Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 20 august 2013

Luna Plina in semnul Varsatorului – 21 august 2013.

Ne intalnim din nou cu Luna Plina in semnul Varsatorului, miercuri 21 august 2013, ora 04:44. Faza de Luna Plina a ciclului lunar anterior s-a format pe primul grad al semnului Varsatorului, iar acum, Luna Plina ne saluta de pe gradul 29 al aceluias semn.

Traim punctul de maxim al ciclului lunar de doua ori consecutiv in semnul deschideii maxime catre viitor.
Stiu ca am repetat cuvantul maxim :)
Poate ca unii dintre noi chiar simt aceasta stare, de “extensie” din toate incheieturile noastre energetice. Daca nu ne impotrivim, fluxurilor care ne poarta gandul, putem vedea si putem percepe multe lucruri.

De aceasta data Soarele si Luna (in opozitie in faza de Luna Plina) nu fac alte aspecte ( in afara de faptul ca Luna construieste conjuntia cu planeta Neptun si Mercur constrieste conjunctia cu Soarele).
Cumva, lupta interioara se poate transforma intr-o negociere profitabila ambelor parti – mesajul sufletului devine mult mai clar si mai puternic iar mintea omului cauta intelesul emotional al experientelor.


Acolo unde se aseaza Luna Plina  pe harta natala a fiecaruia dintre noi, gasim un inteles nou al trairilor noastre, legate de domeniul de viata respectiv. Si, am putea intelege cum functioneaza acest mecanism al codificarii-decodificarii emotionale a sentimentelor noastre.

Daca privim inlantuirea ciclurilor lunare, pe fondul astral conturat pe termen lung, putem observa ca s-au creat pe parcursul anului si mai ales al verii, conditiile potrivite pentru ca noi sa realizam o dezvoltare spirituala tocmai prin descifrarea si asumarea abilitatilor noastre spirituale, pe care stiinta isi face deocamdata curaj, sa le denumeasca  “calitati parapsihice”.

De data aceasta, Luna Plina ne arata directia pe care facem transformarea prin care devenim constienti de aceste “calitati” care exista in fiecare dintre noi. Situatiile pe care le traversam au rolul de a ne ajuta sa intelegem in ce punct ne aflam, in cadrul acestui proces de transformare, precum si incotro ar fi potrivit sa ne orientam efortul.

Planetele personale construiesc opozitii care se vor perfecta la cateva zile dupa Luna Plina : Mercur cu Neptun si Venus cu Uranus, iar Marte nu construieste aspecte in harta Lunii Pline.
Avem ocazia de a vedea rezultatele efortului personal de modelare a personalitatii noastre.
Fie ca am facut constient sau nu acest efort, acum ne putem intalni cu rezultatul care ne arata in ce masura am acceptat schimbarea. Si, este important modul in care adaptam atitudinea in fata rezultatului propriu.
Pentru ca orice rezultat reprezinta o rampa de lansare catre alte rezultate, catre o alta etapa de materializare.

Ascendentul temei Lunii Pline mediaza opozitia pe care o formeaza planeta Venus cu planeta Uranus si, se afla in aspect de cuadratura cu Saturn (care construieste conjunctia cu Nodul Nord, ce se va realiza la grad perfect pe 17 septembrie).
Intram intr-un interval de timp (asa cum inca percepem noi timpul) in care este posibil sa simtim o nevoie interioara care ne orienteaza catre “a porni in cautarea sensului”  - fie ca e vorba despre sensul unei experiente, al unei relatii, al unei situatii cu care ne confruntam, sau chiar de sensul propriei existente.

Pe fondul desprinderii din opozitia cu Pluton, planeta Jupiter construieste aspectul de cuadratura cu planeta Uranus, chiar in ziua Lunii Pline, pe 21 august. Si in acelasi timp Jupiter construieste un trigon cu Chiron.
Functia spirituala a constructiei ce suntem fiecare dintre noi, poate atinge un nivel care sa deschida usa potrivita, daca o lasam. Ce alegem ? pasim sau nu pasim dincolo de ea ? lasam sau nu lasam in urma experientele care nu mai duc nicaieri ? avem sau nu avem curajul sa recunoastem acele experiente care nu ne mai ajuta? Alegem sau nu alegem implicarea constienta in propriile  materializari ?
Intrebarile sunt multe … poate ar fi potrivit sa ne oprim asupra celor care ne definesc intentiile.

Reluam modul de lucru cu energia Lunii Pline in semnul Varsatorului :

Un mod de lucru cu energia Lunii Pline in semnul Varsatorului

Energia Lunii Pline in semnul Varsatorului ne poate ajuta sa ne dezvoltam capacitatea de exprimare libera, de deschidere a spiritului, ne poate ajuta sa intelegem rolul si importanta manifestarii libere in armonie cu ceilalti si cu mediul inconjurator.

Se elibereaza acele emotii care ne tin blocati in starea de izolare, in starea de respingere a iubirii, ca urmare a derularii unor experiente prin care nu am reusit sa stabilim contactele potrivite cu cei din jurul nostru. Apoi ne focalizam atentia pe o reprezentare simbolica a interactiunii noastre cu propria realitate, avand intelegerea ca generozitatea si cunoasterea adevarului prin propriile trairi  genereaza experienta necesara cresterii de sine precum si a impartasirii acestei evolutii personale.
Realizam aceasta concentrare a atentiei, atat in momentul in care lucram energetic in faza de Luna Plina, precum si in toata perioada de descrestere a Lunii, care urmeaza pana la faza de Luna Noua.

Prin exercitiu, putem dezvolta o capacitate de concentrare cu care sa actionam simultan asupra tuturor legaturilor energetice pe orice directie spatio-temporala.
Testul final al acestui exercitiu este modul in care simtim iubirea, pe orice directie (fata de orice si fata de oricine).

Intram in faza de descrestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: