Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 6 februarie 2016

Ce facem astazi ? 6-8 februarie 2016

Mai avem doua zile din ciclul curent al fazelor Lunii pe care le putem folosi din plin – chiar daca va uitati cu ochii larg deschisi si inima plina de speranta catre Luna Noua care se formeaza luni 8 februarie  in semnul Varsatorului.
Inca ne mai pregatim pentru noul inceput care urmeaza.

Daca in acest ciclu s-au produs rasturnari de situatie, rupturi, eventual finaluri neasteptate, acestea ar putea reprezenta un mod transant prin care Universul va arata ca energia voastra se „risipea”.
Finalizam un ciclu in care ne-am recunoscut adevaratul potential (adevarata valoare a intregului ce suntem, sub toate aspectele pe care le putem identifica acum) si incepem un ciclu nou prin care ducem valorificarea potentialului la un nivel nou de constienta.

Acest exercitiu de reevaluare a pozitiei in fluxul energetic, in momentul „acum”, experimentat cu energia de tip Lilith, s-a derulat pe nivelul cel mai intens in acest ciclu, pe care il incheiem acum, deci in ciclul Lunii Noi din 10 ianuarie care, ne-a adus acel potential creativ prin care noi am avut ocazia sa functionam in mod creativ la un nivel constient mai inalt. Practic am ridicat capacitatea de creatie in manifestare, pe „nivelul urmator”, pornind de propria „valoare”, in sensul de recunoastere a valorii intregului, a constructiei energetice pe care o folosim si pe care o reprezentam, fiecare..

Datorita implicarii energiei de tip „Lilith” ne-am intalnit si cu potentialul dar si cu provocarea de a nu folosi potentialul – de a-l refuza sau de a-l risipi folosindu-l nepotrivit.
Vorbim despre o energie cu care, interactionand, reactionam sau actionam, producand anumite stari (interioare) precum si situatii (exterioare). Noi le producem si tot noi le transformam, realizand astfel schimbarea, interioara si exterioara.
Eu folosesc o intrebare, oricand mi se pare ca nu sunt chiar unde mi-ar fi potrivit sa fiu :
„Ce vreau eu de fapt ? ... aici, in situatia asta, in legatura cu .... „ si ce mai stiti voi ca aveti in fata ochilor. Simplu, scurt si concis :) 
Si descopar ca sunt intr-un flux care nu are legatura cu ce vreau eu, deci ies.
Sau descopar ca vreau ceva ce nu ma defineste, nu are legatura cu scopul meu – si de aici : Care este scopul meu? ... si ma redresez. Cu sinceritate si curaj :)

Si pentru ca manifestarea creatiei se face din „inima” (adica din stare) finalul testului pe varf de intensitate se deruleaza pe conjunctia Venus-Pluton (cumva, astazi) prin acceptarea constienta a capacitatii de creatie, a rolului creator si a programului de creatie – si incepem un ciclu nou Venus-Pluton, simultan cu noul ciclu cu Luna Noua in Varsator, care ne lanseaza in interactiune constienta sau, intr-o constienta a interactiunii.

Toata formularea aceasta o ducem acum in cotidianul vietii noastre si ajungem la „constienta” vorbind din punct de vedere energetic, la constienta trairii in intelesurile energetice cu aplicabilitate in realitatea proprie.
Sunt creator pentru ca traiesc - si cand meditez la conceptele filozofice, dar si cand dorm, cand imi aleg traseul de mers prin oras sau oriunde, cand imi aleg haina cu care ma imbrac, cand vorbesc cu cineva pe strada ... oricand si orice fac.

Dupa ce am cercetat si am studiat munti de cunoastere :)  ne intoarcem la lucrurile simple in care aplicam cunoasterea si astfel, constienta noastra face un salt pe care nici macar nu-l putem masura, deci, nici denumi in vreun fel.
Folositi zilele ramase pana la Luna Noua (si noptile) ca sa eliberati cat mai mult din energia de tip Lilith, prin observare si exprimare constienta. ( Cum fac asta? )
Chiar daca aspectele raman in orb in continuare o vreme, punctul sensibil a fost acum, in acest context al asumarii unui program nou de viata, si/sau al unui mod nou de manifestare in programul de viata existent.
Daca nu v-ati luptat cu nimeni, in ultimul timp si, mai ales in acest ciclu pe care il incheiem acum, atunci este posibil sa fiti deja „in graficul” procesului de schimbare, cu sarcinile indeplinite la zi :).


Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la Luna Noua care se va forma pe 8 februarie, in semnul Varsatorului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !


Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea proprie. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: