor maxim tuturor!
Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica. (grup on-line de crestere personala)


Niciun comentariu: