Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 17 iunie 2013

Ce facem astazi ? Solstitul de vara 2013.





   Ce facem astazi si … cum interactionam cu influentele astrale ?
   Cum traim si binecuvantarea si provocarea simultan ?

Mintea noastra se antreneaza de ceva vreme sa le priveasca in aceeasi lumina.
Cum reusim asta ?
Nu ne mai intrebam daca reusim, pentru ca experienta curge catre noi si o traim, vrem nu vrem acumulam intelepciune, dar daca si cum o folosim e alegerea fiecaruia. Iar solutiile si caile catre solutiile potrivite apar mai clar dupa ce alegem directia.

Avem in fata saptamana solstitiului de vara urmat la doua zile de faza de Luna Plina (duminica 23 iunie, in semnul Capricornului). Iar cerul ne ofera binecuvantarea conjunctiei Soare –Jupiter in semnul Gemenilor si mai apoi colaborarea pe semne de apa a Soarelui cu trigonul Saturn-Neptun; dar simultan ne incearca prin schimbarile cu care fiecare dintre noi negociaza dupa cum isi asculta sau nu inima. 

Dupa Luna Plina, Soarele va interactiona si el, din nou, cu vestita cuadratura Uranus-Pluton dupa ce in ultimele doua saptamani ne-au atras in diferite situatii provocatoare Mercur si Venus. Daca la sfarsitul lui martie cand am fost fata in fata cu “noul” l-am privit, l-am acceptat si am inceput sa-l prelucram in experientele de viata, acum ne va fi mai usor sa renuntam la ceea ce este de lasat in urma. Altfel, acum vom facem un efort suplimentar, de deschidere mentala si afectiva catre altceva sau catre altfel iar dupa Luna Plina vom interactiona direct cu noua scena si/sau cu noile conditii de derulare ale experientelor noastre de viata.

Ne intrebam adesea “Cum sa lasi in urma?” … pare o lozinca desprinderea asta de trecut, mai ales pe masura ce este folosita foarte mult in aceste timpuri. Auzim acest indemn din multe directii, pentru ca este vremea lasatului in urma.
A lasa in urma nu inseamna a uita, cu toate ca dupa vindecare intervine si uitarea intr-o anumita masura.
A lasa in urma inseamna a ierta.
Si orice emotie perturbatoare in legatura cu un anumit aspect din trecut ne arata ca nu am iertat – fie pe altii, fie pe noi insine, fie experienta in sine. Exista teorii si practici ale iertarii, fiecare are de unde alege ce si cum sa foloseasca pentru a se vindeca – pentru ca acesta este unul din efectele iertarii, propria vindecare.

Dar dupa ce citim toata teoria si dupa ce facem toate ritualurile alese, ajungem in fata propriului adevar – iubesc sau nu iubesc subiectul iertarii ?

E simplu sa facem o comparatie intre diferite experiente ale iertarii pe care le-am trait, fiecare.
Cum am iertat pe diferite directii, in functie de cum am iubit subiectul iertarii ?
Cum ne-am vindecat de fiecare data ? In fiecare caz?

A lasa in urma, o experienta care sa reprezinte o acumulare si pe care sa te sprijini la nevoie, inseamna si sa ierti tot ce este de iertat, iubind subiectul iertarii, inclusiv pe tine insuti.
Teorie multa si cu iubirea asta, astfel ca doar practica ne salveaza.
Inainte de a combate teoria, incercati practica :)
Este mai usor sa iubesti sufletul omului.
Si astfel este mai usor sa ierti omul.
Este o lectie cu termen “permanent” care isi schimba continuu si subiectul si bibliografia, astfel ca, nu va asteptati ca, daca ati trecut cu brio o data, ati eliminat-o din programul vostru. Si nu va lasati pacaliti de ideea ca sunteti restanti fata de altii care au promovat. Promovarile sunt doar pe faze. Examenul final se da in ultima secunda.

   Solstitiul de vara deschide o noua etapa in evolutia noastra, care incepe cumva in forta, dintr-un punct de maxim energetic, din care plantam intentiile noastre constiente si inconstiente.

Iar procesul de materializare curge mult mai rapid, astfel ca este important sa incepem o noua etapa cu alegerile facute pentru a lasa Universul sa potrivesca totul mult mai usor – pentru noi mai usor, pentru El este doar ceea ce are de facut, pur si simplu.

Prin urmare, alegeti experientele si alegeti starea cu care vreti sa traiti experientele alese.


   Va invitam sa cititi analiza saptamanii, 

in articolul preluat de Revista Avantaje.

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: