Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 29 septembrie 2012

Luna Plina in semnul Berbecului - 30 septembrie 2012






   Duminica dimineata, 30 septembrie 2012, - ora 6:18 –se formeaza faza de Luna Plina in semnul Berbecului.
Teoria astrologica, aplicata contextului astral, ne prezinta un moment de ruptura intre vechi si nou, o inchidere si deschidere de usi. Sa incercam sa nu le trantim.

Luna Plina isi pune acum amprenta asupra vestitei cuadraturi Uranus-Pluton si ne poate aduce un “ceva nou” care, poate sa nu para prea bun, ACUM, dar care ne va bucura in continuare, in masura in care intelegem rostul acestor experiente de viata.

Influenta energetica cumulata a fazei de Luna Plina cu cea a perechii Uranus-Pluton  genereaza starea si conditiile necesare pentru a elibera conflictul interior si pentru a exprima dorinta, motivatia, scopul. Contextul astral completeaza sistemul de referinta si provoaca situatiile prin care sa manifestam emotia, eliberand-o, dar transformand sentimentele, intr-un proces de constientizare foarte profunda si revelatoare.

Am trait acest proces de constientizare “pas cu pas” intreaga vara.
Acum se poate produce, brusc, un fel de descarcare-reincarcare sufleteasca. Este posibil sa recapitulam, intr-o suflare, suma pasilor facuti deja. Rezultatul ar putea fi o perceptie mult extinsa a realitatii, o intelegere mult mai profunda a experientelor, a rostului acestora si a sensului in care curg energiile in viata noastra.

Cumva, devenim constienti de locul pe care il ocupam in schema largita a programului de viata si, actionam constient provocand rezultatul dorit.
Inlocuim reactia emotionala cu actiunea constienta.
Este important sa nu fortam lucrurile.
Putem face totul in mod similar innotului – ne plasam in fluxul potrivit si miscam energiile in sensul dorit.
Cum ? … urmarind potrivirea lucrurilor.

Cele doua octave ale iubirii – planetele Venus si Neptun ­– sunt in opozitie si, in cuadratura cu opozitia Lilith / Nodul Nord-Marte. Astrele formeaza o “cruce” prin care, Luna Plina parca ar vrea sa ne reaminteasca cat de puternici suntem.

Si, suntem puternici si pregatiti sa preluam intreg potentialul energetic al acestui moment  de actiune. Ne-am pregatit pentru asta intregul an, inca de la solstitiul de iarna.
La nivel individual, acolo unde se plaseaza Luna Plina pe harta natala, apare sau se vede mult mai bine oportunitatea, sau darul pe care il primim fiecare dintre noi, sub orice forma. Daca ne-am detasat de incercarile trecutului si daca ne-am adaptat modul de gandire la “noul” care se manifesta deja sub diferite forme in viata noastra, acest moment de implicare totala poate fi depasit mai usor si putem dobandi o liberate mai mare de miscare (manifestare).
Altfel, ruptura poate fi dureroasa, cu siguranta neasteptata si/sau poate chiar de neinteles.
Influentele astrale ne ajuta cu un plus de responsabilitate, cu imboldul de a actiona si cu o deschidere mentala care iese din orice tipare. Rezultatul depinde de alegerile pe care le facem.

Un mod de lucru cu Luna Plina in semnul Berbecului

Energia Lunii Pline in semnul Berbecului ne ajuta sa ne dezvoltam capacitatea de afirmare, sa simtim si sa manifestam entuziasmul, ne poate ajuta sa recunoastem si sa transformam agresivitatea.

Se identifica si se elibereaza acele emotii care ne tin blocati in agresivitate, ca urmare a derularii unor experiente prin care nu am reusit sa manifestam entuziasmul si sa actionam independent. Apoi ne focalizam atentia pe o reprezentare simbolica a scopului ales precum si asupra modului de actiune pentru atingerea acestuia, cu intelegerea ca actiunea pe care o derulam se face din inima, cu incredere, valorificand la maxim propria creativitate.

Realizam aceasta concentrare a atentiei, atat in momentul in care lucram energetic in faza de Luna Plina, precum si in toata perioada de descrestere a Lunii, care urmeaza pana la faza de Luna Noua.

Prin exercitiu, putem dezvolta o capacitate de concentrare cu care sa actionam simultan asupra tuturor legaturilor energetice pe orice directie spatio-temporala.

Testul final al acestui exercitiu este modul in care simtim iubirea, pe orice directie (fata de orice si fata de oricine).


Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: