Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 8 mai 2018

Atelierul Astro Mercur – Luna Nouă în Taur 2018Urmatorul Atelier Astro Mercur va avea loc luni 14 mai si, este dedicat ciclului fazelor Lunii care incepe cu Luna Noua in semnul Taur, pe 15 mai.

Pentru cei care nu sunt din Iasi sau care nu se potrivesc in programul atelierului, este disponibila si varianta audio a intalnirii : http://astromercur.blogspot.ro/2016/06/varianta-audio-atelierul-de-astrologie.html

Scopul atelierului este sa identificam sectoarele de viata stimulate precum si in ce mod sunt acestea stimulate, de faza de Luna Noua si, de dinamica ciclului pe care il traversam.
Ne propunem sa vedem ce instrumente putem folosi, cu spor maxim, ca sa participam activ in procesul de crestere personala.
Prin urmare pot participa la atelier si cei care stiu precum si cei care nu stiu teoria astrologica.
Ne propunem sa descifram potentialul disponibil, astfel incat, sa-l folosim constrctiv.

Ciclul anterior a inceput cu Luna Noua in Berbec, ultima faza de Luna Noua in Berbec cu planeta Uranus in Berbec. Acum, vom avea Prima faza de Luna Noua in Taur, cu planeta Uranus in Taur – Uranus va intra in semnul Taur la trei ore dupa momentul fazei Lunare.
Traim o schimbare majora de regim vibrational, pe care, de altfel, o simtim deja, urmand sa vedem din ce in ce mai clar cum vom lucra cu noile instrumente.

Cum vom folosi energia de tip Uranus in semnul Taurului si, in ce domenii ale vietii noastre? Vom vedea, o prima varianta de analiza si de lucru, la atelier. Urmeaza sa experimentam timp de sapte ani si, urmeaza sa acumulam si acest tip de intelepciune.

La fiecare atelier reluam pe scurt modul de citire a hartii. Interpretarea este rezultatul studiului si experientei. Dar a sti sa citim harta ne ajuta sa urmarim dinamica ciclului si, sa folosim acest mecanism, daca intelegem cum functineaza – si asta facem la atelier, urmarim si descifram mecanismul interactiunilor energetice, in fluxul dinamicii contextului astral.

Fiecare participant urmareste explicatiile pe harta natala proprie. 
Dinamica aspectelor astrale este astfel prezentata incat este accesibila si celor care nu cunosc teoria astrologica.

Atelierele se organizeaza inainte de faza de Luna Noua, sau cel tarziu in ziua fazei, tocmai pentru a putea sa formulam concluzii in legatura cu ciclul care se incheie (indiferent daca participantii au fost sau nu prezenti la atelierul anterior) si, pentru a ne putea pregati, fiecare in linistea proprie, pentru ciclul urmator.
Urmarim inlantuirea ciclurilor fazelor Lunii, precum si a ciclurilor planetare, in schema larga astrala, cu particularizari pe segmente scurte, medii si lungi, de timp.

Ritmurile astrale se impletesc intr-o logica mai inalta si, noi traim in aceasta colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate in curgerea energetica sau, ne putem potrivi ritmul propriu in succesiunea ritmurilor cosmice.
In cadrul Atelierului Astro Mercur ne propunem sa intelegem si sa folosim colaborarea influentelor astrale astfel incat sa participam, activ si constient, la construirea fluxului sincronicitatilor cu care, operam fiecare dintre noi.


Momente importante ale ciclului fazelor Lunii urmator:
  • Faza de Luna Noua in semnul Taur : 15 mai.
  • Uranus intra in Taur : 15 mai, dupa faza de Luna Noua.
  • Planeta Marte incepe ciclul retrogradarii: 12.05.
Ciclul retrogradarii planetei Marte : 12.05/26.06-27.08/08.10.2018
  • Colaborarea Jupiter (Scorpion) – Neptun (Pesti), pasul 2, : 25 mai.
  • Faza de Luna Plina cu Luna in semnul Sagetator : 29 mai

Va invitam la sala de conferinte a hotelului EDEN :
Luni, 14 mai 2018,
17:30 - 20:00, cu prelungiri eventual, daca este cazul.
Participare – 50 lei.
Participantii la intalnire au acces gratuit la inregistrarea audio a atelierului.

Detalii si inscriere pentru varianta audio, inclusiv  oferta pachet atelier” :

Inscrierea pentru participarea la acest atelier, in ambele variante se face prin formularul dedicat  solicitarilor de servicii Astro Mercur, cu completarea datelor necesare pentru a putea intocmi materialele de lucru:


Inscrierea va fi confirmata. In cazul in care nu primiti un raspuns de confirmare va rugam sa reveniti pentru transmiterea datelor personale.

Pagina facebook a atelierului :

Pentru cei interesati,  in ultima jumatate de ora a programului dezvoltam o sectiune a atelierului privind utilizarea practica a informatiei astrologice, avand in vedere si alte chestiuni care pot sa nu aiba legatura cu contextul astral al ciclului curent. Intreg atelierul prezinta utilitatea practica a informatiei astrologice dar, ne rezervam jumatate de ora in care putem aborda orice subiect, dupa cum apar intrebarile, chiar si in afara subiectului declarat.

Atelierul se adreseaza mai ales necunoscatorilor teoriei astrologice.
La fiecare intalnire prezentam foarte scurt si concis informatiile de baza necesare pentru a intelege mecanismul indrumarii astrologice.
Aceste intalniri pot fi de folos insa si celor care studiaza astrologia, pentru a experimenta aplicabilitatea practica a informatiilor teoretice.

Spor maxim intre timp.

Niciun comentariu: