Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 21 mai 2018

Ce facem astazi – Ciclul Lunii Noi in Taur, 2018Rezumat Atelier Astro Mercur (14 mai 2018).
Este disponibila varianta audio a atelierului.
Tematica atelierului este aici.


 Intram deja in al doilea sfert al ciclului fazelor Lunii, pe care l-am inceput cu Luna Noua care s-a format pe 15 mai 2018, in semnul Taurului.
Luna Plina va fi pe 29 mai, cu Luna la gradul 8 in semnul Sagetator.

Prima zi a ciclului ne-a adus o schimbare importanta de regim vibrational prin intrarea planetei Uranus in semnul Taurului. La nivel personal, nu avem la dispozitie o documentare rezultata din experienta, pentru a lucra cu energia de tip Uranus in Taur. Avem doar teoria si istoria care, ne arata cum s-au derulat lucrurile la nivel planetar. Noi nu am mai trait in acest tip de flux energetic, iar cei care au trait si mai sunt printre noi, erau copiii in timpul tranzitului anterior care, oricum s-a derulat pe alt fond astral.

Prin urmare vom experimenta si putem doar sa anticipam natura exercitiului personal, in functie de zona din harta natala tranzitata de Uranus si, in functie de punctele stimulate pe harta natala de acest tranzit, pentru fiecare dintre noi.

Dar, putem folosi experienta dobandita in ultimii sapte ani, in care Uranus a tranzitat semnul Berbecului. In acest timp am facut schimbari vizibile, fundamentale, in ceea ce priveste manifestarea personalitatii noastre.
Daca suntem sinceri, recunoastem ca suntem alti oameni, acum, fata de cine eram acum sapte ani.
Si nu vorbim de schimbari care se fac oricum (dar nu neaparat) pe masura ce adunam anii de viata.
Vorbim de schimbari pe care le-am facut pe “negandite”, traind intr-un ritm alert chiar daca, fiind sub presiunea maxima a cuadraturii Uranus-Pluton, ni s-a parut ca am trait o vesnicie.
Recunoasteti ca nu va mai recunoasteti :)
Si, probabil, recunoasteti ca va place ce vedeti.

Am ajuns, cumva, pe ici pe colo, la nuante noi ale identitatii noastre. In continuare, cu Chiron care a intrat in semnul Berbecului, vom duce ideea de identitate pe un nou nivel spiritual – avem la dispozitie energia de tip Chiron in Berbec, pana in anul 2027.

Cu Uranus in Taur, omuletul transformat isi reaseaza sistemul de valori ... pentru ca omul a devenit alt om. Descopera ca are alte interese, alte prioritati, redistribuie valoarea, (re)descopera resurse, invata sa lucreze cu resursele sale in variante noi de lucru, gaseste posibilitati noi de valorificare, potrivite omului nou.
Fiecare experimenteaza prin domeniul de viata stimulat de acest tranzit pe harta natala.
Schimbam ritmul care, devine mai lent fata de alergarea din ultimii sapte ani, dar este important sa stim ca lucram ca sa obtinem rezultate. Nu incerc, ca sa vad ce iese, ca sa incerc apoi altceva. Construiesc  rezultatul, asta fac de fapt, intre timp.

Luna Noua ne orienteaza catre latura practica si utilizabila a cunoasterii.
Suntem stimulati si sustinuti sa folosim, sa aplicam, cunoasterea accesata si experienta dobandita, sa construim astfel un mod de viata. Sa trecem de la cautare si acumulare cantitativa de informatie,  la a folosi practic, in mod curent, ceea ce am descoperit si mai descoperim intre timp, pentru a dezvolta sectorul de viata activat de Luna Noua si, pentru a creste in si prin acel domeniu de viata.

Colaborarea Mercur-Uranus (care simbolizeaza cele doua niveluri ale planului mental) prin conjunctie in Berbec si intrarea simultana in Taur, sustine transformarea gandirii intr-un proces constient, la o scara cat mai larga, pana cand vom atinge masa critica de oameni constienti de capacitatea creativa a omului, pentru a determina o schimbare in masa a viziunii noastre asupra noastra.

In ianuarie 2019 cand Uranus va reintra in miscare directa pe gradul 29 Berbec, va face trigon cu Mercur (Sagetator), asigurand un impuls de concretizare si de crestere, ideilor si planurilor cu care lucram acum.
Intre timp, Uranus va construi cuadratura la axa Nodurilor Lunare (octombrie-noiembrie) si noi vom incepe procesul de valorizare personala in noile conditii (personalizate) pe care le ofera tranzitul sau prin semnul Taurului.

Aceasta noua etapa a procesului de schimbare, pe care il traim continuu de fapt, se deruleaza pe fondul astral nuantat de energia colaborarii Jupiter (Scorpion) - Neptun (Pesti). Suntem la pasul doi, din cei trei pasi in care se construieste trigonul Jupiter-Neptun.
Pe primul nivel de analiza, se poate experimenta iesirea din ceata, din neclaritate. Eventual cu niste intelesuri la pachet, intelesuri despre cauza care a adus si a mentinut ceata.
Pe alt nivel de analiza (sau simultan) experimentam o deschidere si mai mare a viziunii, a mintii, a gandirii, a comunicarii catre interior si pe verticala catre echipa, sursa, sau cu cine mai vreti si puteti voi colabora in planul Luminii.
Cu energia trigonului Jupiter (Scorpion) – Neptun (Pesti) putem realiza extinderea proceselor mentale catre gandirea intuitiva. ( Despre acest ciclu Jupiter-Neptun ).

In ciclul retrogradarii planetei Marte, care se deruleaza intre 12 mai – 8 octombrie, Marte va colabora cu Uranus intr-un aspect de cuadratura, tot in trei pasi (16 mai/8 august/18 septembrie).
Va indemn sa faceti planuri pe termen mediu, macar :)  pentru zona tranzitata de Uranus, de pe harta voastra natala. Fara detalii, doar dati un sens curgerii si cresterii.
Fiti disponibili sa va implicati, pentru ca pregatiti sunteti deja.

Va invitam alaturi de noi la
Atelier Astro Mercur
Ciclul Lunii Noi in Gemeni, 2018
13 iunie 2018, 17:30 - 20:30
Iasi, Hotel Eden


Va invitam alaturi de noi la
Saturn - Atelier Astro Mercur – varianta audio; ne propunem sa urmarim cum am lucrat, cum lucram si cum vom lucra, cu energia de tip “SATURN”, pe parcursul vietii noastre.
 Inscriere prin formularul dedicat:


Ofera in dar o consultatie astrologica in luna mai si, primesti gratuit materialul audio lunar, transmis in Grup Astro Mercur , material dedicat ciclului Lunii Noi in Taur, pe care l-am inceput pe 15 mai.Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 29 mai 2018, cu Luna in semnul Sagetator. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor maxim tuturor!
Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: