Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 15 septembrie 2012

Luna Noua in semnul Fecioarei - 16 septembrie 2012   Duminica 16 septembrie se formeaza faza de Luna Noua in semnul Fecioarei, ora 05:10.
Urmeaza in continuare, pana la sfarsitul lunii septembrie, o perioada incarcata de semnificatii astrologice :
-          Marti, 18 septembrie, planeta Pluton isi reia mersul direct;
-          Miercuri, 19 septembrie, se formeaza din nou aspectul de cuadratura, la grad perfect, intre planetele Uranus si Pluton;
-          Luni, 17 septembrie, planeta Mercur – care are un rol important in harta Lunii Noi – isi schimba regimul vibrational incepandu-si tranzitul prin semnul Balantei si, construind in continuare aspecte tensionate cu cele doua planete aflate in cuadratura : opozitie cu Uranus si cuadratura cu Pluton.
-          Sambata 22 septembrie Soarele trece in semnul Balantei si noi ne bucuram de echinoctiul de toamna
-          Iar in ultima zi a lunii, avem parte de faza de Luna Plina in semnul Berbecului.

Suntem deja intr-un carusel energetic si, facem cu totii eforturi pentru a ne adapta la cerintele transformarii pe care astrele ne ajuta sa o realizam, daca alegem asta. Intram acum intr-un interval de timp terestru favorabil evolutiei, prin acceptarea si realizarea schimbarii.

Luna Noua din semnul Fecioarei declanseaza un proces de materializare, rapida si foarte concreta, a unor rezultate generate de schimbarea (aparent “obligatorie”) propusa si sustinuta de colaborarea Uranus-Pluton. Aceasta faza de Luna Noua reprezinta un moment potrivit pentru actiuni noi, pentru planuri noi, pe care le putem realiza cu profit maxim. Dar este important sa actionam din inima; dupa analiza si decizie, sa completam motivatia cu bucuria realizarii si a implinirii.

In acelasi timp, continuam experienta pe care am trait-o la Solstitiul de vara sub influenta aceluiasi aspect de cuadratura Uranus-Pluton.
Acum insa, ceva bun si frumos, poate sa apara in acel sector de viata in care se suprapune pe harta natala a fiecaruia dintre noi ascendentul Lunii Noi – gradul 2,37 Fecioara. Poate sa nu vedem chiar imediat acest lucru, dar este posibil ca in perioada urmatoare, pana la Luna Plina de la sfarsitul lui septembrie, sa se manifeste producerea unui efect, materializarea unui rezultat care, vine ca o rasplata pentru efortul depus. Depinde insa cum asteapta fiecare dintre noi acest dar, cu incredere sau cu indoiala, cu bucurie sau cu disperare.

Contextul astral ne solicita la maxim planul mental.
Planeta Mercur  se afla langa Luna Noua si prin interactiunea sa cu opozitia Lilith-Nodul Nord ne stimuleaza sa ne reorganizam modul de a gandi si ne ajuta in acest sens cu o capacitate mai mare de a intelege rostul si sensul experientelor de viata.

Suntem acum in fata schimbarii efective de mentalitate, despre care am vorbit pe parcursul intregului an.
Este important sa facem ceea ce este de facut in “interior” pentru a rezolva problemele din “exterior”.
Este important sa devenim (daca nu am reusit inca) constienti de valoarea si puterea procesului propriu de gandire. In felul acesta dezvoltam creatia constienta si, valorificam la maxim propriul potential.

Gandul nostru genereaza realitatea proprie. Poate ca nu putem inca explica exact, concret, cum se produce acest fenomen. Dar cei care au experimentat, au vazut si au inteles.

Prin urmare, este important sa realizam schimbarea voluntara si constienta a modului de a gandi, pentru a elimina complet din viata noastra “creatia” rezultata din negativitate.
Altfel spus, este important sa practicam si sa dezvoltam interactiunea constienta cu energetica “lumii” interioare si exterioare. Iar cuadratura Uranus-Pluton ne va aduce fiecaruia experientele de viata necesare pentru a descoperi aceasta functie a intregului ce suntem fiecare, functia creativa si pentru a intelege cum sa o folosim in folosul tuturor.

In cursul derularii acestor experiente, este posibil sa apara tentatia de a ramane in vechiul tipar de gandire si astfel, sa refuzam alegerea potrivita, precum si realizarea schimbarii.
Semnul Fecioarei insa, ne transmite, prin faza de Luna Noua, imboldul precum si increderea de a face fata incercarii si de a depasi orice forma de limitare.

Cu aceeasi opozitie Lilith-Nodul Nord interactioneaza si planeta Neptun care, practic ne aduce provocarea, pe care, depasind-o, ne asumam noul potential, activat de faza de Luna Noua.
Practic, putem realiza o schimbare majora, prin depasirea unui moment de haos.
Este posibil, sa ne confruntam cu stare de confuzie, tocmai pentru a avea ocazia sa exersam recentrarea catre interior, catre mesajul sufletului. Astfel, avem posibilitatea de a folosi intuitia in mod concret si de a dezvolta noul mod de gandire - daca alegem asta.

Toate aceste experiente de viata ne ajuta sa recunoastem, sa acceptam si sa ne asumam propria capacitate de a crea realitatea. Acesta este un pas important in evolutia individuala dar si de grup.  Aceeasi opozitie Lilith - Nod Nord ne arata oportunitatea unui moment evolutiv comun; cumva, cu totii, impreuna, depasim si inchidem o “problema de rezolvat” colectiva – prin transformarea mentalitatii si prin deschiderea inimii, reusind astfel sa actionam  constructiv si, cu atitudinea potrivita.

Un mod de lucru cu energia Lunii Noi in semnul Fecioarei  

Acum ne aflam in fata Lunii Noi din semnul Fecioarei.
Vibratia energetica a semnului Fecioarei reprezinta gandirea, prin analiza si masura, metoda si organizarea, dar si serviciul, in cea mai profunda forma de manifestare.

Este un moment potrivit sa folosim influentele astrale pentru a ne dezvolta capacitatea de a analiza, a sintetiza si a asimila informatia, si, pentru a ne purifica si/sau perfectiona pe directia necesara.
Este timpul potrivit pentru a cauta raspunsuri, la anumite intrebari :

Pe ce directie s-a concentrat atentia mea?
Ce gandesc eu acum?
Si ce construieste gandul meu ?

Putem incerca sa interactionam cu energia Lunii Noi in semnul Fecioarei formuland un algoritm care sa reprezinte ceea ce dorim in acest moment si intentia de a atinge scopul ales, fiecare dupa cum simte, dar care sa armonizeze gandirea si comunicarea, ajutandu-ne sa ne largim viziunea asupra experientelor de viata . Acest lucru este potrivit sa se faca dupa momentul fazei de Luna Noua.

“Recunosc si depasesc limitele gandirii mele.
Orice este posibil.
Totul este bine. ”

Soarele ne plaseaza intr-un contact energetic cu zodia pe care o traverseaza si reactiveaza in interiorul nostru caracteristicile psihice si emotionale ale semnului zodiacal respectiv. 
Astfel ca putem folosi ideea de baza a algoritmului pe intreaga perioada in care Soarele strabate semnul Fecioarei, constienti fiind ca in acest inteval de timp terestru, putem dezvolta acele caracteristici simbolizate de aceasta zodie si de care avem noi insine nevoie pentru a ne realiza programul de viata.

Intram in faza de crestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: