Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 19 decembrie 2012

Solstitiul de iarna – 21.12.2012.







   Vineri  21 decembrie, este solstitiul de iarna, cand Soarele va intra in semnul Capricornului, la ora 13:11, ora Romaniei. Aceasta este cea mai scurta zi din an insotita de cea mai lunga noapte.  Acest moment reprezinta de fapt, momentul de final si inceput de  an. Acesta este ritmul firesc al naturii, iar tema solstitiului de iarna ne arata potentialul energetic al anului urmator.

In acest an insa, se suprapun finalurile de cicluri cosmice, astfel ca acest moment de solstitiu marcheaza si incheierea unui Mare Ciclu Cosmic, un ciclu in care sistemul nostru solar a realizat o miscare completa de revolutie in jurul centrului galaxiei si care se intinde pe o perioada de 25.920 de ani.

Daca acceptam constructia energetica a lumii, atunci intelegem ca fiecare clipa ne ofera un anume potential energetic. Iar solstitiul de iarna ne-a adus intotdeauna o energie noua si, de fiecare data si noi cai de manifestare a acestor energii. De data aceasta influxurile astrale sunt mult mai puternice, datorita alinierii pe directia Pamantului a Soarelui nostru cu Soarele central al galaxiei.

Daca acceptam ideea evolutiei noastre spirituale, atunci, intelegem ca reinceperea unui astfel de ciclu cosmic, de o asemenea durata, presupune un salt evolutiv important.
Prin urmare, harta astrala a momentului de solstitiu ar putea sa ne ofere indicii cu privire la acest salt evolutiv – ce potential aduce si in ce conditii poate fi realizat.
Nu avem marturii scrise cu privire la modul in care s-au derulat alta data aceste inchideri si deschideri de cicluri cosmice suprapuse. Suntem contemporani cu un eveniment cosmic extraordinar si avem minunata ocazie de a experimenta un salt evolutiv comun, in grup, in masa – avand in vedere ca intreaga populatie a planetei traieste aceasta experienta, acum.

Ne-am pregatit pentru acest moment, constient si inconstient. Inca de anul trecut “negociem” cu noi insine precum si cu cei din viata noastra, schimbarile pe care le-am facut si pe care le mai facem, acum. In fiecare clipa lucram pentru acest moment de hotar energetic si, fiecare clipa aduce, prin starea traita, o schimbare, care, ne poate ridica si mai mult. Si cu cat mai mult ne ridicam prin efortul pregatitor, cu atat mai usor ne va fi sa facem saltul.

Pe directia alinierii Soarelui nostru cu Soarele central galactic, primim o energie care ne orienteaza catre aspectul nostru spiritual, cumva, ca si cum ne-am reintalni cu noi insine, de parca dintr-o data am pasit in lumina si totul s-a vazut mai clar. Aceasta reorientare a atentiei noastre catre noi, ar trebui sa ne ajute sa ne redescoperim sufletul si sa reintram in contact cu el. Acest lucru ne-ar ajuta sa redescoperim si celelalte suflete, din jurul nostru, si sa restabilim o interactiune cu ceilalti, de la suflet la suflet. Chiar in aceste zile este posibil sa fi trecut prin situatii care sa va ofere o alta perspectiva asupra voastra dar si asupa modului in care ati colaborat cu cei din jur, precum si asupra disponibilitatii de a va implica prin gesturi simple, obisnuite, in curgerea evenimentelor.
Aceasta reconectare spirituala se realizeaza printr-o schimbare a personalitatii, ca un fel de resetare a parametrilor omului, dupa cum suntem fiecare, dar si impreuna.
Este important sa depasim rapid starea de confuzie, sau poate de neincredere, momentul surpriza. Sa ne observam si, sa ne ascultam indemnul interior si, astfel ne mobilizam indiferent de situatia cu care ne confruntam.

Transformarea care se produce, la nivel de principiu de viata si de concept, odata cu si prin acest salt evolutiv, se refera la un inteles nou al valorilor, un inteles nou al lucrurilor importante pentru noi si in viata noastra, simultan cu desprinderea si detasarea de ceea ce nu ne mai este de folos si care, nu mai reprezinta “valoarea” acum.
Efortul personal presupune acceptarea si realizarea unui model nou de gandire care sa iasa din limitarile teoretice si sa experimenteze cu curaj. De asemenea efortul personal presupune trairea compasiunii, pe care sa o dezvoltam in iubirea “pur si simplu” – fara asteptari, deci fara conditii si fara moneda de schimb.

Efortul colectiv consta in atitudinea ferma si actiunea hotarata dar in echilibru, constient si responsabil.
Daca reusim sa ne mobilizam in lectia personala, atunci efortul colectiv va curge firesc si se va integra in derularea experientelor. Pur si simplu ne conectam la un alt mod de a functiona.
Suntem pregatiti si suntem ajutati.
Contextul astral ne sustine si ne transmite curajul si entuziasmul pionieratului, intr-un demers de reorganizare si restructurare individuala si de masa, la nivelul sociatatii.
Valul ne poarta departe si forta curentului este mai mare decat o putem noi cuprinde cu logica noastra, acum.

Astfel ca, este important sa renuntam la orice forma de negativitate si sa fim constienti ca fluxul energetic amplifica si materializeaza ceea ce gaseste in noi.
Sa ramanem in linistea mintii. Sa oprim forfota mentala si sa lasam intuitia sa ne ghideze, cu incredere.
Unii asteapta sfarsitul lumii. Altii asteapta o noua lume. Iar altii nu asteapta nimic.
Primim ceea ce cerem (constient sau inconstient) deci, fiecare primeste ce asteapta.
Sa fim recunoscatori si sa ne bucuram ca suntem martorii acestui moment, pe care-l vom intelege fiecare cand va fi timpul potrivit.

Intre timp, primiti si raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: