Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 31 decembrie 2012

Despre anul 2013   Anul 2013 ne asteapta pe fiecare dintre noi cu bagheta magica potrivita si cu convingerea ca o vom folosi cu curaj si cu intelepciune.Am ajuns la finalul anului 2012, un an al transformarilor si, poate ca unii dintre noi ar spune ca, dupa surprizele din ultimii doi ani, nimic nu ne-ar mai surprinde. Si nici nu este nevoie sa ne lasam surprinsi; este mult mai sanatos sa fim informati si sa incercam sa  particularizam informatia adaptand-o la propriul program de viata. 
Este important sa descifram contextul astral si sa-i urmarim influentele la nivel personal, pentru ca in felul acesta devenim din ce in ce mai constienti de capacitatile si de rolul fiecaruia dintre noi in propria viata. Astfel, reusim sa sustinem armonia colectiva, atat de necesara procesului transformator prin care trece intreaga planeta, prin starea de bine a fiecaruia dintre noi.

Urmeaza un nou an, cu noi lectii.
Ce avem de invatat in 2013? Cautam raspunsuri la aceasta intrebare, pentru ca viata merge inainte in mod constructiv si ne ofera bucurii si impliniri in masura in care noi invatam ceea ce avem de invatat, fiecare si cu totii impreuna.
Mergem inainte cu bucurie maxima si redescoperim magia creatiei. 


Vara anului 2013 poate reprezenta un pasaj astral care ne deschide tuturor un nou capitol de viata : “Spiritualitatea practica”. Vom alege sau nu, sa folosim constient capacitatile noastre spirituale. 

Poate ca acesta este anul in care vom accepta si vom  intelege si astfel de idei care, apar si se materializeaza in afara cadrului sistemului actual de referinta al gandirii umane. Timpul ne conduce catre aceasta evolutie, natura urmandu-si cursul firesc de dezvoltare si invitandu-ne sa participam alaturi de planeta care ne gazduieste, la acest proces de maturizare colectiva. 
 
O prima privire de ansamblu asupra anului 2013, intr-un articol preluat de Ziarul Evenimentul :


Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bagheta voastra si de magia fiecarei minuni pe care o veti aduce in realitatea voastra.

Si intre timp, raspanditi-va Lumina.
La multi ani !

Niciun comentariu: