Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 6 august 2013

Reorganizare blog - Despre astrologie




Blogul Astro Mercur este in reorganizare.

Ne pregatim pentru un mod nou de lucru cu energiile si, la momentul potrivit o sa va invitam sa va alaturati noua.
                  
Unele pagini ale blogului vor deveni postari, iar completarile ulterioare se vor face prin postari etichetate la fel ca pagina initiala.
Astfel, pagina “Despre astrogie” si toate completarile ulterioare se vor regasi cu eticheta “despre astrologie”.

   Despre astrologie

Astrologia este considerata o stiinta de frontiera, mentala, cu o mare aplicabilitate practica, adaptata personalitatii unice a fiecarui individ. Este un instrument valoros pe care il putem folosi in procesul cunoasterii de sine.

Adevarata informatie astrologica se dezvaluie daca ne plasam pe un nivel de analiza integrator, holistic.
Punctul de vedere holistic al astrologiei se refera la individ in primul rand si mai putin la evenimentele din viata sa, pentru a dezvolta si a valorifica potentialul individual in cadrul propriului program de viata. Astfel individul isi atinge scopul si reuseste in ceea ce si-a propus, depasind evenimentele, indiferent care sunt acestea.

Utilizarea corecta a informatiei astrologice, nu ne conduce catre un viitor predestinat, ci ne ajuta sa ne construim “predestinarea” in forma cea mai potrivita pentru care suntem pregatiti. Astfel, folosind constructiv Liberul Arbitru, pe baza informatiilor oferite de astrograma natala, transformam zestrea astrala dobandita la nastere in sensul valorificarii propriului potential.

In toata cunoasterea (stiintifica si ezoterica) demonstrata si nedemonstrata, singurul lucru palpabil, concret, pentru fiecare dintre noi, il reprezinta schimbarea pe care o realizam cu si prin noi insine. Astfel schimbarea realizata, ca experienta traita, este un argument concret in sprijinul teoriei astrologice care, devine astfel un adevarat ghid in procesul transformarii personalitatii umane. (Ghidul Bolnavului Sanatos - partea a doua, Schimbarea).

Elementele care tin de astrologia sociala, pe care le regasim in majoritatea ziarelor si pe care le auzim in cadrul programelor radio-tv, sunt foarte generale si nu pot oferi directii clare, individuale, care sa ne ajute in procesul decizional. Ele ne ofera doar o idee asupra tendintelor posibil de manifestat in perioada respectiva.
 
Forma tehnicizata de interpretare, nu poate fi decat o orientare generala a cititorului. Astrograma contine informatie structurata pe niveluri vibratorii diferite. Rolul "interpretului uman" este sa asculte mesajul intuitiv, riguros destinat fiecarui om, si sa-l transmita, in mod potrivit, celui pregatit sa-l primeasca.
Impletind calculul matematic, astronomic, cu intuitia si psihologia, analiza astrologica individualizata, conduce catre cauzalitatea evenimentelor si fenomenelor din viata noastra, invitandu-ne la o autodepasire permanenta a asa-ziselor "limite" proprii.

Viitorul se naste in fiecare clipa
si arata asa cum il construiesti tu,
dupa cum ALEGI
sa folosesti instrumentele de lucru.


Au spus despre astrologie : 

„Stimate cititor, astrologia este una dintre cele mai vechi ştiinţe, păstrată la mare preţuire de către cei vechi, dar Înţelepţi şi Măriţi. Pe vremuri, nici un prinţ n-ar fi făcut război sau pace, şi nici un general n-ar fi purces la luptă, pe scurt, nici o acţiune importantă nu ar fi avut loc fără să fie consultat mai înainte un astrolog”. - Benjamin Franklin

"Nu trebuie sa ne  multumim sa studiem zodiacul in mod abstract, teoretic, ci sa incercam sa-l regasim si sa-l interpretam in toate manifestarile existentei. Numai astfel astrologia capata viata si devine cu adevarat folositoare. Zodiacul este o carte de o bogatie si o profunzime extraordinare, el cuprinde toate misterele vietii. Multiplele combinatii, pe care le formeaza neincetat semnele si planetele, sunt tot atatea fire care se tes. Zi dupa zi, ele formeaza panza vietii." - Omraam Michael Aivanhov.

 „Cosmosul e un imens trup viu, din care noi suntem parte tăcută. Soarele este inima lui măreaţă, al cărei tremur ne aleargă prin cele mai mărunte dintre vene. Luna este marele nerv central prin care pururea fremătăm. ... e o putere vitală, desigur, unduind prin noi tot timpul” - D. H. Lawrence 
 
„Astrologia îşi poate asigura recunoaşterea din partea psihologiei, fără restricţii pentru totdeauna, fiindcă astrologia reprezintă însumarea tuturor cunoştinţelor psihologice din antichitate”. - C.G. Jung 

”Astrologia este o ştiinţă în sine, care ne iluminează. Graţie ei am învăţat multe lucruri şi îi datorez mult ... astrologia este un fel de elixir pentru umanitate” - Albert Einstein (1879-1955) 

“Stelele din cer cântă o muzică pentru care trebuie să ai urechi ca s-o auzi”
Pitagora (570-480 î.C)


Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !


Niciun comentariu: