Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 10 decembrie 2012

Ce facem astazi ? – Planeta Mecur intra in semnul Sagetatorului ? 11 decembrie 2012






Planeta Mercur

   Maine, planeta Mercur paraseste semnul Scorpionului si intra in semnul Sagetatorului.  Astfel, influenta sa energetica preia caracteristicile semnului tranzitat, si in perioada urmatoare  tendinta de interiorizare se transforma intr-o deschidere catre mediul inconjurator.

Este posibil ca optimismul si generozitatea sa se manifeste mai usor, mai liber, si cu mai mult simt al umorului. Intuitia si imaginatia ne pot ajuta sa gasim solutiile potrivite.

Situatiile pe care le vom depasi ne vor solicita focalizarea atentiei pe scopul stabilit dar si largirea imaginii de ansamblu, iar lectiile de viata ne propun un mod de comunicare profund si responsabil, organizare, prudenta  si autodisciplina.

   Mercur realizeaza aceasta modificare de regim vibrational interactionand cu Neptun mai intai si apoi cu Uranus – octava sa superioara.
Cuadratura cu Neptun se formeaza la grad perfect chiar maine, deci inainte de faza de Luna noua din 13 decembrie si inainte de ziua portalului energetic din 12 decembrie. Cumva, astrele ne ajuta sa vedem mai clar ce nu se potriveste in logica noastra si, mai ales cum sa potrivim aceasta logica in  in imaginea de ansamblu a planului mental colectiv.

Mai ales ca acum suntem in ultimele zile ale ciclului curent al fazelor Lunii, cand orice forma de curatare si reorganizare se face mult mai usor, aceste influente astrale, ale colaborarii Mercur-Neptun ne ajuta sa eliberam mai usor tiparul mental care ne tine blocati intr-o experienta ce nu ne mai este de folos, si/sau tipare mentale care nu se mai potrivesc celui ce am devenit, intre timp. Tot acum, putem iesi din niste repere mentale care ne izoleaza de “ceilalti”, alaturi de care avem un anumit drum de parcurs.

Intre timp, Mercur construieste si trigonul cu Uranus, care se formeaza la grad perfect vineri, 14 decembrie.
Uranus tocmai isi reia mersul direct, chiar in ziua Lunii Noi.
Aceasta combinatie de influxuri astrale ne ajuta sa absorbim noua energie.

Uranus este planeta noului, pe care il aduce in atentia noastra prin caracteristicile semnului tranzitat si prin colaborarile astrale. Prin urmare, acum ne va ajuta sa absorbim lumina noului portal si sa-i patrundem sensul,  intelesul sau, macar sa-i percepem vibratia. Suntem in stare acum sa intelegm mult mai mult si mult mai multe intelesuri ale experientelor noastre de viata. Gandul nostru primeste un impuls care-i amplifica puterea si impactul asupra realitatii.

Este important, in aceste zile, sa depasim orice stare de conflict interior si exterior, (macar sa amanam orice controversa si disputa) si sa ne plasam in cea mai frumoasa stare interioara pe care o putem construi.

Prin urmare, pana joi la Luna Noua, avem cateva zile de eficacitate maxima in procesul de curatare energetica.
Este important sa alegem sa intram in fluxul energetic care, va lucra prin noi, dupa cum il lasam liber de orice constrangere mentala.
Urmariti firul gandurilor, alegeti si opriti ideile frumoase si, veti vedea cum se imbraca cu alte ganduri noi, originale.
Alegeti si respectati exprimarea libera si sincera, care scoate la suprafata orice nelamurire interioara si care face loc pentru raspunsurile necesare.

Primiti si raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: