Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 11 mai 2011

Ce facem astazi ? 11 -15 mai 2011


Aproape pe intreaga durata a lunii mai, planetele Mercur si Venus se deplaseaza in tandem, intr-o conjunctie prelungita,  formand “in echipa” anumite aspecte care ne propun o armonizare a energiilor mentala si sentimentala.  Este posibil ca gandirea si comunicarea sa ajute la stabilirea unor contacte si colaborari benefice si, de asemenea, sa exprimam mai frumos ceea ce simtim.

In aceasta saptamana suntem sub influenta astrala a celor doua planete alaturi de Jupiter. Este o impletire energica, puternica, a energiilor care ne ofera oportunitati deosebite si ne transmit un dinamism ce poate fi usor accelerat, cu tendinte impulsive sau chiar agresive.
Tripla conjunctie formeaza un aspect constructiv cu Nodul Nord, astfel ca avem o saptamana a realizarilor, daca suntem dispusi sa urmarim semnalele din viata noastra, sa acceptam oportunitatile si sa valorificam sansele. Sunt cateva zile in care am putea fi mai creativi si mai armoniosi, in care gandul dar si cuvantul rostit pot avea intensitate maxima astfel ca ar fi potrivit sa avem grija incotro ne indreptam atentia.

O sustinere astrala suplimentara ne ofera planeta Marte care isi schimba registrul vibrational trecand din semnul Berbecului in semnul Taurului (11 mai 2011) si ne transmite tenacitate si perseverenta, precum si o capacitate de munca sporita. Prin colaborarea cu planeta Neptun ne sustine intuitia si imaginatia si ne ajuta sa le orientam catre aspectele practice ale vietii.

Prin urmare avem resurse si sustinere astrala sa facem pasi concreti, cu succes, pe drumul nostru. Dar ar fi potrivit sa ne supraveghem ambitia, sa dovedim incredere in fortele proprii si in perceptiile noastre, fara sa exageram si fara sa ne lasam atrasi in locuri si situatii bulversante.

Luna ne ofera si ea un moment de mare creativitate (12 mai 2011) in cadrul ciclului fazelor lunii, care ne poate aduce  o adevarata stare de multumire. Daca avem un proiect in derulare, acum putem face ceea ce este necesar pentru optimizarea derularii lui.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: