Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 29 ianuarie 2016

Ce facem astazi ? 29-31 ianuarie 2016Poate aveti timp sa va observati in seara aceasta gandurile, precum si tendinta de a va uita intr-o directie anume – sau poate de a respinge ideea de a va uita.
Este posibil ca si azi si ieri sa fi primit semnale „subliminale” :) sau poate chiar evidente.
Aveti curaj sa va lansati intr-o alegere, a voastra.
Daca nu aveti astfel de preocupari, cereti un semn la noapte.
Daca le aveti, potriviti-le intr-o schema, eventual fara prea multe detalii, pe care sa o materializati in continuare. Clarificati motivatia si scopul si transmiteti in baia energetica ce ati ales, dupa care „stiti” ca energia se reorganizeaza dupa cum este potrivit ca sa materializati rezultatul optim pentru voi acum – dar in fundal este alegerea voastra up-gradabila :)

Este foarte posibil sa va plimbati intre variantele posibile, sau intre variantele da-nu.
Baleiajul este normal pentru ca noi suntem in punctul in care alegem sa ne implicam sau nu, in ceea ce este de facut acum. Deci, apare efortul de ascultare din interior. Din afara vine si „ispita” de a nu alege, sau de a alege altceva. Dar si semnalul din interior este foarte puternic.

Este important sa facem pauza de gandire, in care nu etichetam nici un gand, nic o idee sau informatie ... le lasam sa pluteasca cu drepturi egale :)
Si vom simti indemnul ... negandit, senzatia aceea ca stii, insotita de ceva bun-placut in interior – cald, bucurie, entuziasmul mobilizator si eliberator, fara nici o nevoie sau argumentare, fara lupta si competitie.

Ocoliti capcana „nu stiu” ... cand ganditi „nu stiu”, generati situatia in care n-o sa stiti.
Cand stiu ca stiu, generez raspunsul pe care il voi sti pur si simplu, dintr-o data.
Ne oferim putina liniste si ne amintim ca acolo in interior „stim”.
Deci, stiu ca stiu ... este starea in care intru si las lucrurile sa se desfasoare, ajutandu-le cand mi se ofera ocazia.

Dar, mai ales cand avem de luat decizii, este important sa alegem mai intai „ceva” si apoi sa cerem indrumare ca sa intelegem cum am ales – pentru noi sau pentru altii.
Daca intreb direct „ce sa aleg?” este posibil sa nu-mi raspunda nimeni, nimic, daca nu recunosc macar ce simt in legatura cu (posibila) mea alegere.

Acum este vorba despre actul alegerii in sensul de implicare ... nu doar aleg si, mai vad eu ce fac.
Este important sa simt ca ma apuc de treaba :)  daca am unda verde.
Curaj maxim :)

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la Luna Noua care se va forma pe 8 februarie, in semnul Varsatorului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.


Spor si succes !

 Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea proprie. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: