Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 15 februarie 2016

Ce facem astazi ? 15 februarie 2016Va mai amintiti de “Mecur retrograd”?  :)
Tocmai am incheiat primul ciclu de miscare aparent retrograda al planetei Mercur. Astazi poate fi o zi foarte potrivita pentru recapitulare, avem ajutoare pretioase pentru a reusi sa ne simtim gandurile mai clar si mai intens decat in alte zile.

Pe 20 decembrie Mercur intra pe segmentul de zodiac pe care urma sa retrogradeze.
Pe 5 ianuarie intra in miscare aparent retrograda.
Pe 25 ianuarie reintra in mers direct si acum a iesit de pe segmentul pe care a reetrogradat, dupa ce l-a parcurs pentru a treia oara (direct-retrograd-direct).

 Va recomandam sloganul nostru care, poate sintetiza un exercitiu de schimbare a modului de a gandi :

"Ca sa poti fi cine esti, desprinde-te de cine ai fost."

Poate recunoasteti un exercitiu de “deschidere a mintii” pe care l-ati derulat in aceasta perioada. Poate intelegeti sensul unor situatii, experiente, care v-au ajutat sa ajungeti sa ganditi altfel, acum, intr-un anumit subiect, intr-o anume chestiune pe care o aveti in derulare si, pe care, ati asezat-o altfel in mintea voastra, dupa ce ati depasit aceasta perioada.

Daca nu ati identificat nici un exercitiu de gandire-comunicare, poate observati acum, daca nu cumva vi s-a atras atentia asupra unui tipar pe care puteti sa-l depasiti acum la finalul ragazului de lucru.

Prin urmare, macar acum recunoasteti „ideea fixa”, gandul acela care spune ca „nu se poate altfel”, ca „acesta este adevarul” ... cu oarecare incrancenare, sau cu indoiala, poate chiar cu teama.
Poate acceptati, ca urmare a unui astfel de exercitiu, ca „orice este posibil” – lucru care va ajuta sa priviti altfel adevarul altora.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii, pana la Luna Plina care se va forma pe 22 februarie, cu Luna in semnul Fecioarei. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.


Spor si succes !
 
Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea proprie. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: