Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 25 august 2014

Ce facem astazi ? Traversam timpul Fecioarei

Ca sa poti fi cine esti, desprinde-te de cine ai fost.

 Traversam timpul Fecioarei.
Soarele a intrat in semnul Fecioarei sambata, 23 august, iar astazi la ora 17:14 se formeaza faza de Luna Noua la gradul 2 in semnul Fecioarei.

Timpul Fecioarei este foarte potrivit pentru analiza si sinteza, mai ales ca acum Luna Noua deschide un ciclu care ne provoaca sa depasim barierele vizibile ale lumii concrete.

Faza de Luna Noua de astazi este foarte interesant conturata energetic.
Avem indicii clare de amplificare a interesului pentru activitati si aspecte spirituale si, in acelasi timp, viata practica, obisnuita, cotidiana se afla intr-un punct de relansare.  
Este posibil ca unii dintre noi sa simta o nevoie de a palpa impalpabilul, de a descifra indescifrabilul.

Planul mental este bine sustinut si se creeaza conditii pentru “asezarea ideilor”, pentru a organiza informatia in concluzii care sa ne ajute sa ne relansam intr-o etapa noua de crestere.

Avem aceasta ocazie in fiecare ciclu al fazelor Lunii.
Acum insa suntem la un inceput de ciclu planetar Marte-Saturn. Pentru ca astazi,  dupa Luna Noua se formeaza la grad perfect conjunctia planetelor Marte si Saturn, in semnul Scorpionului. In plus, aceasta influenta planetara colaboreaza constructiv cu influentele pe care le aduc in schema energetica Mercur si Pluton.

Prin urmare preluam astazi o energie a inceputului pe care este posibil sa ni se para ca nu o putem descifra pana la capat. Exista imboldul si dorinta de actiune, dar exista si limitarea aparenta care nu ne opreste ci ne ajuta sa ne orientam actiunea in directia optima pentru fiecare.
Este important sa depasim nivelul pe care ne simtim constransi, sa-i dam un alt inteles si sa-l folosim ca punct de pornire mai departe.
Energia saturniana ne structureaza, pe noi si experientele noastre, intotdeauna in forma optima pentru noi, in fiecare moment. Forma optima rezulta din modul in care acceptam lectile precum si din modul in care acceptam (alegem) implicarea noastra in lectia curenta. 

Astfel ca, ajungem din nou la starea interioara.
Avem zilele acestea rabdarea si tenacitatea de a lucra constructiv la transformarea starilor noastre interioare. Si pentru ca avem aceasta sustinere energetica, vor apare si situatiile in care sa facem acest tip de efort.
Folosim astfel, acest moment de inceput, prin alegerea transformarii – ceea ce presupune ca am ales deja schimbarea.

Lucram la schimbarile din viata noastra deja, pe fondul cuadraturii Uranus-Pluton.
Acest aspect planetar ne mai ofera doua momente de formare la grad perfect (decembrie 2014 si martie 2015) dupa care ne elibereaza din stransoare si noi vom construi in continuare rezultatul schimbarii pe care o configuram acum.
Reazlizarea schimbarilor in planul fizic, al realitatii proprii fiecaruia dintre noi, presupune acceptarea si trairea transformarii interioare, transformare din care se nasc intentiile noastre, care vor modela potentialul disponibil.

Suntem intre cicluri planetare si in astfel de momente pare potrivit a lasa in urma intentii si experiente care nu ni se mai potrivesc si a alege directiile de mers mai departe, acum.

A lasa in urma nu inseamna a ne rupe, a lasa cu disperare, cu dezamagire sau suparare.
De fapt nu las in urma nimic, efectiv, ci las pe fiecare pe drumul propriu, in ritmul propriu, fara sa inchid usile ci cu intelepciunea ca accept varianta cea mai buna pentru toata lumea.
Astfel pot lasa usa deschisa, pentru ca sunt puternic eu cu mine pe drumul meu si pentru ca iubesc si astfel, nimic nu ma opreste in nici un fel, daca nu ma las oprit.
Iar in zilele urmatoare vom avea ocazia sa ne testam capacitatea de “a lasa cu drag in urma”, experiente, relatii, oameni, subiecte in legatura cu modul in care simtim si exprimam sentimente.

Pare usor de zis, dar, de fapt lucram nonstop si continuu la “a lasa in urma”, toata viata, ceea ce nu inseamna ca nu reluam experientele, cu aceiasi oameni, sau cu altii, pentru ca traim un proces continuu de devenire.

Avem in fata potentialul unei resetari si a unei reorganizari a scopurilor si intentiilor noastre.
Fie ca folosim constient sau nu acest potential, din el se naste ceea ce vom experimenta in continuare.

Influentele acestui ciclu planetar (Marte-Saturn) se manifesta de regula intr-un mod foarte palpabil, cu efecte vizibile, ceea ce ne poate fi de folos in orientarea noastra. Conjunctia anterioara a fost la gradul 24 in semnul Balantei pe 15 august 2012 iar opozitia pe 1-2 mai 2013 la 8 grade pe axa Taur-Scorpion.
Daca puteti face niste conexiuni, formulati niste concluzii si inchideti ciclul curent, pentru a incepe unul nou fara bagaje suplimentare.
 
Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !
Va invitam in comunitatea Astro Mercur (grup de lucru (on-line) cu influentele astrale

Niciun comentariu: