Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 3 mai 2015

Ce facem astazi ? folosim Luna Plina
 Faza de Luna Plina de luni 4 mai,  cu Luna in Scorpion, gradul 14, ora 06:43, ar putea declansa un proces de sondare a subconstientului si de extragere a unor lucruri incomode care ar fi potrivit de constientizat si de lasat in urma. Trairile interioare ar putea fi foarte intense, rascolitoare.
Ar putea iesi la suprafata lucruri pe care le-am indesat adanc in sufletul nostru si la care ar fi potrivit sa ne uitam, acum. Putem descifra mai mult.

Saptamana viitoare ar putea fi foarte intensa la nivelul emotiilor care se nasc din trairea ambitiilor noastre.
In acelasi timp este posibil sa avem un indiciu asupra unui rezultat personal, pentru care am muncit si am facut mai ales un efort de transformare. Am ajuns sa facem efortul, pe nivelul maxim pe care il putem derula, acum.
Si asumarea acestui efort ne ofera acces la un potential de crestere extraordinar.

Avem oportunitatea si avem puterea de a face acest efort de transformare personala.
Alegerea de a face efortul declanseaza forta de regenerare necesara fiecaruia.

Starea de spirit de la Luna Plina ne arata si mai clar nevoia de a ne elibera de sub presiunea exterioara, pe care o pun ceilalti asupra noastra. Acest lucru ar insemna ca se manifesta presiunea mai puternic, sau poate ca doar o simtim noi mai intens,  tocmai pentru a gasi forta si determinarea de a face o schimbare.

Pana la solstitiul de vara exersam din nou iesirea din tipare mentale, prin observare, constientizare si transformarea modului de a gandi.
O prima etapa o derulam pana la faza de Luna Noua de pe 18 mai, cand incheiem ciclul fazelor Lunii pe care l-am inceput la Luna Noua din semnul Berbecului.
Avem acum ocazia sa ne confruntam cu limitele pe care le mai avem, sa le observam-descifram intr-o noua lumina si intr-un nou inteles. Este posibil sa traversam situatii care sa ne ofere experienta dezamagirii, a deceptiei, dupa care sa intram in zona de judecare a experientei si a participantilor la lectie.

Este important sa oprim “gandirea mecanica” si sa iesim din dialogul care se deruleaza pe pilot automat.
“Dezamagirea” este doar un punct de vedere.
Dar este ingredientul care provoaca catre deschiderea mintii, catre largirea viziunii care accepta mai multe puncte de vedere.
Si astfel iesim dintr-un tipar mental.
Sau, iesim dintr-un anumit nivel al tiparului mental, urmand ca prin experienta dobandita sa recunoastem ulterior nivelul urmator, de care ne vom elibera intr-un alt moment de constientizare asumata.

Pana la solstitiul de vara avem ocazia sa ridicam comunicarea si interactiunea pe un nivel mai inalt, care este nivelul “urmator” in mod particular pentru fiecare dintre noi, nivelul de focalizare si de constientizare a puterii gandului.
Este important sa fim disponibili si sa ne asumam efortul.
Si este important sa nu facem comparatii – fiecare cu efortul propriu potrivit, pentru nivelul optim pe care il acceseaza acum.

Intram in faza de descrestere a Lunii pana la Luna Noua, care se va forma luni 18 mai, ora 07:14, pe gradul 27 in semnul Taur. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta nu este un slogan ci un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Spor si succes !

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site-ul Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea. (grup on-line de dezvoltare personala)


Niciun comentariu: