Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 10 ianuarie 2016

Ce facem astazi ? 10 ianuarie 2016

 Sa va fie de bine Luna Noua in Capricorn :)
Primiti tot potentialul si aveti curajul sa-l materializati.
Ne vedem maine, la atelierul dedicat noului an si ciclului curent al fazelor Lunii, conform confirmarilor :) ... nu se mai fac inscrieri pentru acest atelier.
Cumva, intr-o logica a ritmurilor cosmice aceasta faza de Luna Noua ar putea reprezenta lansarea in noul ciclu anual, adevaratul start in noul ciclu anual.

Avem la dispozitie un potential foarte creativ, de constructie si de reconstructie unde este cazul. Dar, chiar daca reconstruim, eu va indemn sa priviti situatia ca pe o constructie „de la capat” - nu de la zero, pentru ca toata experienta dobandita deja, ne plaseaza acum, pe un nivel de „inceput”, nu de „zero”. Felul in care asezam gandurile acestea ne ajuta sau ne incurca, dupa cum le organizam.

Putem considera ca, influentele astrala functioneaza foarte intens in doua directii majore :
-Revarsarea potentialului, cu o cerinta puternica de „aliniere”-preluare-incarcare energetica la/cu acest potential.
-Provocarea de a refuza potentialul.

Din acest motiv este important sa nu respingem gandurile-ideile, propunerile, care pot fi totusi adevarate oportunitati, chiar daca acum nu se vad astfel.

Perioada este foarte potrivita constientizarilor, intelesurilor profunde insotite de anumite trairi interioare care, ne orienteaza pe anumite directii. Nu este neaparat necesar sa luam si decizii acum. Le putem lua la nivel personal, interior, stiind ca sunt supuse observarii si actualizarii, pe durata acestui ciclu al afzelor Lunii, fara sa le si declaram public.
Daca nu aveti incotro si chiar „trebuie” sa faceti alegeri importante, observati cu atentie situatia si, cereti si folositi indrumarea, eventual negociati un interval de proba, de observare – in functie si de subiectul in discutie.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii, pana la Luna Plina care se va forma pe 24 ianuarie, cu Luna in semnul Leului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !


 Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea proprie. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: