Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 4 septembrie 2019

Ciclul Lunii Noi in FecioaraConcluzii Atelier Astro Mercur din data de 28 august 2019.
Este disponibila varianta audio a atelierului
Atelierul se adreseaza tuturor, cunoscatori sau necunoscatori ai teoriei astrologice si, poate fi o forma de antrenament personal, prin care crestem, folosind constient cunoasterea dobandita.
Suntem in ciclul fazelor Lunii pe care l-am inceput cu Luna Noua in Fecioara, care s-a format pe 30 august. Faza de Luna Plina a ciclului va fi pe 14 septembrie, cu Luna pe gradul 21 Pesti.
Exercitiul de fond al acestui ciclu al fazelor Lunii, este alimentat si sustinut energetic de colaborarea Jupiter (Sagetator) – Neptun (Pesti). Este a doua cuadratura a ciclului Jupiter-Neptun, pe care l-am inceput in anul 2009, cu conjunctia celor doua planete in trei pasi, - mai, iulie si decembrie, gradul 26 Varsator. Ciclul acesta se va incheia in aprilie 2022, cand va incepe un ciclu nou.
Ciclul Jupiter-Neptun lucreaza foarte subtil, pentru deschiderea noastra spirituala. Ne orienteaza catre adevarata cunoastere, printr-o abordare in ambele sensuri, rational si intuitiv. Am lucrat tot anul acesta, in acest exercitiu si, am avut doua momente de maxima intensitate – 13 ianuarie si 16 iunie. Urmeaza al treilea moment si ultimul, cand se formeaza din nou aspectul exact, pe 21 septembrie, in energia echinoctiului de toamna (care va fi pe 23 septembrie cand va intra Soarele in Balanta).
Ultimul aspect din seria celor trei, ne ajuta sa asezam intelesurile exercitiului, sa ne confirmam convingerile sau, sa le ajustam, in functie de cine am devenit intre timp. Am crescut intre timp, deci, viziunea se poate largi, vedem mai mult, mai departe si mai profund. Ceea ce ne creste si incredearea.
Lucram cu toate structurile noastre energetice in acest exercitiu, pentru ca toate planetele personale sunt in tranzit, in echipa, prin semnul Fecioarei si, activeaza pe rand si totusi simultan, colaborarea Jupiter-Neptun, prin cuadratura la Jupiter si apoi opozitie la Neptun.
Exercitiul a inceput inainte de primul aspect din ianuarie. Am inceput sa lucram la o etapa deosebita de deschidere a mintii si de reasezare a adevarurilor noastre inca din noiembrie-decembrie 2018, din timpul ciclului retrogradarii planetei Mercur care, a facut atunci conjunctia cu Jupiter in trei pasi.

Am urmarit activarea acestui aspect pe parcursul anului, pe hartile personale si, am vazut cum putem lucra la nivel personal, la Atelierul dedicat Lunii Noi in Fecioara.  Varianta audio poate fi solicitata aici.

Am vazut exercitiul de fond si, acum ne uitam la potentialul de dezvoltat.
Cu Luna Noua in Fecioara am inceput un ciclu care ne stimuleaza sa experimentam spiritualitatea practica, aplicata constient in exercitiul personal si, in procesul de materializare prin care, ne construim experientele de viata. Materializarea este procesul prin care transformam potentialul energetic in experientele planului fizic.
In acest timp al Fecioarei, planetele personale (Luna, Soarele, Mercur, Venus, inclusv Marte, anul acesta) lucreaza simultan cu Uranus (retrograd in Taur) si Saturn (care revine in mers direct in Capricorn, dupa Luna Plina). Suntem infuzati, frumos inundati cu aceasta energie de pamant care ne stimuleaza cu un puternic impuls de miscare a lucrurilor, de concretizare a eforturilor, de organizare si constructie.
Suntem incarcati energetic cu capacitate si resurse de manifestare si, avem si puterea interioara de a gestiona acest potential, primim inspiratia de a modela si de a valorifica acest potential intr-o forma noua, intr-o directie noua.
Ce ne poate incurca in acest deosebit peisaj energetic?
Exercitiul cuadraturii Jupiter-Neptun.
Scopul insa nu este sa ne incurce ci, sa ne desteleneasca.
Suntem dispusi sa acceptam mai mult decat putem explica logic?

Fiecare planeta personala activeaza exercitiul in nuanta ei energetica, dezvoltand astfel contextul si conditiile in care noi traversam experienta  deschiderii, a depasirii limitelor. Exercitiul forteaza orizontul fiecaruia si al tuturor, la nivel personal si global. Ne preseaza sa vedem mai mult decat ne-am obisnuit sa vedem. Inspiratia divina (Neptun) ne arata, ne transmite, ne inspira. Devine important sa ne lasam inspirati, ca sa descoperim mai mult despre cine suntem si despre ce putem face.

Poate ne-ar fi de folos sa devenim mai constienti de puterea pe care, nu doar o avem ci, o putem manifesta. Fiecare omulet se naste cu abilitati personalizate, are ceva al lui, valoros, care poate fi folosit, manifestat.
Va indemn sa va mutati putin atentia de pe ceea ce vreti sa fiti, pe ceea ce sunteti, pe “trusa de scule”- abilitati, talent, cunoastere, experienta, pe ceea ce ati antrenat, pe ceea ce puteti oferi.
Manifestati? sau nu manifestati ceea ce va pricepeti sa faceti.
Treceti de faza cum sa faceti.
Daca va intrebati, ca sa faceti, aflati.

Poate va ajuta:

Exercițiu mental - gândirea conștientă.


Amintiti-va ca in puterea cu care va manifestati exista si puterea echipei voastre. Cereti ghdarea si, cand o simtiti folositi-o, pentru ca s-a facut un efort si s-au consumat resurse, pentru ca acea indrumare sa ajunga la voi.
Va invitam alaturi de noi la
Atelier Astro Mercur   la fiecare faza de Luna Noua, la sala sau in varianta audio.
Urmatorul atelier va avea loc pe 30 septembrie 2019, dedicat ciclului Lunii Noi in Balanta.
Este disponibila varianta audio a atelierului dedicat Ciclului Lunii Noi in Fecioara care a avut loc pe 28 august.
Sunt disponibile in varianta audio toate atelierele din ultimii trei ani si puteti folosi oferta “pachet atelier”.
Inscriere prin formularul urmator:

Exista grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) in care se pot inscrie cei care au participat cel putin la un Atelier Astro Mercur (la sala sau in varianta audio).

Cadoul astrologic al lunii septembrie. Tu oferi in dar o consultatie astrologica in luna septembrie (inclusiv tie, daca vrei) si, primesti gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi in Fecioara, distribuit in Grupul Astro Mercur- grup online de sustinere in procesul de crestere personala, care functioneaza continuu, lansat in decembrie 2013.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii, pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 14 septembrie2019, cu Luna  in semnul Pesti. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. Grupul a fost lansat in decembrie 2013 si, functioneaza continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de crestere personala

Va invitam sa urmariti pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: