Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 9 mai 2018

Atelierul Astro Mercur - Tema pentru acasa :)Tema pentru acasa :)  tema nr. 1, care reprezinta si recapitulare, cu concluzii partiale, pentru ciclul Lunii Noi in Scorpion de anul trecut.


Prin tema nr. 1 pentru Atelierul Astro Mercur din 14 mai exploram colaborarea Jupiter – Neptun.
La Luna Plina din 3 decembrie 2017 am interactionat cu maximul de intensitate al energiei primului trigon Jupiter-Neptun, in conditiile revenirii planetei Neptun la mersul direct (22 noiembrie). Am descifrat atunci mesajul momentului si contextului respectiv.
Aspectul se va reface inca de doua ori anul anul acesta : pe 25 mai cu planeta Jupiter in mers aparent retrograd si, pe 19 august cu planeta neptun in mers apartent retrograd.
Acum suntem la pasul 2 al exercitiului : cu energia trigonului Jupiter (Scorpion) – Neptun (Pesti) realizam extinderea proceselor mentale catre gandirea intuitiva – aici sunt concluziile cu care am pregatit pasul 1 al exercitiului, anul trecut in toamna.

In cadrul ciclului Jupiter-Neptun suntem acum in faza celui de al doilea trigon, din cea de a doua jumatate a ciclului.
Am inceput acest ciclu la finalul anului 2009. Atunci, fiecare dintre noi a fost stimulat sa se deschida catre un nivel nou de constienta si de evolutie. Exercitiul a pornit din acel domeniu de viata care gazduieste gradul 24 Varsator pe harta natala, chiar la solstitiul de iarna al anului 2009.
Pentru a descoperi cum putem folosi din plin potentialul acestei colaborari astrale va indemn sa revedeti vara anului 2013. Cumva, atunci este posibil sa fi simtit un indemn privind mersul pe calea pe care ati ales-o in 2009. Atunci, fluxul energetic v-a purtat in sensul cresterii voastre. Chiar daca logic, argumentele nu se prea legau.
Sensul experientelor l-am clarificat la vremea opozitiei (2015-2016).
Acum, experientele se deruleaza mult mai rapid si ritmul de concretizare este mult mai vizibil, astfel ca, devine important sa ne adaptam din mers la ceea ce se manifesta ca si oportunitate, precum si ca indrumare.
Tema se face cu sau fara raport scris, dupa cum aveti chemare.
Indemnul este valabil si pentru cei care opteaza pentru varianta audio a atelierului – pana la momentul ascultarii, rezolvati tema pentru acasa  :)

Inscrierea pentru participarea la acest atelier, in ambele variante se face pana duminica seara, prin formularul dedicat  solicitarilor de servicii Astro Mercur, cu completarea datelor necesare pentru a putea intocmi materialele de lucru:

Detalii despre varianta audio a atelierului inclusiv  “oferta pachet atelier” : :
Fisierul va fi transmis in seara atelierului.
Spor maxim intre timp.

Va invitam alaturi de noi la
Ciclul Lunii Noi in Taur, 2018
 14 mai 2018, 17:30 - 20:30
Iasi, Hotel Eden


Va invitam alaturi de noi la
Saturn - Atelier Astro Mercur – varianta audio; ne propunem sa urmarim cum am lucrat, cum lucram si cum vom lucra, cu energia de tip “SATURN”, pe parcursul vietii noastre.
 Inscriere prin formularul dedicat:


Ofera in dar o consultatie astrologica in luna mai si, primesti gratuit materialul audio lunar, transmis in Grup Astro Mercur , material dedicat ciclului Lunii Noi in Taur, pe care il vom incepe pe 15 mai.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii,  pana la faza de Luna Noua care se va forma pe 15 mai 2018, in semnul Taur. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor maxim tuturor!
Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: