Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 29 mai 2018

Ce facem astazi? - 29 mai 2018


Ganduri printre randuri [Grup Astro Mercur]

“Dincolo de viata cotidiana si de materializarile curente, va indemn sa va ganditi zilele urmatoare, pana la Luna Noua si apoi, toata vara, dupa cum va cheama gandurile, la cum vedeti voi procesul acesta al vietii, pe planeta aceasta, in conditiile plasarii noastre in Universul despre care stim ce ni se spune.
Cum va simtiti in imaginea pe care o aveti si ce alegeri va vine sa faceti.
Aveti rabdare sa se cristalizeze niste ganduri.
Nu porniti de la ideea ca stiti deja :)
Abordati interiorul vostru intr-un mod pragmatic.
Nu va raportati ca la ceva ce nu stiti cum este.
Raportati-va ca la ceva-ul pe care il cunoasteti si pe care il recunoasteti acum.
Si pe care il recunoasteti de fiecare data cand comunicati pe firul scurt.
Pentru ca il cunoasteti deja, ati venit impreuna.
La fel de concret raportati-va la constiinta aceea inalta care a ramas “dincolo”, dar cu care suntem conectati asa cum suntem conectati catre interior. Pastrati constienta circuitului inchis, activ, functional, pe care il folositi.”

Suntem la jumatatea ciclului pe care l-am inceput cu faza de Luna Noua in Taur.
Poate reluati zilele acestea ideea “sensului”- a unei experiente, a unei situatii ... a vietii, daca va cheama pofta de cercetare :)
Este posibil sa fim in miezul unui exercitiu prin care percepem si simtim logica mai inalta a experientelor noastre. In ciclul urmator, la vremea solstitiului de vara, vom ajunge si la niste concluzii, in logica noastra.
Intre timp va indemn la o abordare practica a “momentului” si a locului vostru in schema momentului, chiar daca ideea “sensului” pare filozofica si fara o concluzie finala, chiar acum.
Pana la toamna, este posibil sa ajungem la o viziune mult mai larga asupra drumului pe care il parcurgem, fiecare si impreuna. Si, intotdeauna, mult mai larg inseamna si mult mai simplu :)

Va invitam alaturi de noi la
Ciclul Lunii Noi in Gemeni, 2018
 13 iunie 2018, 17:30 - 20:30
Iasi, Hotel Eden
  
Va invitam alaturi de noi la
Saturn - Atelier Astro Mercur – varianta audio; ne propunem sa urmarim cum am lucrat, cum lucram si cum vom lucra, cu energia de tip “SATURN”, pe parcursul vietii noastre.
 Inscriere prin formularul dedicat:

Ofera in dar o consultatie astrologica in luna mai si, primesti gratuit materialul audio lunar, transmis in Grup Astro Mercur , material dedicat ciclului Lunii Noi in Taur, pe care il vom incepe pe 15 mai.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 29 mai 2018, cu Luna in semnul Sagetator. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor maxim tuturor!
Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. (grup on-line de crestere personala)

Va invitam sa urmariti pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: