Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 16 februarie 2021

Ciclul Lunii noi în Vărsător, 2021



Suntem în energia cuadraturii Saturn-Uranus (Vărsător/Taur ... știm deja), primul pas din cei trei pași în care lucrează anul acesta cele două planete. Aspectul al doilea se va forma la grad perfect în iunie și, al treilea în decembrie.

Acum, acest aspect se formează pe fondul astral activat de faza de Lună Nouă în Vărsător, care s-a format pe 11 februarie, cu suportul celor două planete lente aflate în Vărsător – Saturn și Jupiter – alături de Lună și Soare, de Venus si de planeta Mercur aflată în mers retrograd. Multă energie de tip Vărsător, guvernată de Uranus. Și de Saturn, care construiește cu Uranus, cuadratura a doua a ciclului lor, început în anul 1988.

Un rol important în schema de lucru a momentului, precum și în schema de lucru pentru întregul an, il are Mercur care, face în acest ciclu al retrogradării, de trei ori conjuncția cu Jupiter, în Vărsător.
Ne ajută astfel foarte mult în procesul prin care, noi percepem acum energia de tip Vărsător și, prin care ne angrenăm în mișcarea de tip Vărsător pe care o declanșăm anul acesta, pe termen lung.
Ne ajută să simțim, să percepem, sensul deschiderii pe care o trăim fiecare, undeva în viața noastră.

Experiența activată acum, în acest ciclu al fazelor Lunii, vă poate arăta un interes sau o implicare, pe termen lung si într-un sens mai larg.
Observați ce se construiește, alegeți și, poate simțiți să faceți acele gesturi care pot alimenta energetic, planuri pe care vreți să le dezvoltați și, pe care le puteți așeza acum într-o primă formă.

Cu curaj ... pentru că am depășit deja maximul energetic al cuadraturii planetei Neptun la cele două Noduri Lunare, chiar dacă exercițiul rămâne activ până spre finalul lunii martie.
Luna Plina (27 februarie) va alimenta, de asemenea, axa Nodurilor Lunare, prin cuadraturi, accentuând tematica dezvoltată de Neptun.
Scopul ar putea fi să ne depășim temerile, precum și ideile care ne opresc să facem niște pași ”înainte”.

Pe fondul acesta lucrăm cu energia cuadraturii Saturn-Uranus.
Alegem schimbarea pe care o trăim și cu care negociem, din 2018, cu Uranus în Taur.
Noi suntem continuu angrenați în exercițiul schimbării.
Nu vedem mereu acest lucru.
Și, cu adevărat prețuim și recunoaștem valoarea unei schimbări, abia după ce o facem.

Acum, realizăm deschiderea de tip Vărsător, pentru a împlini ceea ce oferă Uranus ca posibilități, sub orice formă. Aducem cunoașterea în planul fizic, prin noi, într-o formă concretă, reorganizând prioritățile, înțelesurile, recunoscând ”binele”adevărat, al etapei în care suntem, al momentului în care am ajuns, crescând.
Pentru că, ați crescut, între timp :)
Poate vă uitați altfel la voi, ca la instrumentele minunate, pe care tot voi le folosiți.

Vă îndemn să reluați tema pentru acasă pentru Atelier Astro Mercur dedicat ciclului Lunii Noi în Vărsător (care a avut loc pe 10-11 februarie și poate fi accesat în varianta video).
”Vă îndemn să vă uitați pe hărți, la gradele 5-7 Taur și Vărsător. Dacă nu știți să vă uitați pe hărți, ne uităm împreună și, vă îndemn să vă uitați la jumătatea lunii ianuarie.
Pe 12 ianuarie a avut loc prima conjuncție Mercur-Jupiter pe gradul 5:20 Vărsător.
Pe 17 ianuarie a avut loc cuadratura Jupiter – Uranus, pe gradul 6:43, Vărsător-Taur.
Până aici am făcut recapitulare.
Pe 17 februarie se va forma prima cuadratură Saturn – Uranus pe gradul 7:13, Vărsător-Taur.
Prin urmare, cum stați cu descoperirea și recunoașterea schimbărilor care vă cheamă?
Le vedeti? Le recunoașteți? Le amânați?”

Suntem în cursul schimbărilor.
Navigare lină energetică, sa avem.

Vă invităm alături de noi la:

Atelier Astro Mercur – la fiecare fază de Lună Nouă, deocamdată online, sau în varianta video.
Următorul atelier va avea loc online, pe două secțiuni, pe 10 martie 2021 (avansați) si pe 11 martie (începători), și, va fi dedicat ciclului Lunii Noi în Pești.

Atelier practică astrologică - Saturn în Vărsător 2021-2023/ Cuadratura Saturn-Uranus 2021-2022 – va avea loc pe 18 februarie 2021, live online/ înregistrare video.

Astrologul Amator – 25 februarie, întâlnirile Astrologul Amator își propun schimbul de experiență, între cei care folosesc informația astrologică, indiferent dacă au studiat sau nu astrologia, indiferent de nivelul cunoștințelor și al experienței astrologice.

Ritmuri Astrale – Simpozion de astrologie, ediția a X-a, 20-21 martie 2021.

În varianta video (înregistrare):
”Cum folosim anul 2021” – Atelierul anului 2021.
”Cum ne organizăm folosind cunoașterea astrologică”- Atelier practică astrologică
Bazele culturii generale astrologice –prima parte, 5 clipuri (4 ore), a avut loc pe 2 aprilie 2020 (seria a 5-a). Partea a doua (4 ore) a aut loc pe 26 noiembrie 2020. Urmeaza partea a treia în februarie 2020.
Un set de trei ateliere care reprezintă un ghid practic pentru utilizarea informației astrologice, ajuns la a cincea ediție. Teorie astrologică aplicată pe harta natală proprie. Fiecare participant lucrează cu harta proprie pe care, particularizează informația prezentată.

În varianta audio (înregistrare):
”Cum folosim conjuncția Saturn-Pluton”- Atelier practică astrologică.
” Chiron în Berbec, 2018-2027”- Atelier practică astrologică.

Înscrierea pentru oricare dintre activități se face prin formularul următor:
https://docs.google.com/forms/d/1TahJA0PjCd5D-UhgDkdLetHLZPOTcLzJvTv7BoblGBU/edit?usp=sharing

Există grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) în care se pot înscrie cei care au participat la cel puțin un Atelier Astro Mercur (la sală sau în varianta audio/video).

Și, vă invităm să urmăriți :
Ediția a noua a Simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, sesiunea de primăvară, care a avut loc în zilele de 21-22 martie 2020, online, pe pagina Facebook a evenimentului.
https://www.facebook.com/events/490678908303201/

Și Ritmuri Astrale, sesiunea de toamnă, care a avut loc pe 19 septembrie 2020, online, pe pagina Facebook a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/390826685235553/

Între timp, și mai ales acum, FOLOSIȚI-VĂ Lumina.
Acesta este un îndemn cu aplicabilitate practică.
Vă rog să recitiți ultimele două rânduri de mai sus :)
Folosiți gândul acesta ca atunci când folosiți orice alt instrument, orice accesoriu din bucătărie de exemplu :) sau din trusa de scule. Singura diferență este că acest instrument –Lumina- poate fi folosit în orice situație și pentru orice sarcină de rezolvat – este un instrument multifuncțional :)

Suntem în faza de creștere a Lunii, până la faza de Lună Plină cu Luna în semnul Fecioarei, care se va forma pe 27 februarie 2021. Rămân valabile recomandările de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regăsește și un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Dacă rezonezi cu modul în care este prezentată informația pe acest blog te invit în Grupul Astro Mercur, să lucrăm împreună cu fluxurile astrale, să le folosim în construirea experiențelor de viață, să le folosim în adaptarea la fluxul sincronicităților prin care, materializăm realitatea proprie - nu trebuie să știi astrologie ca să faci parte din grup, dar făcând parte din grup poți să-ți construiești o cultură generală astrologică, pe care să te bazezi oricând, folosind constient potențialul pe care îl ai la dispoziție. Grupul a fost lansat în decembrie 2013 și, funcționează continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de creștere personală

Vă invităm să urmăriți pagina Astro Mercur

Poate vă ajută:
Cum fac asta?
Un mesaj pentru acum.
Gândirea intuitivă.
Exercițiu mental - gândirea conștientă.


Niciun comentariu: